Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

markası ne? nesfit mi?
bi de nerden buldun leslieyi? hangisini yapıyorsun çok soru soruyorum ama yardıma ihtiyacım var

olurmu canim soracaksin tabiki
nesfit evet kirmizi meyveli olani
lesliyide bir siteden indirdim canim ama youtubedende bulabilirsin rahatlikla

Tal'in kilosunda yanlışlık düzeltildi, yarışma sorumlusu Püsküüt geldiğinde listeki rakamlar da düzeltilecek. Bu hafta 7. iken yapılan düzeltmelerden sonra 3. durumdayız, tüm takımı ve üyeleri tebrik ederim

Canım listen güzel olmuş, her şeyden az az yiyerek, ölçülü yiyerek çok güzel ilerliyorsun

1 öğün yerine nesfit yiyiyorsun sanırım, bir ara ben de niyetlendim ama tadını sevmediğim için yapamamıştım, doygunluk açısında benim de bir sorunum omladı :)

Afiyet olsun, azmin hiç bitmesin

bende herkesi tebrik ediyorum veren vermeyen herkesi
ayrica tesekkpr ederim canim nesfiti ilk defa denedim kirmizi meyveli olani hosuma gitti bakalim hergün degil ama haftada bir kac gün böyle yemeyi düsünüyorum ya öglen yada sabah menüsü olarak bakalim tesekkür ederim tekrardan

bugün
8de karpuz peynir ekmek

12de peynir domates az ekmek.

3te 7 köfte 3 kaşık pilav salata cola zero

5te 1 ince çubuk çikolata kahvenın yanında

7dekarpuz birkaç dilim

9da azcıcık kmek, sucuklu kaşarlı yumurta

kızlar önemki uyarı:
bugün yediklerim eskiden yediklerimin 3te 1i inanın

Son düzenleme:

o sucuklu yumurta olmamaliydi canim gerisi iyi ama ah ah insallah dahada güzel olacak merak etme

Yediklerinde eskiye oranla azalma varsa bu çok güzel bir gelişme :) Zaten bir anda sevdiğin yiyeceklerden vazgeömek o kadar da kolay değil ama bir dahaki sefere karpuz yerken en azından ekmek yememeye dikkat et canım. Karpuz zaten yeterince şekerli-karbonhidrat oranı yüksek olan bir besin

[kızlar önemki uyarı:
bugün yediklerim eskiden yediklerimin 3te 1i inanın[/QUOTE]

esther benim simdiki yediklerim de oyle sanki ben yazmisim gibi geldi inan bu cumleyi.Gecen Turk marketine gittim cocuklara sucuk alayim dedim ama sonra vazgectim ,cunku cocuklara ne aldiysam 3/1 benim oluyor ,yemeselerde olur dedim.Zaten etten tavuktan alirlar vitaminlerini.Dozunu ayarlayamiyordum yediklerimin,duzensiz ,stresle yerdim yemeklerimi.arabaya bir kac atistirmalik bir sey alacagim cunku en buyuk sorunum eve geldigimde mutfaga girip gerisi malum...

simdi daha bir duzen tutturmaya basladim,inanin dua bile ediyorum,is goruntuyle kalsa iyi ama saglikta gidiyor.Simdi kahvemi icicegim.

[kızlar önemki uyarı:
bugün yediklerim eskiden yediklerimin 3te 1i inanın

esther benim simdiki yediklerim de oyle sanki ben yazmisim gibi geldi inan bu cumleyi.Gecen Turk marketine gittim cocuklara sucuk alayim dedim ama sonra vazgectim ,cunku cocuklara ne aldiysam 3/1 benim oluyor ,yemeselerde olur dedim.Zaten etten tavuktan alirlar vitaminlerini.Dozunu ayarlayamiyordum yediklerimin,duzensiz ,stresle yerdim yemeklerimi.arabaya bir kac atistirmalik bir sey alacagim cunku en buyuk sorunum eve geldigimde mutfaga girip gerisi malum...

simdi daha bir duzen tutturmaya basladim,inanin dua bile ediyorum,is goruntuyle kalsa iyi ama saglikta gidiyor.Simdi kahvemi icicegim.[/QUOTE]

evet canım en iyisi kalorili şeyleri evesokmamamk. yoksa insan dayanamıyor.

Tünaydın güzel takımım, nasılsınız bugün :)

Şimdi yürüyüşten geldim, o kadar çok yürüdüm ki!!! Birkaç gündür yürüyüş yapamıyordum, onun acısını çıkarmış oldum :87:

Menumu kimse begenmemis anlasilankimse yorum yazmamis,ben yine boynu bukukler...saka saka
Arkadaslar ben Avustralya dan katiliyorum araniza,su an da siz uyuyorsunuzdur muhtemelen.Aksam gorusuruz insallah.

Takımda bu aralar sessizlik var, pek gelen olamdığı için menüne yorum yapılmamıştır canım :) Eğer hoşgeldin demediysem şimdi söyliyim Deryacım, hoşgeldin

Hedef kiloya kadar çok uzun bir yol var, bu yolun sonuna kadar insanın sevdiği yiyeceklerden uzak kalması imkansız :) Eve almamak yerine, ödül olarak belli zamanlarda ve az olmak şartıyla almak ve tüketmek daha iyi bir çözüm olarak gibi geliyor bana. Bir şey ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici hale geliyor. 2 haftada 1 kendine ödül verebilirsin ya da alışana kadar haftada bir kez. Sucuk yedikten sonra günün geri kalanında yediklerine dikkat edersen sorun olmaz canım

selam öksüz topigim benim
kizlar artik dönün valla motivemi kaybediyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

Batuhancım beni es geçiyorsun ama, ben yok muyum burda

Şaka bir yana kızlar nerdesiniz ya Çok özletmeyin kendinizi, Ayşecimin de interneti bir an önce hallolur inşallah.

Son düzenleme:
Slmmm güzeller
dün yine ablamdaydık temizlik vs..canımız çıktı yine neyse yarın eşyalar gidicek inşallah!

dün menüm abuk oldu ama mecburiyetten..

sabah klasik kahvaltım peynir,4 zeytin,domates,salatalık,biber ve1k.ekmek

öğle 1 kase tavuklu,pirinç çorbası 1 dilim ekmek

akşam 1 kıymalı pide,salata,ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…