Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canim hepinizi cok seviyorum inan
ayrica daha uzun yolum var benim ama senin az kaldi:27:

hamarat hatunsun masallah sana
ayrica tal ayrildi takimdan bi kac sayfa önce yyazi yazmisti canim su listedeki yanlislik yaptigin kilo yüzünden

hosbulduk canım azimli olmazmıyım Almanyada yasıyorum ve agustos ortası nasipse türkiyeyegelecegim artık sen tahmin et durumumu:18: bu arada cok sıcak insanlarsınız gercekten sev iyeli bi topik bugün kendime topik ararken uzun uzun inceedim sizi ve iste bu dedim..bu arada 2 hafta testten gececek olmam sinir etmedi beni aksine hosuma gitti yani olur olmadık insanlara yer yok burda:kkk::kkk::kkk:

evet canim insan izine giderken dahada bir hirs yapiyor zayiflamak adina bende avusturyadayim canim bilirim o durumlari yani
ben bu sene gitmiyorum daha rahatim ama senye zayif gitmek istiyorum allahin izniyle
dediginde dogru canim geliyorlar listeye girmek icin 5 gün syk syk geliyorlar sonra zorluyorlar bu hafta al listeye diye alincada pir ortadan yok oluyorlar
burasida dahada civil civil ama su ara herkes izinli islerinden dolayi ama yakinda dönerler ve ortam dahada sycak olur canim

evet canim insan izine giderken dahada bir hirs yapiyor zayiflamak adina bende avusturyadayim canim bilirim o durumlari yani
ben bu sene gitmiyorum daha rahatim ama senye zayif gitmek istiyorum allahin izniyle
dediginde dogru canim geliyorlar listeye girmek icin 5 gün syk syk geliyorlar sonra zorluyorlar bu hafta al listeye diye alincada pir ortadan yok oluyorlar
burasida dahada civil civil ama su ara herkes izinli islerinden dolayi ama yakinda dönerler ve ortam dahada sycak olur canim

pekala:1:herkese iyi geceler yarın görüsürüz:89:

ama bu haksızlık ve sorumlusu ben değilim:19::20:..300 gr aldım görünüyor ama ben 700 gr verdim..:47:
artık takımda olmak istemiyorum..hepinize iyi paylaşımlar diliyorum byeeeeeeeeeeeeee:52:

bu ne şimdi ya.okuyunca şok oldum.evet bir yanlışlık oldu olabilirde, o kadar yoğunluğun arasında hazırlamaya çalışıyordum listeyi bu bir.
senin amacın kg vermek değildi demekki listede öyle görünse bile sonuçta sen kg verdin önemli olan da buydu amacımız bu zaten bu 2.
sen başımın etini yedin deyim yerindeyse listeye girmek için 2 haftalık deneme süresini bile beklemedim çok isteklisin diye seni daha ilk haftanda listeye aldım buda 3.ama anladımki hata yapmışım bir daha da böyle bir hata yapmayacağım kural neyse o listeye girmek isteyenler 2 hafta deneme sürecini dolduracaklar ve bu konuda çok titiz olacağım böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum asıl haksızlık bu... çok ayıp gerçekten ve çok sinirlendim...

Son düzenleme:
bu ne şimdi ya.okuyunca şok oldum.evet bir yanlışlık oldu olabilirde, o kadar yoğunluğun arasında hazırlamaya çalışıyordum listeyi bu bir.
senin amacın kg vermek değildi demekki listede öyle görünse bile sonuçta sen kg verdin önemli olan da buydu amacımız bu zaten bu 2.
sen başımın etini yedin deyim yerindeyse listeye girmek için 2 haftalık deneme süresini bile beklemedim çok isteklisin diye seni daha ilk haftanda listeye aldım buda 3.ama anladımki hata yapmışım bir daha da böyle bir hata yapmayacağım kural neyse o listeye girmek isteyenler 2 hafta deneme sürecini dolduracaklar ve bu konuda çok titiz olacağım böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum asıl haksızlık bu... çok ayıp gerçekten ve çok sinirlendim...

bosver canim takma sende geregini yap diskalifiye felan oldu yaz hic bir takima girip aynisini yapamasin :27:

bende yatiyorum kizlar iyi geceler herkese

inşallah uruzcum yarın benim içinde tekrardan bir dönüm noktası olacak :)) bu arada çizelgende neden kilon yok?

