günaydın herkedse bende bu gün keten tohumu içtim bakalım aç karnına ne faydası olacak
AZRA gecmiş olsun canım evet adana ve kebaplar süper gecen yaz bizde gelmiştik adanaya ve hergün adana kebap ve şalgam suyu içmiştik birde fiyat olarakta cok uygun bursa cok pahalı yiyecek konusunda
offfffffffff canım cekti ya birde ben sebze yemegini hiç sevmiyorum et agırlıklı olursa benim tercihim patlıcanı hele hiç sevmem
Gnydnnn canlarımm....
Ben bugÜn bİraz yoĞun olcaĞımdan gİremeyebİlİrİmmm....hepİnİzİ ÖpÜyorum...
Patlıcann mı İlterİm valla aynı Şekİlde neyİ olursa olsun yerİmmm Çok ta sevdİĞİm bİr sebzeee....yanındada hİÇ bİŞİ aramam....
canım çok ama çok geçmiş olsungünaydın aakdaşlare
berbat bi geceydi kızım ateşlendi
gece boyu onla uğraştım
canım geçmişi okuyorum bi ryandanda msn de arkadaşa yazıyorum o acıdan cevap veremedim kusura bakma gel gitme hemen sohbet edelimneslihan ilter neden susdunuz yazmıyorsunuz canım sıkılıyor zaten vakit gecmiyor
canım çok ama çok geçmiş olsun
canım geçmişi okuyorum bi ryandanda msn de arkadaşa yazıyorum o acıdan cevap veremedim kusura bakma gel gitme hemen sohbet edelim
tekrar geçmiş olsun canım dikkat edin yazın üşüttümü insan kışınki gibi olmuyor çok zor oluyor yazın yaa ister istemez dikkat edemiyorsun kendine o daha bebe ondan daha zor olur onun için allahım taz zamanda düzelsin inşallahsaol cnm bnm şimdi geldim dr üşütmüş dedi antibiyotik verdii
tekrar geçmiş olsun canım dikkat edin yazın üşüttümü insan kışınki gibi olmuyor çok zor oluyor yazın yaa ister istemez dikkat edemiyorsun kendine o daha bebe ondan daha zor olur onun için allahım taz zamanda düzelsin inşallah
Azra geçmiş olsun canım.
öğle yemeğim: kuru fasülye, salata ve yoğurt
kızlar yediklermi yazayım sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve salatalık 1dilim beyaz peynir ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim
öğlende yarım kase çorba 1 porsiyonda karpuz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?