Selmacım bi kaç hafta önce vardı ama şimdi bilmiyorum ama ginede bir göz at derim diyetin içinde kolay gelsin .........:1hug:azra bişey soracagım bu mevsimde gıreyfurt olurmu bulabilirmiyim ben bu gün büyük marketlerin manav reyonuna baksam varmıdır
5. takımın diyetide güzel ben önceki hafta yaptım, baya sonuçler aldım canım geçen haftada annemler geldigi için bıraktım ,yarın tekrar başlıyorum özkemle birlikte ......:teytey:bakacagız canım inşallah buluruz diyetimi inşallah başarırım
dur linkine bi bakayım ama azra getirmişti zannedersem size o diyeti ben ona söylemiştim zamanında ...:kedi:bulayım getireyim . kaliş yapmış zamanında çok kilo vermiş . 3 hafta önce tekrar başlamıştı ve o afta 2. kilodan fazla vermişti . şimdi izinde galiba . 5. takımda yapan kıslarda güzel veriyorlar . zemuszemusonların nasıl canım ben nasıl görebilirim merak ettim
ALLAH kolaylık versin canım .......kaydirigubbakcemile5aben cok teşekkür ederim canım önce kendi diyet listemi uygulayıp sonra ona gecerim bu gün cok zor gececek ilk gün diye ama katlanacagım bu günü atlatırsam cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?