Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sağol iyiyim şimdilik..herşey yolunda gidiyor..allah bozmasın...
sen nasılsın?anladığım kadarıyla kızgınsın ve son derece haklısın...maalesef ortalık saygısız kırolarla dolu...
bizim evin sokağında mobilyacılar var geçen hafta çarşamba günü gecenin 2sinde biri çoştu zabıtayı aradık..zabıta ondan kıro..dediki çalışma saatlerini bilmediğimden bişey yapamam..
al birini vur ötekine..kimi kime şikayet edeceksin?allah iyi ve anlayışlı,saygılı insanlara denk getirsin..
eğer bu akşamda olursa bir de sen dene zabıtayı aramayı:))

azra yaa süper gidiyosun
gıptyala bkıyoruum sna
ama üzgünden istedğim gib senden de foto istiyoruuuum
hamsiim geçen hafta bnde artı vardı cnm bu hafta verceem

canım inşallah..ama aklında olsun bu hapları aksatma olur mu?anında kilolar dönüyor bilgin olsun..
bir de şöyle birşey düşünüyorum : insülinle sorunu olan herkesin karbonhidrat alımını sınırlaması faydalı olur..bununla ilgili olarak tavsiyem birara burada göndermiş olduğum bir liste vardı ya az da olsa o listeye uymak..tam anlamıyla uymak şart değil..kısmen de uyulsa olur..ne dersiniz?

o listeyi bulmaya birde okumaya çalışacam
amabiliyorum kşi pirinç ve patates yasaka
bn ikinde çok çok çok sevriim:gitme:

adaşım fotoları facebooka koyarım bir ara olar mı:)

facee deki ismn ney bnde eklmsn kii seen
özelden yolla da ad soyad ekleym seniii

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

saol cnmm biz iyiiz sen nasılsıın
bak sen bu hafta şu 91 in altına düşmüş olcasııın
sıkı tut tammm

bizmde cumartesi günü adana kk buluşammzı var kzılar
pizzacıda buluşuyoruz ama size söz küçük boy fungi yiyecem(sadece kaşar mantar):kedi:
birde waffle yiyecem kaçamağım o olcak o bu hafta çook sıkı tutuyorum
şimdi gidim kahvaltımı yapiimkaydirigubbakcemile2
sabah kiraz yedim azcıık tok tutuyoor o da

o listeyi bulmaya birde okumaya çalışacam
amabiliyorum kşi pirinç ve patates yasaka
bn ikinde çok çok çok sevriim:gitme:

facee deki ismn ney bnde eklmsn kii seen
özelden yolla da ad soyad ekleym seniii

canım en güzel şeyler maalesef yasaklı olanlar..ama ayda bir yada haftada bir kaçamak yaparsın sadece..
artı bazı gıdaların çözümü var..entegral pirinç,entegral makarna(makarnanın kendisi için bir problem de yok mesele pirinç),ne bileyim tatlandırıcılı ve yağsız süt tatlıları, diyabetik çikolata,diyabetik bal,diyabetik reçeller..veya %70 kakao içeren çikolatalar..bir sürü meyve seçeneği..
yani bence zor değil..zamanla alışıyor..zaten bizdeki kilo fazlalığının sebebi fazla yememiz yada fazla yağ kullanmamız değil..herkesle aynı şeyleri yesek bile genetik olarak basit karbonhidratların bizim vücut dengemizi tamamen sarsması ve bir noktadan sonra kısırdöngüye girmemiz...o nedenle etkili zayıflamamızın yolu karbonhidratları sınırlamak yada sadece kompleks karbonhidratları tüketmek..

AYY GERİZEKALILARRR YA ZATENN DELİ OLUYORDUMM HERGECE YARILARINA KADAR OTURMALAARII BİTTİ ŞİMDİDE TEMİZLİKLERİ BAŞLADII GÜNDÜZLERİ NE YAPIYORLARR ÇOK MERAK EDİYORUMM....BİRDE AKŞAM KUS. BAKMA BADANA İŞTE DEDİDE DEDİM BU SAATTEMİ SİNR YAWW VALLA BİRDAHA YAPSINNN OZMN GÖRÜRLERR BEN KİMİM ŞİKAYET EDİYORMUYUM ETMİYOR MUYUMM....

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

GNYDNN CNMMM İYİYİZ SEN NASILSIN... opuyorumnanaktan

şimdi çıktıım kahvaltıoo gidioom

AFİYET BAL ŞEKERR OLSUNNN.... :içelim:

a.sa.sa.ssenağlama

bende kahvaltımı yaptım her günkü gibi mısır gevreği yedim öğlen de günümüz var napcam bilmiyorumm bu gün sporda yok kafamçokkarıştı ama sıkı tutup bu hafta şu 1 kiloyuda versem düz 90 olurum inşallah:Saruboceq:arkadaşlar gittiğim spor klübünde bir arkadaşım var 8 ayda 107 kilodan 69 kiloya düştü süper bişi görmenizi isterim vede en ufak bi sarkmada yok hiç bir yerinde :lepi::lepi:

:1shok::1shok::1shok:
spor sayesinde sarkma olmamıştr cnmm
ne güzel işte darısı bana ve tüm isteynlere

ben başlayalı 2 ay oldu inşallah bende vericem :Saruboceq:hepimiz vericez:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…