1 temmuza kadar kilomdaki değişikliğe bakmicam canım o yüzden gerek duymadım :) 1 temmuzda az da olsa değişiklik olsun artık. Bu kadar çok kaçamakla nasıl bir değişiklik bekliyorum bilmiyorum ama inşallah yarın çok tekrar toparlarım çok sapıtmadan :1: Sen de artık daha çok gel takıma, birbirimizi durduralım :56:

ben geldim,yine yorgunum bugün pek iş yapamadık misafirim geldi,onlar annemlerle tuz mağrasına gittiler bende 1 saat içinde
mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
salata
ıslak kek ve börek yaptım:52:
giderlerken ortada bişey yoktu gelince saşırdılar nasıl hazırladın bu kadar şeyi diye:53:

hepiniz iyisiniz şöyle bir göz atabildim sadece detaylı okuyamdım.tal i göremedim sanki

alminanaz sende hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoruz her zaman şuan için takım dolu ama amaç kg vermek olunca kapımız herkese açık listede olmana gerek yok biz yine haftalık kg nu takip ederiz menülerini inceleriz vs.canım her şekilde destek oluruz

çok olmasada biraz öyleyim
2rh4cc0_th.jpg.gif
birazda elim çabuk işte canım.
ayak tabanlarım sızlıyo günlerdir,bir yerleşseydim ya, yarın yatak odasını bitiririm inş.beslenme düzenimde bozuldu,öğünler aksıyo akşam yemeği geç saate kalıyo malesef

Ayşecim maaşallah hamaratlığın tutmuş, atom karınca gibi her şeye yetişivermişsin :9: Ev taşıma, misafir karşılama hepsi zor işler, hem de üst üste gelmiş. Sen düzenli yiyemesen de spor yapamasan da bu tempoda yağ üstünde yağ kalmaz vallahi :60:

peki günlük 1500 kalori alırsam ortalama haftada kac kilo verebilirim..bu arada sevdim seni:54:

Bu konuda net bir şey söylemem mümkün değil ama kendimden örnek verirsem ortalama 1500 kalori ile beslenince genelde 1-1,5 kilo veriyorum haftada :)

iyi geceler kızlar.yatayım artık uykum kaçtı canım sıkıldı ama neyse yapacak bişey yok öpüyorum hepinizi

İyi geceler de sakın bana buradaki durum nedeniyle tadının kaçtığını söyleme, bu kadar basit şeylere aldırıp da kendini üzme canım, giden gider kimseyi zorla takımda tutmuyoruz, kaldı ki burada herkes kaptan da dahil olmak üzere gönüllü paylaşım yapıyor, kimse kimsenin emrinde değil. Burada kaptanlar ne umursamazlıklara yeri gelince göz yumuyor, eyvallah diyor ama ufak bir hata yapması bile kabullenilemiyor. Boşver gitsin, tatlı canını üzmeye değmez.

Senacım hiç sorun değil, dilediğin zaman kalori sayımı konusunda sana yardımcı olmaya hazırım canım :16:

Bu arada kusura bakma boy ve kilonu daha önce belirttiğin halde görmemişim, dikkatimden kaçmış :78:

Hedefini kaç kilo olarak belirledin?

Tesekkur edrim,sagol. hedefimi 65 olarak belirledim ama bu aralik ayina kadar abarti bir rakam gibi duruyor mu bilmiyorum,aslinda bunyem cok elverisli kilo vermeye,benimkisi devam ettirme meselesi.....
Dun aksam 45 dk tempolu yuruyusume yaptim,hadi bakalim:66:

[]

KAPTAN kolay gelsin,yukarda bahsettigin durum da gercekten haklisin,bu benim icin de gecerli ayni zamanda.Hem takim ruhu adina hem motivasyon adina gelen uyelere 2 haftalik denem surecine tabi tutmak en mantiklisi,istersen benim suremi daha da uzun tutabilirsin,ama ben misafir olarak bile cok motive oldum.Sabah -aksam aklimda topik var ,yediklerime dikkat ediyorum bu sayde.Ne deseniz haklisiniz, su tasinma arasinda bile acip pc nin basina sorumlulugunu yerine getirmeni can-i gonulden tebrik ederim.Arkadaslarla da cok iyi diyalog icindesin,hepiniz oylesiniz,aman nazar degmesin:nazar:

hosbulduk canım azimli olmazmıyım Almanyada yasıyorum ve agustos ortası nasipse türkiyeyegelecegim artık sen tahmin et durumumu:18: bu arada cok sıcak insanlarsınız gercekten sev iyeli bi topik bugün kendime topik ararken uzun uzun inceedim sizi ve iste bu dedim..bu arada 2 hafta testten gececek olmam sinir etmedi beni aksine hosuma gitti yani olur olmadık insanlara yer yok burda:kkk::kkk::kkk:[/QUOTE]

