Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım niye öyle diyosun elimden geldiğince paylasımda bulunuyorum bugün dogum yapan arkadasımdan tel geldi hastaneden cıkıcaz diye yardım istedi acele oraya gittim yazacaktım yoksa gelir gelmezde yazdım üzüldüm böyle düşünmene:çok üzgünüm:

ilter osmaniye80 nerde bugün hiiç uğramdıı

kaptanım özür dilerim bugün girdim profilimi düzenleyip yazacaktım bugün dogum yapan arkadasım cagırdı erken dogum oldugu için ne annesi vardı yanında nede kayınvalidesi annesi sabah geldi hastaneden cıkacaklarmıs benden yardım istedi annem biraz uyusun sen ilgilenirmisin benle dedi oraya acaele cıktım yazıcaktım yoksa yazıyorum biliyosun ama cıkarmak istiyosanız cıkarım saygım sonsuz:gitme:

Yaa osmanıyeyı Çıkarmayınn hem kılo verıyorr hemde herkese gÖre azda olsa paylaŞım da buŞlunuyor benceee....hıÇ gırmeyenlerde var arkadaŞlar....haklı deĞılmıyım...,,

Üstelıkk haklıca nedenı var bencee... Bundan sonraa daha bır Özenır gırmeyee...

Bu benım fıkrım tabııı kaptanım....

canım saol ama ilterin yazdıgına cok üzüldüm cünkü paylasımda bulunuyorum ama geldigimde hiç kimse olmuyo ben tek basıma yazamıyom geliyom gidiyom bakıyom kimse olmuyo ben ne yapabilirimki:kedi:

Ben gÜndÜzlerİ İyİyİm de akŞamları saĞıtıyorumm neyİ yİyecemm dİye herŞeye sarılıyorum....

akŞamları Çok yİyorummm onu bİr engellemem lazımm eĞer yarında vermemİŞ olur İsemm dİyetİsyenİmİn lİstesİne baŞlayacaĞımmm kesİn karar verdİmm....

canım aksamda meyve ye bol bol sen kilonu nasıl verdin bende senden tiyolar alayım bide bol su iç canım yedirmiyo sucokacimcoook

KıŞın verdım ıŞte dıyetısyenımın lıstesı ılee 6 ÖĞÜn yıyerekkk ve yÜrÜyÜŞ yaptımm

az yedımm ama sık yedımmm gÜnde 3 lıtre su ıÇtım..

Bırde phyto slım dıye bır Çay vardı onu ıÇmıŞtımm gÜnde 2 kere oda Ödem atıyordu...

İnŞ. Canel cİĞİm....

Ben bu akŞamm fecİ yedİmmm...evlİlk yıldÖnÜmÜmÜzz hİÇ vermemİŞ bİle olsam İİdİr dİme...
daha nice yıllara inşallah cnm
insallah canım amiiiiin:Saruboceq:senden ne haber

ne olsun cnm ya yarın tartı var die sadece mısır gevreği yedim kafamçokkarıştı bne bu aralar durdum inşallah yarın daha sıkı başlıycam eşimle iddaya girdik ramazana kadar 6 kilo vermem lazım yoksa yüzük giderrrkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…