Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Scapula hariç listemizin son hali bu şekilde, Scapula'nın belki işi çıkmıştır ve gelememiştir o yüzden listeyi paylaşım alanına eklemeden önce biraz daha beklicem, gelebileceğini düşünüyorum.

Gülşencim bu hafta bildirim yapmayacağını düşünmüştük :) Bildirim yaptığın için bu haftaki listede de devamlı üye konumundasın ama gelecek hafta artık bildirim yapmayabilirsin, Ayşecim de izinli yazacak zaten

Talcim geçen hafta kilo bildirimi listeye geçerken yanlışlık yapılmış, kilonun düzeltilmesi için üstelik üstünden 1 hafta geçtikten sonra, ne yapılır bilmiyorum o yüzden listeye aynen yazdım kilonu. Bu düzeltme konusunu bir araştırayım, kurallara göre ilgili düzeltmeyi mutlaka yaparız canım

8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )
gulsenbasak ( 68,3 / 67,8 / 0,5 /0,73% )
batuhanim ( 82,3 / 82,0 / 0,3/ 0,36 % )
AySeCeYLin ( 61,7 / 61,2 / 0,5 / 0,81%)
scapula ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60%)
handerya (69,5 / 68,6 / 0,9 / 1,29 %)
tal (69,3 / 69,6 / -0,3 / -0,43%)
TOPLAM KİLO ( 488,4 / 486,5 / 1,9 / 0,39%)

ellerine saglik canim

Ayşecim Scapula'yı listede sabit geçtim, listeyi son haliyle bu şekilde paylaşım alanına bırakıyorum, bilgine :)

8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )
gulsenbasak ( 68,3 / 67,8 / 0,5 /0,73% )
batuhanim ( 82,3 / 82,0 / 0,3/ 0,36 % )
AySeCeYLin ( 61,7 / 61,2 / 0,5 / 0,81%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00 %)
handerya (69,5 / 68,6 / 0,9 / 1,29 %)
tal (69,3 / 69,6 / -0,3 / -0,43%)
TOPLAM KİLO ( 488,4 / 486,5 / 1,9 / 0,39%)

eline sağlık canım

ama bu haksızlık ve sorumlusu ben değilim..300 gr aldım görünüyor ama ben 700 gr verdim..
artık takımda olmak istemiyorum..hepinize iyi paylaşımlar diliyorum byeeeeeeeeeeeeee

kıma canım hepimiz insanız olur böyle şeyler neolacak sonuçta önemli olan senin kilo vermiş olman gülşeciğimin de başına böyle benzer bir şey gelmişti

ama bu haksızlık ve sorumlusu ben değilim..300 gr aldım görünüyor ama ben 700 gr verdim..
artık takımda olmak istemiyorum..hepinize iyi paylaşımlar diliyorum byeeeeeeeeeeeeee

bu ne simdi nalancim ???
bunun senin verdigin kiloda bi degisiklik saglamiyorki sen yine vermissin
bunu listede olsada olmasada senin bilmen önemli böyle kücük seyler icin durduk yere takimi birakmanin anlami ne
okadar girmek istedin listeye simdi bu yaptigin bence ayip

Batuhancım eski üyelerimizden geri dönecek arkadaşlarımız var, aslında geri döndükleri zaman kendileri için listede yer olsun fazla üye alımı yapılmıyor ama şu an takımımızda deneme sürecinde olan adaylar var, eğer paylaşım ve bildirim konusunda bir problemleri olmazsa Ayşecim onları da listeye alacaktır :) Eminim takımımız eski heyecanlı ve hareketli günlerine dönecek

Tal, takımdan ayrılma konusunu şaka maksatlı söylediğini düşünmek istiyorum, aksi takdirde kaptanımız için büyük bir haksızlık olur, daha önce ben de kaptanlık yaptım ve o hesaplamalar içerisinde bazı şeyler gözden kaçabiliyor ya da hata yapılabiliyor ama ne olursa olsun böyle bir resti hak etmiyor. Eğer bir hata yapıldıysa ve bu takımda da belirtildiyse mutlaka düzeltilir, nitekim ortak paylaşım alanına bu durumu bildirdim, bugüne kadar her zaman olduğu gibi bunda da adil olabilme adına düzeltme en kısa zamanda yapılacaktır. Daha önce de dediğim gibi bunun şaka olmasını umut ediyorum, burada kaptanlar sadece gönüllü olarak takıma hizmet ediyorlar, zamanlarını ayırıyorlar, emek harcıyorlar ve bu kadar ufak hatalar üstelik düzeltilmesi yönünde adım atılmış ve duruma sessiz kalınmamışken bu tavır şaka değilse hiç de tasvip edilecek bir davranış değil.

insallah canim dönsünler artikkkk ya

madem bizi de alsaydınız ya listeye kızlar 1 kilo verdim katkısı olurdu. 2 hafta yok muyuz listede yani?

aaa sen de mi leslie? işe yarıyor mu? ben de düşünüyorum onu. bizim buraları sel goturuyor resmen. yurumek zor.

bi de bu nesfitllerle doyuyor musun?beni pek doyurmuyor da

haklısın canım. ama benim takıma ihtiyacım var. herzaman sapıtmaya meyilliyim.

cok faydali canim inan bana 5 kilo verdim gecen yaz ve bu süre zarfinda hep leslie yaptim inan bana 5 kilo degil 8-10 kilo vermis gibi duruyor insan baya inceltiyor

aaa sen de mi leslie? işe yarıyor mu? ben de düşünüyorum onu. bizim buraları sel goturuyor resmen. yurumek zor.

bi de bu nesfitllerle doyuyor musun?beni pek doyurmuyor da

canim bugün sabah ilk defa denedim ama baya iyi sonuc aldim yani öglene kadar acikmadim bundan sonra daha syk yapacam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…