günaydın kızlar
dilekcim çok sevindim canım memur olmuşsun hayırlı olsun tatlım şimdi kg da verceksin ohh mis gibi hangi şehire atandım canım
ben çok yorgunum nasıl atacağacım bu yorgunluğu bilmem. bugün yatak odasını yerleştireceğiz.bir dolu yıkanacak çamaşır var hepsi temizdi ama yatak odam küflü olduğu için bazanın altında rutubet kokmuş hepsi.yediklerime aynen dikkat ediyorum öğün atlıyorum işten güçten inş. metobolizmam yavaşlamaz ama fırsatım olmuyor.
kızlarrrrr hepinize kucak dolusu sevgi getirdim umarım beni unutmamıştırsınız :)))))))
pazartesi günü pilatese başlıyorum zaten 3 hafta boyunca hem yedim hemde hiç oturmadım yerime ama hepi topu 500 gr almışım demek ki abur cubur yemesem şimdi 55 kiloydum
bu arada MEMUR olarak atandım ÇOKKKK MUTLUYUM =)
banada yer var mı aranızda
günaydın kızlar
dilekcim çok sevindim canım memur olmuşsun hayırlı olsun tatlım şimdi kg da verceksin ohh mis gibi hangi şehire atandım canım
ben çok yorgunum nasıl atacağacım bu yorgunluğu bilmem. bugün yatak odasını yerleştireceğiz.bir dolu yıkanacak çamaşır var hepsi temizdi ama yatak odam küflü olduğu için bazanın altında rutubet kokmuş hepsi.yediklerime aynen dikkat ediyorum öğün atlıyorum işten güçten inş. metobolizmam yavaşlamaz ama fırsatım olmuyor.
Hayirli olsun papatya,ben misafir olarak katildim,ismim sena.Mutlulugun daim olsun ins
Menumu de yazayim oyle cikayim,malum burda aksami bitirdik
SABAH
2 dilim kepek ekmek
7-8 zeytin
kk peynir
1 cay kasigi marmelat
1 cay kasigi bal
avakado(burda cok yaygn ve de ucuz)
cay
OGLEN
1 hamburger tavuklu
6 tane cips(dayanamadim ya)
cola zero
ARA
KAHVE
AKSAM
Yemek yemeyecektim ama parkta dolasinca aciktim
2 kase ekmeksiz corba(hazir)
5-6 tane patlamis misir ve parmak kadar tavuk.
HAZIR yiyecekler anladim ki istah artiriyor o hamburgeri yedikten sonra daha fazla aclik hissetmeye basladim inanin.
iste bu oduldu
mesela karın hareketini yaptıktan sonra karnımda ara ara acılar hissediyorum ama ameliyat olduğum içindir belkide 4 ay oluyor ama doktor 1 sene zorlama demişti acır demişti ama dinleyen kim ben zayıflıcam ve bırakmıcamda
BU yediklerim kac kaloridir sizce??Ben 1100 kal olarak hespladim ,yanlis mi acaba?
Senacım bu listedekiler aşağı yukarı 1200-1250 kalori civarındadır. Ben uzun zamandır kalori hesabı yaptığım için hemen kafadan hesaplıyorum, 10-20 kalori değişebilir ama bu aralıktadır :)
kızlar çok yoğunum taşındım sadece mutfak yerleşti bide kaba eşyalar işte çok işimiz var öptüm
kızlarrrrr hepinize kucak dolusu sevgi getirdim umarım beni unutmamıştırsınız :)))))))
pazartesi günü pilatese başlıyorum zaten 3 hafta boyunca hem yedim hemde hiç oturmadım yerime ama hepi topu 500 gr almışım demek ki abur cubur yemesem şimdi 55 kiloydum
bu arada MEMUR olarak atandım ÇOKKKK MUTLUYUM =)
banada yer var mı aranızda
merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza,cok cabuk zayıflamam lazım ama yerimde sayıyorumkk bana cok iyi geliyor motive oluyorum yeni seyler ögreniyorum..biraz topiginizle ilgili bilgi verirseniz sevinirim kaptan kim bildirim oluyormu???
yaaa söle bi baktımda siz hepiniz bomba gibisiniz yaaa cok kilo vermissiniz beni bu halimle alırmısınız aranızabelli bi kilosınırı varmı acaba burda yazmıyodu ondan girdim:26:
Hoşgeldin canım
Kaptanımız AyseCeylin, bu aralar biraz yoğun ama birkaç güne kadar tekrar burada olacak.
Takımda kilo sınırı yok, bildiğim kadarıyla diğer gruplarda da yok, hepimiz farklı kilolardayız :)
Takıma yeni üye alınıp alınmayacağını bilmiyorum, bunu kaptanımız belirler ama listeye girmek gibi bir derdin yoksa, sadece paylaşım yapayım, destek bulayım ve bir takım içerisinde motive olayım diyorsa buradan istediğin kadar paylaşım yapabilirsin
Sagolasin URUZ, benim hesbim iyi degil zaten:) artik sana sorarim.Evet bu oduldu benim icin,iki haftadir dikkat ediyordum yediklerime,gruba katilmakta daha cok motive etti beni.Cok memnunum ,sagolun.
[
Boy ve kilo bilgilerini göremedim canım, kaç kilosun şu an?
Boyumu ve kilomu yazmistim ama tekrar yazayim ,hic sorun degil
BOY;160 KILO; 79.8 84 kg a yakindim basladigimda...33 yasinda iki cocuk annesiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?