Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu sabah artı çıktım ve gıcık oldum regl olacağım şiştim sanırım heryerim ağrıyor yaaa..neyse umarım cumaya kadar geçer biter eksilerde olurum..

Ayşecim naptı acaba yerleşebildi mi?

kızlar nesfit falan demişsiniz ben haftada en az 2 kez kahvaltımı o şekilde yapıyorum ve çok memnunum ve o tadı seviyorum uzun süre de tok tutuyor beni tavsiye ederim..

Deryacım çok abuk olmamış merak etme :)

Tavuklu pirinç çorbasını yerken 1 dilimle yetinebilmişsin, akşam da kıymalı pide yerken salata ve ayranla güzel tamamlamışsın :) Keşke kıymalı pide akşam değil de öğlen vaktinde olsaydı ama telaşın karmaşanın içinde o an elinin altında ne varsa onu yiyiyorsun Menünü beğendim canım, afiyet olsun

ay olurmu canim hic ama sende takima girsen tekrardan ne güzel olur canim o yaziyi yazarken kimsecikler yoktu ondan yazdim

selam kıslar
yuruyusten geldım
çok yoruldum. 4 km yurudum, 500m koştum. 250 kalçaaleti, 250 bel eritme, 100 bacak aleti çalıştım.
vakit okadarçabuk geçti ki çok hoşuma gitti.

ohhhhhhhhh masallah canim süper gidiyorsun

sykma canini cumaya kadar rgl olursun insallah sislik cok kötü ya

taşınma telaşının içinde insan önüne ne gelirse onu yiyor boşver nasıl olsa sen tlafi edersin

[:

Hedef kiloya kadar çok uzun bir yol var, bu yolun sonuna kadar insanın sevdiği yiyeceklerden uzak kalması imkansız :) Eve almamak yerine, ödül olarak belli zamanlarda ve az olmak şartıyla almak ve tüketmek daha iyi bir çözüm olarak gibi geliyor bana. Bir şey ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici hale geliyor. 2 haftada 1 kendine ödül verebilirsin ya da alışana kadar haftada bir kez. Sucuk yedikten sonra günün geri kalanında yediklerine dikkat edersen sorun olmaz canım

Haklisin ama odul olarak sucuk istememcok canim cekmiyor sadece dengesiz yiyorum malesef,ama odulumu disarda vermeyi dusunuyorum:)))

aayy bencede sucuktan ödül mü olurbir sene yemesem canım istemezzz ödül dediğin adına yakışsın dimi ama

Menumu de yazip ayrilacagim arkadaslar
SABAH
zeytin,7-8
peynirli ve yumurtali tost
ARA
KAHVE
OGELN
1 kase corba (pirincsiz yogurt corbasi)misirli
makarna salatasi havuclu ve yesil soganli(azyag)
Aksam
bir porsiyon az yagli tavuk
salata
cay
cocuklara misr patlatmistim ondan da 7-8 tane yedim

NOT; hesap verecegim korkusyla inanin az yemek bir yana istahim kalmadi,ins hep boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…