Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markası ne? nesfit mi?
bi de nerden buldun leslieyi? hangisini yapıyorsun çok soru soruyorum ama yardıma ihtiyacım var![]()
menmüde yazayim
sabah
kornfleks yedim 1 tas az yagli sütle
ara
yesil elma
öglen
2 kasik pilav
2 kasik et yemegi
1 kase yogurt
ara
1 dilim karpuz
aksam
yesil salata
3 kasik patates püresi
1 tabak yagsiz mantar sote
3 litre su
5 mil leslie
diğer takımda 340 dk spor la 3, olmusumm aferım bana...
![]()
Tal'in kilosunda yanlışlık düzeltildi, yarışma sorumlusu Püsküüt geldiğinde listeki rakamlar da düzeltilecek. Bu hafta 7. iken yapılan düzeltmelerden sonra 3. durumdayız, tüm takımı ve üyeleri tebrik ederim![]()
Canım listen güzel olmuş, her şeyden az az yiyerek, ölçülü yiyerek çok güzel ilerliyorsun
1 öğün yerine nesfit yiyiyorsun sanırım, bir ara ben de niyetlendim ama tadını sevmediğim için yapamamıştım, doygunluk açısında benim de bir sorunum omladı :)
Afiyet olsun, azmin hiç bitmesin![]()
olurmu canim soracaksin tabiki
nesfit evet kirmizi meyveli olani
lesliyide bir siteden indirdim canim ama youtubedende bulabilirsin rahatlikla
bugün
8de karpuz peynir ekmek
12de peynir domates az ekmek.
3te 7 köfte 3 kaşık pilav salata cola zero
5te 1 ince çubuk çikolata kahvenın yanında
7dekarpuz birkaç dilim
9da azcıcık kmek, sucuklu kaşarlı yumurta
kızlar önemki uyarı:
bugün yediklerim eskiden yediklerimin 3te 1i inanın
o sucuklu yumurta olmamaliydi canim gerisi iyi ama ah ah insallah dahada güzel olacak merak etme
kaptan olsaydı çok karpuz yemişin derdi
evet sucuk yasak bişi ama yemek yapmaya üşendim![]()
bugün
8de karpuz peynir ekmek
12de peynir domates az ekmek.
3te 7 köfte 3 kaşık pilav salata cola zero
5te 1 ince çubuk çikolata kahvenın yanında
7dekarpuz birkaç dilim
9da azcıcık kmek, sucuklu kaşarlı yumurta
kızlar önemki uyarı:
[kızlar önemki uyarı:
Menumu kimse begenmemis anlasilankimse yorum yazmamis,ben yine boynu bukukler...saka saka
Arkadaslar ben Avustralya dan katiliyorum araniza,su an da siz uyuyorsunuzdur muhtemelen.Aksam gorusuruz insallah.
esther benim simdiki yediklerim de oyle sanki ben yazmisim gibi geldi inan bu cumleyi.Gecen Turk marketine gittim cocuklara sucuk alayim dedim ama sonra vazgectim ,cunku cocuklara ne aldiysam 3/1 benim oluyor ,yemeselerde olur dedim.Zaten etten tavuktan alirlar vitaminlerini.Dozunu ayarlayamiyordum yediklerimin,duzensiz ,stresle yerdim yemeklerimi.arabaya bir kac atistirmalik bir sey alacagim cunku en buyuk sorunum eve geldigimde mutfaga giripgerisi malum...
simdi daha bir duzen tutturmaya basladim,inanin dua bile ediyorum,is goruntuyle kalsa iyi ama saglikta gidiyor.Simdi kahvemi icicegim.
selam öksüz topigim benim
kizlar artik dönün valla motivemi kaybediyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm![]()