Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aayy bencede sucuktan ödül mü olurbir sene yemesem canım istemezzz ödül dediğin adına yakışsın dimi ama

dünki menüm:sabah
1 kase müsli_yarım yağlı süt ile
öğle:
2 biber dolması
yoğurt
akşam:18::18::18:
(misafirlerim vardı ipin ucu kaçmış ne yediğimi ne kadar yediğimi bilemiyorum
en yiyisi ben korkarak menümü yazıyım gerisine siz karar verin:44::44:)
çikolatalı yaş pasta
hin.cev.kartopu
vienetta
kıymalı börek
sosisli milföy
peynirli poğaça
makarna salatası
patates salatası
ilerleyen saatlerde kavun karpuz erik

İpin ucu öyle bir kaçmış ki ne desem nerden toparlasam bilmiyorum :) Benim regl dönemindeki listelerime dönmüş
Canım hepsinden ne kadar yediğini de yazsaydın keşke, bir de miktarlarını görelim belki o zaman şaşkınlığımız daha da artar Üzgünüm ama moralini bozucam, hiç ama hiç olmamış

Üstüne kavun, karpuz yemeyi de düşünüyorsun :)
Hemen nasıl telafi edebileceğimize bakalım bence, yarın imkanın varsa sıkı bir spor günü yap

anaaaammmm takım iyice ıssızlaştı çok tırsıoruuuummm:18::18::18::18::18::18:sesimi duyan varmı kimse yokmuuu :44::44::44:

Heyy, ben geldim burdayım canım

evet canım işe yürüyerek geldim yürüyerek gidecem yanisi 1 saat yürüyüş

Offff offf offff tam bir off günü olmuş canım hani arada bir metabolizma durunca vücudu şaşırtmak gerekiyormuş yaaa senin de öyle olur umarım ..neyse bugün protein ağırlıklı beslen bence ve bol spor yediklerin yağa dönüşmeden bir önlem...

Uruzcum valla aynen öyle oldu ne bulursak yedik pide yaptırdılar bende çıkıntılık yapamadım ama gün içindeki hareket yakmıştır o pideleri yaaa dimi :))

Senin nasıl gidiyor diyet var mı şu an uyguladığın bir diyet?

benim bugünkü menüm

sabah
çok az yağlı patatesli yumurta,peynir,domates,bibe,3 zeytin ayran

Öğlen yok malesef neskafe içtim sütlü

Akşam
türlü,bugur pilavı,yoğurt

bakalım akşam yürüyebilirsem koşu bandına çıkmayı düşünüyorum

kızlarrrrr hepinize kucak dolusu sevgi getirdim umarım beni unutmamıştırsınız :)))))))
pazartesi günü pilatese başlıyorum zaten 3 hafta boyunca hem yedim hemde hiç oturmadım yerime ama hepi topu 500 gr almışım demek ki abur cubur yemesem şimdi 55 kiloydum
bu arada MEMUR olarak atandım ÇOKKKK MUTLUYUM =)
banada yer var mı aranızda

hoşgeldiiiiiiiiiiinatanmana sevindimharika bi haberplatese bende başladım bugün biraz zor ama ya çok aşırı kilolu olduğumdan ya da hamlığımdan dır

hoşgeldiiiiiiiiiiinatanmana sevindimharika bi haberplatese bende başladım bugün biraz zor ama ya çok aşırı kilolu olduğumdan ya da hamlığımdan dır

hoşbulduk cicim :):):) teşekkür ederim..
bende pilatese başladığım ilk bir hamladım 1 hafta zor kendime geldim yani normal olanı bu fazla zorlama ilk günden kendini.
umarım düzenli yaparsın :))

Son düzenleme:

Deryacım özel olarak uyguladığım bir diyet yok, sadece yediklerime dikkat ediyorum :)

Bu akşamki menün de kötü değil bence, yerken sınırı aşmamaya dikkat etmişsin, afiyet olsun canım

kızlar çok yoğunum taşındım sadece mutfak yerleşti bide kaba eşyalar işte çok işimiz var öptüm

Hayırlısı olsun Ayşecim, Allah yeni evinizde güzel günlerde oturmayı nasip etsin

Papatyacım memur olmuşsun, senin adına çok sevindim, çok tebrik ederim :81:H

İş meselesini de halletmişsin, artık gönül rahatlığıyla diyetine devam edersin :)

Zaten aramızdan hiç ayrılmadın ki! Her zaman yanımızdaydın o yüzden yerin hazır

Canım pilates zor olmuyor mu ya? :26: Ben 2. gün pes ederim herhalde

Bugün ikinci kez yürüyüşe çıktım, az önce geldim, çok uzun bir yürüyüş değildi ama sabahki yürüyüşe eklersem günüm yorucuydu :)

Erkenden yatıp bacaklarımı dinlendireyim biraz, yazık onlara

hiiiiii gerçekten mi çok sevindim :)) burdan kopmak hayattan kopmak gibi..
çok teşekkür ederim uruzcum evet büyük bir rahatlama oldu
inşallah takım olarak başarı üstüne başarı katarız

Son düzenleme:

mesela karın hareketini yaptıktan sonra karnımda ara ara acılar hissediyorum ama ameliyat olduğum içindir belkide 4 ay oluyor ama doktor 1 sene zorlama demişti acır demişti ama dinleyen kim ben zayıflıcam ve bırakmıcamda

Yulaf Bitkisi: Otsu bir tahıl bitkisi olan yulaf, bol miktarda nişasta içerir. B grubu vitaminler ile başta kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve demir mineralleri olmak üzere mineraller bakımından da zengindir.

Yulafın ve Yulaf Ezmesinin Faydaları: Sinir sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Vücuda rahatlık verir. Sinir zayıflığı, stres ve uykusuzluğa iyi gelir. Vücudu, kas ve kemikleri güçlendirir. Dişleri korur. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. İktidarsızlığa iyi gelir. Troid bezinin düzenli çalışmasını sağlayarak, Guatrı önlemeye yardımcı olur. Kandaki şeker miktarını ve kolesterolü düşürür. Mide ve bağırsak bozukluklarını giderir ve idrar söktürür. Özellikle çocuklarda görülen hazımsızlığa karşı faydalıdır. Adet dönemindeki ağrı ve şikayetleri azaltır. Saçları güçlendirir ve parlaklık verir. Uyuşturucu ve sigara bağımlılığından kurtulmaya yardımcı olur.

Yulaf Nasıl Kullanılır? Yulaftan yulaf ezmesi, unu ve ekmeği yapılabilir. Yulaf lapa haline getirilip çıbanların üzerine konursa faydası görülür. Yulaf çayı vücuda kuvvet verir, idrarı arttırır ve kabızlığı giderir. Yulaf unu özellikle çocuk mamalarında kullanılır. Yulaf ya da yulaf unu kaynatılıp elde edilen su süzülüp banyo suyuna katılırsa cildi korur, rahatlatır ve yumuşatır. Ciltteki kızarıklık ve kaşıntıları giderir. Bebeklerdeki pişiklerde de etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…