Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruz sen kalori sayımına göre zayıfıyorsun heralde.günde kac kalori tüketmemiz lazım ve bütün besinlerin kalorisini nasıl hesaplıyorsun??

Kalori sayımına göre besleniyorum canım, günde alınması gereken kalori miktarı kişiden kişiye değişiyor, en doğru bilgi için bir diyetisyene filan gitmek gerekiyor ama internette de yaklaşık değerleri veren siteler var.

HESAPLAMA.NET - Kredi hesaplama, faiz hesaplama, ygs puan hesaplama, gebelik hesaplama - HESAPLAMA.NET

Bu siteden günlük kalori alım miktarını yaklaşık olarak bulabilirsin.

Uzun zamandır kalori esasına göre beslendiğim için kalori miktarlarını ezbere biliyorum ama kalorisini öğrenmek istediğin besinler için http://www.kilotakibi.com ya da Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 19.06.11 ] sitelerini kullanabilirsin canım.

canım benim cok iyisin cok yardımcı oldun tesekkür ederim..benim günlük kalorim 2,456.13 kcal/gün cıktı.bu kaloriyi kullanırsam ama kilo veremem degilmi?yani sabit kiloda kalırım yani yapmam gereken bu kaloriyi aşmamam ama mümkün olduguncada bundan az kalori tüketmem.aslında baya var kalori miktarı.ben 1000lerdedir diyodum neler ögreniyoruz yaf canımama ben ne yersem bu kaloriye ulasacagım hicbi bilgim yok neyse umarım yardımcı olursun

Buradaki kalori miktarı günlük aktivitenin de eklenmesiyle bulunan miktar. Başlangıçta 1500 kaloriden aşağı düşmemeni tavsiye ederim, ilk zamanlar 1500-1600 kalori ile başlar ve kilo verdikça kalori miktarını azaltırsın. Günde 1000 kalori daha az alırsam haftada 1 kilo veririm gibi hesaplama pek inanmıyorum ben, kalori alımını azaltan iki farklı insan birbirinden farklı sonuçlara ulaşabilir. 1-2 hafta kendini gözlemlersin, ne kadar kalori azalttığında nasıl sonuçlar aldığına bakarsın. Yediklerinin hesabını yapmak başlangıçta zor olabilir ama zamanla hangi besinde ne kadar kalori var öğreniyorsun ve hesap pratikleşiyor. İstediğin zaman kalori hesabı konusunda yardımcı olabilirim, kolay gelsin canım

Bugün yemek açısından berbat bir gündü. Evde olduğum için sık aralıklarla fazla fazla yedim.

Sabah yediğim 2 dilim pizzanın üzerine öğlen kahvaltı tarzı bir şeyler yedim, akşam da makarna ve dondurma vardı menümde

İstediğim kadar yürüyüş de yapamadım üstelik

Yarın Pazartesi, güzel bir başlangıç olur umarım :81:

kolay gelsin canim cabucak biter merak etme

ay sen gel ben yer acarim sana yanibasima otur
yerin hazir canim sen gel yeterki ayrica tebrik ederim dahada yükselirsin insallah

ayyyy ne kadan çok seviyormuşsun beni şimdi daha iyi anladım :)))) çok ama çok teşekkür ederimmmmmm =)
bu arada sıkıntım strestim bitti mi başladı mı anlamadım
daha birlikte çok yolumuz var dimi canııım :)))

sağol canım darısı başına o zaman :)) Sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu..puanım 80.
kesinlikle girmelisin sınava bnde kazanamam diyordum bak kısmet işte :):):)

inşallah uruzcum yarın benim içinde tekrardan bir dönüm noktası olacak :)) bu arada çizelgende neden kilon yok?

bende bugü cok düzensiz yedim misafirimi gezdirdim bana patladi :)))
sabah tost yedim cay ile
aksamda 1.5 lahmacun yedim disardaydik
arada elma yediim
3 litre su ictim
ve 5 mil leslie yaptim iste bendende bukadar

oooo lahmacunda pek kalori yok canım hem aç bile kalmışsın ya üzülme :))))

ben geldim,yine yorgunum bugün pek iş yapamadık misafirim geldi,onlar annemlerle tuz mağrasına gittiler bende 1 saat içinde
mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
salata
ıslak kek ve börek yaptım
giderlerken ortada bişey yoktu gelince saşırdılar nasıl hazırladın bu kadar şeyi diye

hepiniz iyisiniz şöyle bir göz atabildim sadece detaylı okuyamdım.tal i göremedim sanki

alminanaz sende hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoruz her zaman şuan için takım dolu ama amaç kg vermek olunca kapımız herkese açık listede olmana gerek yok biz yine haftalık kg nu takip ederiz menülerini inceleriz vs.canım her şekilde destek oluruz

Son düzenleme:

peki günlük 1500 kalori alırsam ortalama haftada kac kilo verebilirim..bu arada sevdim seni

çok hamaratsın canım maşallahhhhh

çok hamaratsın canım maşallahhhhh
çok olmasada biraz öyleyimbirazda elim çabuk işte canım.
ayak tabanlarım sızlıyo günlerdir,bir yerleşseydim ya, yarın yatak odasını bitiririm inş.beslenme düzenimde bozuldu,öğünler aksıyo akşam yemeği geç saate kalıyo malesef

Son düzenleme:

evet canim hepinizi cok seviyorum inan
ayrica daha uzun yolum var benim ama senin az kaldi

hamarat hatunsun masallah sana
ayrica tal ayrildi takimdan bi kac sayfa önce yyazi yazmisti canim su listedeki yanlislik yaptigin kilo yüzünden

insallah cabucak bitirirsin canim ya tasinmak gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…