İyi geceler kardeş takım
Nasılsınız bakalım,ne var ne yok
bugün ilk kez kendimi zapdettim
[1] Çay 1 ADET 5
[2] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[3] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[4] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] İzmir Köfte 0.50 PORSİYON 174
[8] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[9] Et Şiş 1 ADET 112.5
[10] Bal 0.50 YEMEK KAŞIĞI 35
Toplam : 1240.5 kal.
biraz kiraz ve yarım bardak nescafe içtim :))))
kızlar buda benim menüm
[1] Menemen 1 PORSİYON 179
[2] Küçük Ekmek 2 ADET 336
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Salatalık (hıyar) 2 GRAM 0.24
[5] Domates 2 GRAM 0.35554
[6] Menemen 1 PORSİYON 179
[7] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[8] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[9] Külah Dondurma 2 ADET 262
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[11] Kahve 1 ADET 4
Toplam : 1330.59554 kal.
ne diyorsunuz?benim kalori hesaplamasıyla yaptıgım ilk menümdü.artık bu sayede ögrendimki insan baska yerlerden kısıtlayınca dondurmayı falan rahatlıkla yiyebiliyor
Listen kalori olarak güzel canım, her şeyden ölçülü olmak şartıyla yemişsin :)
Ama gün içinde yumurta, et ya da süt ekle biraz menüne, protein miktarı artmış olur böylece. Afiyet olsun
ben haftalardır karbonhidrat diyeti deniyordum yumurta et et et bıktım artık canım.bi söle canımın istedigini yiyeyim bikacgün yoksa olmuyor devamı gelmiyor biliyomusun.haklısın onlar olmazsa olmaz ama hergün kahvaltıda 2 yumurta yiyordum karbohidratı 0 diye
Protein diyeti yaparken sürekli tavuk eti yiyince ben de tavuk etinden tiksinmiştim, seni çok iyi anlıyorum :)
ben geldim yatak odasıda bitti sayılır çok şükür.yarında kızımın odası ve depo olarak kullancağım odayı düzenleyeceğiz,ertesi günde dip bucak süpürür siler halıları sereriz.cuma günü de kızımın doğum günü var gelin teyzeleri..
uruzcum annem bakmış o ara ben değildim giren
KIZLAR BAKIN NE BULDUM BELKİ İSİNİZE YARAR BEN HEMEN YARIN BASLIYORUMM
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/446611-bal-tarcin-zayiflatiyorkesin.html
kızlar buda benim menüm
[1] Menemen 1 PORSİYON 179
[2] Küçük Ekmek 2 ADET 336
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Salatalık (hıyar) 2 GRAM 0.24
[5] Domates 2 GRAM 0.35554
[6] Menemen 1 PORSİYON 179
[7] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[8] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[9] Külah Dondurma 2 ADET 262
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[11] Kahve 1 ADET 4
Toplam : 1330.59554 kal.
ne diyorsunuz?benim kalori hesaplamasıyla yaptıgım ilk menümdü.artık bu sayede ögrendimki insan baska yerlerden kısıtlayınca dondurmayı falan rahatlıkla yiyebiliyor
evet canim cok pahali olyuor izin malesef hele birde ailecek gidilirse
bende gecen sene yazin gitmistim bu sene degilde seneye insallah tekrar gitmeyi düsünüyorum
birde biletini erkenden alirsan daha uyguna geliyor atiyorum kista gideceksen yazin ayirtman lazim biletini yada yazda giderken kista ayirtacaksin oda cok karli oluyor
[
Paylasim icin sagol alminaz,denemekte yarar var.
Normalde ben de dondurma canavariyim ama bu ulke de yiyemiyorum cunku kremsanti ve midem almiyor,yag yiyorsun sanki.
Alminaz kilo olarak birbirimize cok yakiniz canim ben de 79.8 kg hedefim 65kg olmak ins
Teyzenin kilo problemi varsa gelsin aramiza Ayseselamlar canim
Bisy degil canim nedemek ben basliyorum bugun.canim burda nefis italyan dondurmalari var santisiz.buarada kilo konusuna gelince hodri meydan sekerr:))
şeker küpü olarak doğduğumu söyledikleri bu hayata, neşe küpü olarak devam ettim bir zaman... sonra zeka küpü oldum birden, derken sabır küpü ve nihayetinde eserinizle övünün sinir küpüyüm şimdilerde...:):95::95::95::95:
ben geldim yatak odasıda bitti sayılır çok şükür.yarında kızımın odası ve depo olarak kullancağım odayı düzenleyeceğiz,ertesi günde dip bucak süpürür siler halıları sereriz.cuma günü de kızımın doğum günü var gelin teyzeleri..
uruzcum annem bakmış o ara ben değildim giren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?