Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kıslar..ben maalesef 90ım ama karnım şiş..yine gaz sorunum var maalesef..tuvalete pek çıkamıyorum..
umarım sizler iyisinizdir..öpüyorum..bugün giremicem nete yarın sınavım var biliyorsunuz..öpüyorum hepinizi..

herkese günaydınnnn hamsikolonisi sınavında başarılar cnm rabbim emeklerini boş çıkarmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq: bende gene 91 kiloyum bu ne ya dünden beri açım nerdeyse bide gece spor yapıp öyle yattım ama bu hafta bu 91 den kurtulcam 1 saat sora spora gidicem kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler haftaya sıra bizde :lepi:

herkese günaydınnnn hamsikolonisi sınavında başarılar cnm rabbim emeklerini boş çıkarmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq: bende gene 91 kiloyum bu ne ya dünden beri açım nerdeyse bide gece spor yapıp öyle yattım ama bu hafta bu 91 den kurtulcam 1 saat sora spora gidicem kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler haftaya sıra bizde :lepi:

teşekkür ederim canım..
herkese iyi hafta sonları diliyorum..pazartesiye görüşmek dileğiyle..
öpüldünüz kızlar..a.s.:1hug::lepi:

canım niye öyle diyosun elimden geldiğince paylasımda bulunuyorum bugün dogum yapan arkadasımdan tel geldi hastaneden cıkıcaz diye yardım istedi acele oraya gittim yazacaktım yoksa gelir gelmezde yazdım üzüldüm böyle düşünmene:çok üzgünüm:

kaptanım özür dilerim bugün girdim profilimi düzenleyip yazacaktım bugün dogum yapan arkadasım cagırdı erken dogum oldugu için ne annesi vardı yanında nede kayınvalidesi annesi sabah geldi hastaneden cıkacaklarmıs benden yardım istedi annem biraz uyusun sen ilgilenirmisin benle dedi oraya acaele cıktım yazıcaktım yoksa yazıyorum biliyosun ama cıkarmak istiyosanız cıkarım saygım sonsuz:gitme:
canım ben senin üzülmen için yazmadımki o yazıyı gaza gelip daha çok paylaşımda bulunam için yazdım buraya gelmeni ben istedim ve isterkenden şundan çok emindim benim arkadaşım burda herkezden çok paylaşımda bulunacak bunu bilerek yazdım takıma girmeni istedim
dünde sabah bir ara geldin sonra çıktın giderkende birşey demediğin için bende acıklama yapamadım takıma o yüzden yazdım canım

canım saol ama ilterin yazdıgına cok üzüldüm cünkü paylasımda bulunuyorum ama geldigimde hiç kimse olmuyo ben tek basıma yazamıyom geliyom gidiyom bakıyom kimse olmuyo ben ne yapabilirimki:kedi:
biliyorum paylaşımda bulunduğunu biliyorum canım ama üzülmen için yazmadım onu ben

GNÜAYDINNN CANLARIMMMM.....

BENDE 300GR. VERMıŞıMMM VALLA DÜN AKŞAM BıR YEDıMKı GÖRMEYıNN GAYRı....:kedi:
BEN YıNE 300GR. ŞÜKREDıYORUM.:lepi:

GEÇEN HAFTAKı KıLOM 82,8 BU HAFTAKı KıLOM 82,5:):):) VALLA MUTLUYUMMM ...Şeniz

canım ben senin üzülmen için yazmadımki o yazıyı gaza gelip daha çok paylaşımda bulunam için yazdım buraya gelmeni ben istedim ve isterkenden şundan çok emindim benim arkadaşım burda herkezden çok paylaşımda bulunacak bunu bilerek yazdım takıma girmeni istedim
dünde sabah bir ara geldin sonra çıktın giderkende birşey demediğin için bende acıklama yapamadım takıma o yüzden yazdım canım

biliyorum paylaşımda bulunduğunu biliyorum canım ama üzülmen için yazmadım onu ben

neyse canım üzüldüm akşam. burda kimse olmuyo geliyorum yazıyorum tek basımayım dün aksam neslihanla profilimde konusurkan buraya gecelim bende yazmıs olurum topikte kimse olmuyo yazarken dedim diğer topikte konusacak kişi olnca konusuyoom burdada olsa keskede konussam:gitme:

valla evet kımse olmuyor pekk ınsan kendı kendıne de ne yazsınnnnn ama bırılerı varken ne gÜsel konuŞuyoruz deĞılmı arkadaŞlar....ben bıle gırıyorum 2-3 bıŞı yazıyorummm Çıkıyorum kımse olmayınca napım....

günaydın arkadaşlar durumlar pek iç acıcı degil bu hafta bende81 oldum o kadarda ac kaldım ama malesef gitmemiş bişey fazladan cünki regli olmuşum o yüzden cok cıktım benim nerdeyse 1 .2 kg fazla cıkıyorum bu dönemde ama yinede üzüldüm gitmemesine

günaydın arkadaşlar durumlar pek iç acıcı degil bu hafta bende81 oldum o kadarda ac kaldım ama malesef gitmemiş bişey fazladan cünki regli olmuşum o yüzden cok cıktım benim nerdeyse 1 .2 kg fazla cıkıyorum bu dönemde ama yinede üzüldüm gitmemesine

yine de çok çok güzel regl iken 800gr vermişsn cnmm

kızlar bnde eksi 1 500 :lepi:
yarın kaçamğım vr
ayrıca bnde gece kızlma acillik olduum
mide bulantısı karın ağrısıı çook feciydiim
ama halen regl olamadım

yaa evet selmacıĞım sen 3 gÜnlÜk bır dıyet yapmıŞtın hemde dıme....

Valla Öyle bende hastalancamm p.tesı veya salı amaa bendede bır ŞıŞlık var anlatamammm...zaten ben nerde ıse 8-9 aydır adet olmuyorum ondan Öncede 1-2 damla gelıyordu...hıÇ sÖkÜlemedım 2 senedır nerde ıse....

Back