Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar.
birkaç gundur doğru duzgun yazamadım misafirim vardı.
tabi haftasonu biraz kaçamaklı oldu ama en az 1 kg verene kadar kaçamak yok artık.
akşama yuruyuse de gıdıcem.
bugün sabahtan zeyin peynir ekmek yedim acıcık. daha bu saat oldu başka şey yemedim. pardon bi de oklda babalar gunu kutlaması vardı minicik bir diim pasta yedim o kadar

hadi bakalım bir kilo verene kadar kaçamak yok
kalorisiz tatlışlar nerdesiniz

ahanda burdayıııımmm
kızlar yaa gün içnde ne yersem yiyim akşam aç yatarsam ben tartıya güzel yansıyor dün dondurma yaş pasta pilav döner biraz hafta sonu mağduru oldum ama regl olmama rağmen tartıda 54.4 çıktım bakalım cumaya ne olcek

Akşam 6'dan sonra kendimi tutup da bir şey yemezsem 100-200 gram fark ediyor bende de ama geçici bir mutluluk benimkisi, yediklerime dikkat etmezsem geçici oluyor :)

evet canim cok pahali olyuor izin malesef hele birde ailecek gidilirse
bende gecen sene yazin gitmistim bu sene degilde seneye insallah tekrar gitmeyi düsünüyorum
birde biletini erkenden alirsan daha uyguna geliyor atiyorum kista gideceksen yazin ayirtman lazim biletini yada yazda giderken kista ayirtacaksin oda cok karli oluyor

ben geldim yatak odasıda bitti sayılır çok şükür.yarında kızımın odası ve depo olarak kullancağım odayı düzenleyeceğiz,ertesi günde dip bucak süpürür siler halıları sereriz.cuma günü de kızımın doğum günü var gelin teyzeleri..

uruzcum annem bakmış o ara ben değildim giren

Ayşecim bu yerleşme ne kadar uzun sürdü ya, sen anlatırken burada ben bile yoruluyorum, senin halini hiç düşünemiyorum, Allah kolaylık versin canım

Bıcırığın doğum gününü de şimdiden kutlarım, ömür boyu yüzünde gülücükler eksik olmasın Size hayırlı bir evlat olsun inş.

Gülşencim nerelerde kaldın, çok sık glemiyorsun artık

OHHHHHHH BAYA hallolmus canim cumaya mis gibi olur heryer simdiden kutlarim cimcimenin dogum gününü

selam kizlar bakiyorumda herkesler iyi cok sükür
bende iyim cok sükür bugün disarda kagit islerim vardi onlara kosusturdum
yemekti bulasikti derken ancak gelebildim valla

gulma ortim nerelerdesin bakalim kiz ???

Batuhanım günün nasıl geçti, neler yedin merak ediyorum

sağol canım benim evet komik gerçketen neyse boşver senin tatil nasıl gidiyor canım.
teşekkür ederim uruzcum öyle çok eşyamda yok yani ama yine de bitmiyor herşeyi sil yıka yerleştir vs.2 oda kaldı işte belki biraz dinlenip başına geçeriz yine işlerin

OHHHHHHH BAYA hallolmus canim cumaya mis gibi olur heryer simdiden kutlarim cimcimenin dogum gününü

evet büyük kısmı bitti reyhancım mutfak ve yatak odası bitti mi tüm ev bitmiş sayılır en çok onlar oyalıyor çünkü

Batuhanım günün nasıl geçti, neler yedin merak ediyorum

ay canim benim cok gec yazdim ama netimde sorun var buraya girmeye bile yarim saatir ugrasiyorum bi gelip bi gidiyor
ne yedigime gelince hemen yazim canim

sabah

1 tane sosis
1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
salatalik domates
kk peynir

ara

1 dilim karpuz

öglen

4 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
1 kase cacik

ara

3 erik
2 kayisi

aksam

firinda tavuk
1 dilim kepek ekmegi
bol yesil salata

2 litre su
3 mil leslie

bugün ilk kez kendimi zapdettim

[1] Çay 1 ADET 5
[2] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[3] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[4] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] İzmir Köfte 0.50 PORSİYON 174
[8] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[9] Et Şiş 1 ADET 112.5
[10] Bal 0.50 YEMEK KAŞIĞI 35

Toplam : 1240.5 kal.

biraz kiraz ve yarım bardak nescafe içtim :))))

Kızlar bugünkü listeler gayet güzel, diyetler yolunda gidiyor, çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…