Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vallahi kaptanım benim 0,5 lt bir su şişem var bugün 3 kere boşaldı 4 doldurdum yani 2 lt oldu akşamda eşim içiriyor zorla 1,5 lt su günde 3,5 lt oluyor gündüzde sıcak diye içiyorum haa

bu güzel işte
bnnde öle yapıorm ilter yarım ltre şişem var onla basit oluyor bardaktan hm dahah çok alıo
akan kana içiyoruum
su gbiisi varmı bee
ahan ramazan önmzde ne yapcam die kara kara düşünüyorum allah affetsiin

azra ben hiç su içmiyorum bu gün toplamda iki bardak su içtim
selma cnaım ama içmek zorundasın bak yemeklerden önce en az 2 büyük bardak su iç ama normal su soğuk veya sıcak su içme normal iç o seni mideni rahatlatacak çok yemek yeme isteğini engeliyecektir hem hemde vucudun ödem yapmıyacaktır klava:klava: su iç su iç

vallahi aynen bende düşünüyorum ramazanda ne yapacam diye birde ben otelde çalışıyorum yaa allahım affetsin ama agustosta nasıl olacak bilmiyorum
ben normal su içiyorum azracım sen soğuk sumu içiyorsun yoksa normal mi

anladım cnmkaydirigubbakcemile3

azra kızın nasıl ateşi düştümü
biraz daha ii cnm saol sorduğun içiiin Şeniz
spor yaparken de 1lt su içiyorum. evde içtiklerimi sayamadım. ama günde en az 3 lt içiyorum.

oh oh oh bol bol su için su için ki yüzünz de güzelleşsiin:içelim:

su içmek iyide benim en büyük problemin suyu içiyorum wc koşturuyorum ne yapacağımı şaşırdım sadece su değil ama çay kahve ne olursa sıvı anında wc gidiyorum günde sanırım 20 kere gidiyorum gece dahil bende bir rahatsızlıkmı var acaba yaa

walla cnm bn bu havada çeşme suyuna abdest suyu deriiimkaydirigubbakcemile3
buuuz gbi olcak içiceğim su:içelim:
yoksa içemm kiyerimseniben
bak şuna karnım bılgır bılgır su ama şimdi gidip yine içip gelceem
bu arada otelde de işin zor olur cnm bnm
allah yardımcn olsun tutcaksan tabiii

işte bnde o yok ilter ne kadar içersem içeyim bi sabah bi akşam giderim wc ye
ama sznkiler normal
dr a sordum sende ter yada afedersn gaz olark atıyosundr dedii:kedi:

allah nasip ettiyse bir mani olmazsa tutarım 2 yıldır tutamadım zaten bu yıl tutmak istiyorum başara bilirsem tabi allahım günay yazmasında kuşadası gibi bir yerdede oruç tutmak mütiş dereede zor ama ben tutmak istiyorum gerçi her ramazan kilo alırım ama olsun

bnde ramazanda kilo alnlardanıım maalesef :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…