kaptanım bu gün eve gidince tartılacam bakalım kaç kilo geliyorum ona göre yiyecem yada yemiyecem snein yüzünü kara çıkarmak istememCADIARZU CADIARZU CADIARZU
yarın görüşürüz ilteriimlmaz:
bugün aç yat bari sabaha artı çıkmayerimseniben
vallahi kaptanım benim 0,5 lt bir su şişem var bugün 3 kere boşaldı 4 doldurdum yani 2 lt oldu akşamda eşim içiriyor zorla 1,5 lt su günde 3,5 lt oluyor gündüzde sıcak diye içiyorum haa
kaptanım bu gün eve gidince tartılacam bakalım kaç kilo geliyorum ona göre yiyecem yada yemiyecem snein yüzünü kara çıkarmak istemem
selma cnaım ama içmek zorundasın bak yemeklerden önce en az 2 büyük bardak su iç ama normal su soğuk veya sıcak su içme normal iç o seni mideni rahatlatacak çok yemek yeme isteğini engeliyecektir hem hemde vucudun ödem yapmıyacaktırazra ben hiç su içmiyorum bu gün toplamda iki bardak su içtim
vallahi aynen bende düşünüyorum ramazanda ne yapacam diye birde ben otelde çalışıyorum yaa allahım affetsin ama agustosta nasıl olacak bilmiyorumbu güzel işte
bnnde öle yapıorm ilter yarım ltre şişem var onla basit oluyor bardaktan hm dahah çok alıo
akan kana içiyoruum
su gbiisi varmı bee
ahan ramazan önmzde ne yapcam die kara kara düşünüyorum allah affetsiin
anladım cnmkaydirigubbakcemile3azracım benim de masam da 1,5 lt lik su şişem var. sabah dolduruyorum. akşama boşalıyor. ama bugün sadece yarısını içtim. bu saatten sonra da içmiyim. zira köprüdeki inşaat yüzünden yolda çok uzun kalıyoruz.
biraz daha ii cnm saol sorduğun içiiin Şenizazra kızın nasıl ateşi düştümü
spor yaparken de 1lt su içiyorum. evde içtiklerimi sayamadım. ama günde en az 3 lt içiyorum.
vallahi aynen bende düşünüyorum ramazanda ne yapacam diye birde ben otelde çalışıyorum yaa allahım affetsin ama agustosta nasıl olacak bilmiyorum
ben normal su içiyorum azracım sen soğuk sumu içiyorsun yoksa normal mi
su içmek iyide benim en büyük problemin suyu içiyorum wc koşturuyorum ne yapacağımı şaşırdım sadece su değil ama çay kahve ne olursa sıvı anında wc gidiyorum günde sanırım 20 kere gidiyorum gece dahil bende bir rahatsızlıkmı var acaba yaa
allah nasip ettiyse bir mani olmazsa tutarım 2 yıldır tutamadım zaten bu yıl tutmak istiyorum başara bilirsem tabi allahım günay yazmasında kuşadası gibi bir yerdede oruç tutmak mütiş dereede zor ama ben tutmak istiyorum gerçi her ramazan kilo alırım ama olsunwalla cnm bn bu havada çeşme suyuna abdest suyu deriiimkaydirigubbakcemile3
buuuz gbi olcak içiceğim su:içelim:
yoksa içemm kiyerimseniben
bak şuna karnım bılgır bılgır su ama şimdi gidip yine içip gelceem
bu arada otelde de işin zor olur cnm bnm
allah yardımcn olsun tutcaksan tabiii
allah nasip ettiyse bir mani olmazsa tutarım 2 yıldır tutamadım zaten bu yıl tutmak istiyorum başara bilirsem tabi allahım günay yazmasında kuşadası gibi bir yerdede oruç tutmak mütiş dereede zor ama ben tutmak istiyorum gerçi her ramazan kilo alırım ama olsun
bilmiyorum kaptanım bu gün hamileler topiğinede 5 dk girdi ve çıktı görmedim hiç birşeyde sölemedi karar senindir onunla ilgili karışmıyorum artık ben ona söyledim paylaşım günden en az 4-5 msj yaz dedim takımailter osmaniye80 nerde bugün hiiç uğramdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?