Hosgeldin alminaz aramiza,ben de Avustralya da yasiyorum...cok uzak biliyorum:50:

[Batuhan sen de Avusturya da yasiyormussun canim ,yani gurbette yalniz degilim.Sen ne zaman dusunuyorsun Turkiye ye gitmeyi?ben iki yildir gidemiyordum kismetse Aralik ayinda.Yol ucrtei cok pahali yani 10 milyar i buluyor harclik haric dusun.Ama ailemi cok ozledim,memleketimi.:43:

İyi geceler de sakın bana buradaki durum nedeniyle tadının kaçtığını söyleme, bu kadar basit şeylere aldırıp da kendini üzme canım, giden gider kimseyi zorla takımda tutmuyoruz, kaldı ki burada herkes kaptan da dahil olmak üzere gönüllü paylaşım yapıyor, kimse kimsenin emrinde değil. Burada kaptanlar ne umursamazlıklara yeri gelince göz yumuyor, eyvallah diyor ama ufak bir hata yapması bile kabullenilemiyor. Boşver gitsin, tatlı canını üzmeye değmez.

[]

öyle canım neyse diskalifiye oldu zaten.şok oldum görünce ama umrumda değil artık açıkcası.uruzum sen ne yaptın verdin mi kg canım

KAPTAN kolay gelsin,yukarda bahsettigin durum da gercekten haklisin,bu benim icin de gecerli ayni zamanda.Hem takim ruhu adina hem motivasyon adina gelen uyelere 2 haftalik denem surecine tabi tutmak en mantiklisi,istersen benim suremi daha da uzun tutabilirsin,ama ben misafir olarak bile cok motive oldum.Sabah -aksam aklimda topik var ,yediklerime dikkat ediyorum bu sayde.Ne deseniz haklisiniz, su tasinma arasinda bile acip pc nin basina sorumlulugunu yerine getirmeni can-i gonulden tebrik ederim.Arkadaslarla da cok iyi diyalog icindesin,hepiniz oylesiniz,aman nazar degmesin:nazar:

teşekkür ederim canım inş. bu azmin böyle devam eder çok güzel kglar verirsin canım.

[Batuhan sen de Avusturya da yasiyormussun canim ,yani gurbette yalniz degilim.Sen ne zaman dusunuyorsun Turkiye ye gitmeyi?ben iki yildir gidemiyordum kismetse Aralik ayinda.Yol ucrtei cok pahali yani 10 milyar i buluyor harclik haric dusun.Ama ailemi cok ozledim,memleketimi.:43:

neden o kadar pahalı canım,çok zor 2 senedir ailene gidip görememek.
kızına da geçmiş olsun canım,kaç yaşında...

günaydın hepinize kızlar...

[

neden o kadar pahalı canım,çok zor 2 senedir ailene gidip görememek.
kızına da geçmiş olsun canım,kaç yaşında...

günaydın hepinize kızlar...[/QUOTE]

Sana da gunaydin kaptan:79:
evet malesaf yol uzun olunca fiyatta artiyor..
kizim adina tesekkur ederim,8 yasinda,simdi daha iyi oldu cok sukur.

Sabah
iki dilim kepek ekmek
zytin 5-6 adet
2 cay kasigi marmelat
kk peynir
cay
yarim cay kasigi krema
yarm cay kasigi bal
ARA
yarim kase gevrek sutlu ve sekersiz
OGLEN
1 kupa corba
elma
brokoli ve havuc (haslama gibi)
2 kasik pilav

ARA
bir avuc kuru uzum ve yarim avuc ceviz
bir bardak cola

AKSAM
2 kase corba
yarim pogaca
cay

istahim yok diyenden korkacaksin:1: sabah guya istah yoktu cocuk iyilesince ben de duzeldim..

Bu arada cokkk yorgunum,cocuklar hasta sabaha kadar uyumadilar ozellikle kizim...midesini usutmus:59:
basim agriyor.hic istahim yok ,kahvalti bile yapamdim.

