Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar.
ben sanırım azcık daha gram verdim
bugün sabah 1 kase nesfit koydum sutu doktum ama yıyemeden cıktımevden. ayrıca tadı da iğençti bişey aynetmemiş oldum. ay bu nesfitin kırmızı mevvelisi ne kadar berbat. aslında ben cıkolatalı olanı sevıyordumbi deneyeyim dedim ama pişman oldum.

her neyse ben de okulda peynir ekmek tomates yedim. şimdi de canım bişey yemek istemiyo bakalım...

Ben kahvaltılık gevreklerin hiçbirini yiyemiyorum :)

Birkaç kez denedim ama sütle birleşince tadı kötü geliyor bana.

Klasik kahvaltı yapmışsın, oh mis gibi, daha iyisini tanımam ben

selam canlar nasilsiniz bakim
bakiyorumda bugünde durgun buralar ama gececek ben eminim hepsi birerbirer dönecek tekrar

Yaz tatiline gidenler var ya da benim gibi diyeti istediği şekilde gitmeyenler var :)

Yakında tekrar canlanır inşallah, yazdan sonra canlanacağı kesin :)

noldu şeymacım kim sinir küpü yaptı seni
valla hangsini saysam bilemedim:26:

yaaa ben seviyorum ama klasik kahvaltı gibisi varmı

ayşecim küçük cimcimenin yeni yaşı senin yeni evin hep mutlulukla geçer inş şimdiden kutluyorum sizi sağlıklı mutlu bir yıl geçirirsiniz inş.

bence vereceğiniz kilo az kalmış onuda verin kapatın zayıflama defterini. bence en güzel duygu hedefine ulaştığın kilo :) darısı başıma

bencede hedefine az kaldi ona ulas bizde sana yol verelim

Şeymacım en başında 53 kiloyu hedef olarak belirleme nedenin neydi? Beden kitle indeksine bakıyorum, 20.9 yazıyor. Zaten 18-25 arası normal sınıfında, bu durumda sen oldukça idealsin. Eğer kendini artık iyi hissediyorsan, sadece rakamlara takılıp kalma ve gereksiz yere kendini zorlama. 38 beden olmuşsundur çoktan, hatta bu kiloda 36 bile olmuşsundur, 53 olması şart mı? :)

bence vereceğiniz kilo az kalmış onuda verin kapatın zayıflama defterini. bence en güzel duygu hedefine ulaştığın kilo :) darısı başıma

bencede hedefine az kaldi ona ulas bizde sana yol verelim

yaaaa öylemi yapıyım gerçi benim işlk hedefim 55 ti baktım veriyorum neden 53 olmasın dedim:26::26::26:bügünde böyle olunca moralim bozuldu açıkcası bide mezun olup takımımdan ayrılmakta istemiyorum oofff yaaaaa:95::95::95::95::95:

ama vereceği kilo fazla bişi değil ki... hem sizi bırakmakta istemiyo

ama vereceği kilo fazla bişi değil ki... hem sizi bırakmakta istemiyo

Ben onu bir an önce gönderme derdindeyim

Kendisini iyi hissetmiyorsa devam etsin elbette ama baştan hedef olarak belirlemiş olsa da ille de 53 diye yormasın kendini :)

Şeymacım mezun olsa bile bizim takımın daimi üyesi, bir yere gidemez zaten

aslında hani zayıflık olarak bakarsak fazla bile zayıf oldum diyebilirim çünki zaten kemik yapısı olarak zaten ince bir yapım var ama sıkı bir vucudum yok hamilliğin mirası odaevet canım ya geçen ay aldığım 38 beden pant çok kilo farketmememe rağmen bu ay üstümden akıyo malesefff:44::44::44:

merak ettiğim bi durum var. 5 kilo verdim ama göbekten gitti diyolar kalça ,basen duruyomuş. 50lili kilolara ulaşıncada yine basenler büyük duruyomu. orantısız olmak istemiyorumda:44:

Canım vereceğin kadar vermişsin demektir bu, çok zayıf olunca da kadınsı hatlar kayboluyor bence, her şeyi kıvamında bırakmak gerekli :)

Ama dediğin gibi bir durum varsa hamilelik nedeniyle, sıkı bir sporla taş gibi olursun merak etme

merak ettiğim bi durum var. 5 kilo verdim ama göbekten gitti diyolar kalça ,basen duruyomuş. 50lili kilolara ulaşıncada yine basenler büyük duruyomu. orantısız olmak istemiyorumda:44:

Vücut yapısıyla alakalıdır, bazılarının kalça kısmı gerçekten geniş oluyor, üst kısmı kuş kadar olsa da alt tarafı birden genişliyor. Bence kemik yapısıyla alakalıysa bir şey yapılamaz ama hamilelik sonrası vücutta özellikle göbek bölgesinde oluşan bozulmalar sıkı bir sporlar halledilebilir.

anatomi hocamla konuştumuştum senin vücudun geçiş tipi vücut ne çok ince ne çok kalın ortadasın dedi:26:

o zaman nasıl bir spor yapıyım ki şu karnım bir şekile girsin yahu ben 30 kilo olsamda bu mide çıkacak bu gidişle

anatomi hocamla konuştumuştum senin vücudun geçiş tipi vücut ne çok ince ne çok kalın ortadasın dedi:26:

O zaman şanslısın, kemiklerin kalın olsaydı narin görünebilmek için daha çok çaba sarf etmen gerekecekti :)

Ben hangi tip bedene sahip olduğumu merak ediyorum ama nasıl anlayacağımı bilmiyorum

o zaman nasıl bir spor yapıyım ki şu karnım bir şekile girsin yahu ben 30 kilo olsamda bu mide çıkacak bu gidişle

Karın bölgesi için en iyisi yarım mekik Şeymacım, düzenli olarak yaparsan mutlaka faydasıı görürsün

evet aslında mekik fayda edebilir ama gerçekten çok acıtıyor insanın canını şu mekik çekme aletleri işe yararmı ki benim boynum ağrıyor mekik çekerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…