Slmmm güzeller
dün yine ablamdaydık temizlik vs..canımız çıktı yine neyse yarın eşyalar gidicek inşallah!
dün menüm abuk oldu ama mecburiyetten..
sabah klasik kahvaltım peynir,4 zeytin,domates,salatalık,biber ve1k.ekmek
öğle 1 kase tavuklu,pirinç çorbası 1 dilim ekmek
akşam 1 kıymalı pide,salata,ayran
selam kıslar
yuruyusten geldım
çok yoruldum. 4 km yurudum, 500m koştum. 250 kalçaaleti, 250 bel eritme, 100 bacak aleti çalıştım.
vakit okadarçabuk geçti ki çok hoşuma gitti.
Tebrikler, çok hareketli bir gün olmuş
ay oyle oldu canım. şimdi de aç ve yorgunum. karpus peenir yicem
Afiyet olsun canım, bu kadar efor sarfettikten sonra hak etmişsin :)
Tünaydın güzel takımım, nasılsınız bugün :)
Şimdi yürüyüşten geldim, o kadar çok yürüdüm ki!!! Birkaç gündür yürüyüş yapamıyordum, onun acısını çıkarmış oldum :87:
Takımda bu aralar sessizlik var, pek gelen olamdığı için menüne yorum yapılmamıştır canım :) Eğer hoşgeldin demediysem şimdi söyliyim Deryacım, hoşgeldin
Hedef kiloya kadar çok uzun bir yol var, bu yolun sonuna kadar insanın sevdiği yiyeceklerden uzak kalması imkansız :) Eve almamak yerine, ödül olarak belli zamanlarda ve az olmak şartıyla almak ve tüketmek daha iyi bir çözüm olarak gibi geliyor bana. Bir şey ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici hale geliyor. 2 haftada 1 kendine ödül verebilirsin ya da alışana kadar haftada bir kez. Sucuk yedikten sonra günün geri kalanında yediklerine dikkat edersen sorun olmaz canım
Batuhancım beni es geçiyorsun ama, ben yok muyum burda
Şaka bir yana kızlar nerdesiniz yaÇok özletmeyin kendinizi, Ayşecimin de interneti bir an önce hallolur inşallah.
selam kıslar
yuruyusten geldım
çok yoruldum. 4 km yurudum, 500m koştum. 250 kalçaaleti, 250 bel eritme, 100 bacak aleti çalıştım.
bu sabah artı çıktım ve gıcık oldum regl olacağım şiştim sanırım heryerim ağrıyor yaaa..neyse umarım cumaya kadar geçer biter eksilerde olurum..
Ayşecim naptı acaba yerleşebildi mi?
kızlar nesfit falan demişsiniz ben haftada en az 2 kez kahvaltımı o şekilde yapıyorum ve çok memnunum ve o tadı seviyorum uzun süre de tok tutuyor beni tavsiye ederim..
diğer takımda 340 dk spor la 3, olmusumm aferım bana...
selam kıslar
yuruyusten geldım
bu sabah artı çıktım ve gıcık oldum regl olacağım şiştim sanırım heryerim ağrıyor yaaa..neyse umarım cumaya kadar geçer biter eksilerde olurum..
Ayşecim naptı acaba yerleşebildi mi?
kızlar nesfit falan demişsiniz ben haftada en az 2 kez kahvaltımı o şekilde yapıyorum ve çok memnunum ve o tadı seviyorum uzun süre de tok tutuyor beni tavsiye ederim..
selam öksüz topigim benim
kizlar artik dönün valla motivemi kaybediyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
[:
Hedef kiloya kadar çok uzun bir yol var, bu yolun sonuna kadar insanın sevdiği yiyeceklerden uzak kalması imkansız :) Eve almamak yerine, ödül olarak belli zamanlarda ve az olmak şartıyla almak ve tüketmek daha iyi bir çözüm olarak gibi geliyor bana. Bir şey ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici hale geliyor. 2 haftada 1 kendine ödül verebilirsin ya da alışana kadar haftada bir kez. Sucuk yedikten sonra günün geri kalanında yediklerine dikkat edersen sorun olmaz canım
Haklisin ama odul olarak sucuk istememcok canim cekmiyor sadece dengesiz yiyorum malesef,ama odulumu disarda vermeyi dusunuyorum:)))
aayy bencede sucuktan ödül mü olurbir sene yemesem canım istemezzz ödül dediğin adına yakışsın dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?