Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar buda benim menüm
[1] Menemen 1 PORSİYON 179
[2] Küçük Ekmek 2 ADET 336
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Salatalık (hıyar) 2 GRAM 0.24
[5] Domates 2 GRAM 0.35554
[6] Menemen 1 PORSİYON 179
[7] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[8] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[9] Külah Dondurma 2 ADET 262
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[11] Kahve 1 ADET 4
Toplam : 1330.59554 kal.

ne diyorsunuz?benim kalori hesaplamasıyla yaptıgım ilk menümdü.artık bu sayede ögrendimki insan baska yerlerden kısıtlayınca dondurmayı falan rahatlıkla yiyebiliyor

gayet güzel canim benim

Listen kalori olarak güzel canım, her şeyden ölçülü olmak şartıyla yemişsin :)

Ama gün içinde yumurta, et ya da süt ekle biraz menüne, protein miktarı artmış olur böylece. Afiyet olsun

Listen kalori olarak güzel canım, her şeyden ölçülü olmak şartıyla yemişsin :)

Ama gün içinde yumurta, et ya da süt ekle biraz menüne, protein miktarı artmış olur böylece. Afiyet olsun

ben haftalardır karbonhidrat diyeti deniyordum yumurta et et et bıktım artık canım.bi söle canımın istedigini yiyeyim bikacgün yoksa olmuyor devamı gelmiyor biliyomusun.haklısın onlar olmazsa olmaz ama hergün kahvaltıda 2 yumurta yiyordum karbohidratı 0 diye

Protein diyeti yaparken sürekli tavuk eti yiyince ben de tavuk etinden tiksinmiştim, seni çok iyi anlıyorum :)

Teyzenin kilo problemi varsa gelsin aramiza Ayse selamlar canim

Normalde ben de dondurma canavariyim ama bu ulke de yiyemiyorum cunku kremsanti ve midem almiyor,yag yiyorsun sanki.
Alminaz kilo olarak birbirimize cok yakiniz canim ben de 79.8 kg hedefim 65kg olmak ins

[
Ya arkadaslar gecen sene oyle yaptilar onceden aldilar ama daha sonra bir kampanya oldu daha da asagi dustu,arlikta cok giden olmuyor zaten bakalim kismet.ondan once de ev tasinacak,ahh ahhh simdiden yorgunlugu uzerimde,kaptan sen anlarsin benim halimden,diyorsun ya surasi kaldi burasi kaldi sanki bu cumleleri ben diyormusum gibi oluyor,bir bakimada iyi oluyor baan tasinmak diyorum yeni yer yeni baslangic....hadi hayirlisi..

Slmmm kızlar ev curcuna bi türlü giremedim bugün evde 9 kişiyiz şuan şehirdışından babam falan da geldi derken ev tam bir cümbüş havasında..

bugün o beklediğim işten hbr geldi bir süre beklememi söylediler yeni bina yapılıyor tam bitmediği için ,öyle bir işime geldi ki anlatamam keşke eylüle kadar bekleyin deseler..o haberle hemen bavul hazırlamaya başladım çarşamba günü hep beraber yazlığa gideceğiz oradan da size yazarım ama telaşeden yazamazsam Ayşecim beni sabit geçebilirmisin..
bu haftadan hiç umudum yok kaçamak bugün çok oldu birde regl falan sanırım ekside olamam..

Yine fırsat bulursam size yazarım ama bu kalabalık evde zor.. neyse hepiniz öpüldünüz

[

Paylasim icin sagol alminaz,denemekte yarar var.

Normalde ben de dondurma canavariyim ama bu ulke de yiyemiyorum cunku kremsanti ve midem almiyor,yag yiyorsun sanki.
Alminaz kilo olarak birbirimize cok yakiniz canim ben de 79.8 kg hedefim 65kg olmak ins

Bisy degil canim nedemek ben basliyorum bugun.canim burda nefis italyan dondurmalari var santisiz.buarada kilo konusuna gelince hodri meydan sekerr:))

kolay gelsin canım. kızının da yaşı uzun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…