Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsin kızlar
bir merhaba diyim istedim iltercim nasılsın, bakıyorum dondurma hayalleri kuruluyor
benim de canım çok çekti valla:icecream:
sorma canım dondurma aklımı fikrimi yedi bu aralar çok canım istiyor yemek yemiyeyim ama 1 hafta dondurma yiyeyims anamısın demiyecek ama malesef yiyemiyorum
sen ne yapıyorsun nasıl 5 takılm mehalim nasıln kalliste nasıllar iyilermi
sen diete davam ediyormusun daha kız

iltercim ben de dayanamıyorum özellikle oğluma alırken hepimize alıyoruz. ama ona da max alıyoruz bize de:)
azracım sonr a canım yaa ne olacak bizim haliz hadi sen oğlun yerken canın çekiyor ya bana ne olmalı eşimde hiç sevmez yemez yani ama ben ölecem dondurma diye bir gün

ben çok az beslenip akşamları meyveli dondurma yiyorum, bimden alyorum birtanesi 43 kalori çok sevdim o yüzden :)
herkes iyi şükür, yazdan dolayı bizde pek bi sessizleştik.
bende seni görünce bi merhaba diyim istedim.
şurda kaldı 3 kilo onu da veriyimde mezuniyet baloma beklerim şekerim opuyorumnanaktan

sorma aynı dert bizim takımdada var ama yaz kış biz sesisiz ara sıra yazıyoruz işte bir arada olduğumuz nadir anlardan birine denk geldin senden canım
evet fark ettim mezun olacan yakında maşşallah ama dikkat et ama geri alma bu arada bir deri bir kemik kalmışındır kız sen ben hayal bile edemiyorum 50'li rakamları 60 olsam dünya benim olacak delikafadulden

vallahi aynen öyle canım yaa dün akşam evde yemekteyiz programını seyrettim esasında hiç sevmem öğle programları ama tesadüf denk geldi ne yedilerse benim canım çekti sonrada akşam yemek yerken kendimi kaybettim birde annemlerde yedim abimlerde vardı eşim demese ne oluyor ne yapıyorsun demese daha yiyecem utanmadam ama bu gün akşam öğle yapmıyacam bari yarın artı çıkmıyayım diye bu gün aç bile yatabilirim yaa

CADIARZU CADIARZU CADIARZU
yarın görüşürüz ilteriimlmaz:
bugün aç yat bari sabaha artı çıkmayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…