Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

3 günde 4 kilo

Mesaj Linki
3 gün yapılıp 4 gün ara verilip 3 gün daha tekrarlanacak, yani 10 günde bitiyor.
1 ay sonra bir kür daha yapabilirsin
1. gün
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık fıstık ezmesi(Golden marka, migrosta satılıyor)
Yarım greyfurt
şekersix çay(istediğin kadar)
Öğlen:1 dilim kepek ekmeği
60 gram ton balığı
Akşam:haşlama kırmızı et
haşlanmış taze fasulye(yağsız)1 tabak
3 top dondurma
2. Gün
sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet tuzlu bisküvi
sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 kase lor peyniri
akşam:2 adet sosis
2 adet havuç rendesi(yağsız)
2 top dondurma
3. gün:
Sabah:1 haşlanmış yuöurta
3 adet tuzlu bisküvi
Sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
akşam: 60 gr ton balığı
brokoli veya karnıbahar salatası
2 top dondurma

başarılar ve şunu belirteyim kesinlikle açlık hissi olmuyor tuhaf ama olmuyor denedim ben 3 günde 4 kilo verdim:)

*

bakacagız canım inşallah buluruz diyetimi inşallah başarırım
5. takımın diyetide güzel ben önceki hafta yaptım, baya sonuçler aldım canım geçen haftada annemler geldigi için bıraktım ,yarın tekrar başlıyorum özkemle birlikte ......:teytey:

sanada kolay gelsin ......

azracım hani sen hayalin diyetinden daha dogrusu açlık orucundamı yapacaktım öyle okumuşrum . canım .....

normalda belli bir diyet yapıyomusun yoksa kafana göremi yapıyorsun diyeti ...

aslında hangi diyet olursa olsun önce kendine inanmak ve kararlı olmak yılmamak lazım .....ya degilse başarılı olunmaz.

Son düzenleme:
onların nasıl canım ben nasıl görebilirim merak ettim
dur linkine bi bakayım ama azra getirmişti zannedersem size o diyeti ben ona söylemiştim zamanında ...:kedi:bulayım getireyim . kaliş yapmış zamanında çok kilo vermiş . 3 hafta önce tekrar başlamıştı ve o afta 2. kilodan fazla vermişti . şimdi izinde galiba . 5. takımda yapan kıslarda güzel veriyorlar . zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…