Çok geçmiş olsun Senacım, neyse ki kızın hemencecik iyileşmiş :16:

Sabah
iki dilim kepek ekmek
zytin 5-6 adet
2 cay kasigi marmelat
kk peynir
cay
yarim cay kasigi krema
yarm cay kasigi bal
ARA
yarim kase gevrek sutlu ve sekersiz
OGLEN
1 kupa corba
elma
brokoli ve havuc (haslama gibi)
2 kasik pilav

ARA
bir avuc kuru uzum ve yarim avuc ceviz
bir bardak cola

AKSAM
2 kase corba
yarim pogaca
cay

istahim yok diyenden korkacaksin:1: sabah guya istah yoktu cocuk iyilesince ben de duzeldim..

Canım menün kalori bakımından kötü değil ama çok fazla karbonhidrat olmuş, nerdeyse hiç protein göremedim. Gün içinde karbonhidrat-protein dengesini sağlarsan kilo vermen daha kolay olur :)

Çok geçmiş olsun Senacım, neyse ki kızın hemencecik iyileşmiş :16:

Canım menün kalori bakımından kötü değil ama çok fazla karbonhidrat olmuş, nerdeyse hiç protein göremedim. Gün içinde karbonhidrat-protein dengesini sağlarsan kilo vermen daha kolay olur :)

Sagolasin iyilesmesi beni de sevindirdi,yarin okul gezisi olacak gidemem korkusuyla ne versem yedi:1: ben de memlekete gidecegim diye azicik istahim kesilse ya...ama ilerleme var.hissediyorum:37:
Canim menumde ki karbonhidrat konusunda haklisin ama burda hemen gidip alis-veris yapacak yer yok o yuzden alis-veris yapmam gerekecek,buldugumu yedim:61:
ilgine tesekkur canim,iyi oluyor

kızlarrrrr hepinize kucak dolusu sevgi getirdim umarım beni unutmamıştırsınız :)))))))
pazartesi günü pilatese başlıyorum zaten 3 hafta boyunca hem yedim hemde hiç oturmadım yerime ama hepi topu 500 gr almışım demek ki abur cubur yemesem şimdi 55 kiloydum :D :D :D
bu arada MEMUR olarak atandım ÇOKKKK MUTLUYUM =)
banada yer var mı aranızda :38:
hayırlı olsun canım face den alıyoruz haberlerini tekrar hayırlı olsun :70:yerin zaten duruyor senin yaa sen yeterki gel:69:
merhaba herkesee:16::16: bitmedi şu sınavlar öyle bunaldımki.......... umarm iyisnzdir. öpüyorm hepinizi:54:

bende bugü cok düzensiz yedim misafirimi gezdirdim bana patladi :)))
sabah tost yedim cay ile
aksamda 1.5 lahmacun yedim disardaydik
arada elma yediim
3 litre su ictim
ve 5 mil leslie yaptim iste bendende bukadar
:27::27::27:bütün gün dışarıdaydın ve bu kadarla kurtulduysan süpersin valla ben olsam:44::44::44:
ben geldim,yine yorgunum bugün pek iş yapamadık misafirim geldi,onlar annemlerle tuz mağrasına gittiler bende 1 saat içinde
mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
salata
ıslak kek ve börek yaptım:52:
giderlerken ortada bişey yoktu gelince saşırdılar nasıl hazırladın bu kadar şeyi diye:53:

hepiniz iyisiniz şöyle bir göz atabildim sadece detaylı okuyamdım.tal i göremedim sanki

alminanaz sende hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoruz her zaman şuan için takım dolu ama amaç kg vermek olunca kapımız herkese açık listede olmana gerek yok biz yine haftalık kg nu takip ederiz menülerini inceleriz vs.canım her şekilde destek oluruz
:nazar::nazar::nazar:maşallah bütün güzel ve mağrifetli kızlar burdamı toplanmış caaaannnııım:21::21::21:
boş ver canım canını sıkmaya değmez sonuçta hepimiz insanız ufak tefek hatalarımız olacak takım ruhu denen birşey var bu kadarcık şeyi kaldıramıyosa ki ortada birşey yok imseyi zorla tutamayız dimi ama:68::68:
Bu arada cokkk yorgunum,cocuklar hasta sabaha kadar uyumadilar ozellikle kizim...midesini usutmus:59:
basim agriyor.hic istahim yok ,kahvalti bile yapamdim.

geçmiş olsun canım :69:

Back