169 kg 70.8 kg ve 23 yaşındayım..
1 oğlum var..hamilelik öncesi 65 kg dım doğumda ve doğumdan sonra 89 a kadar çıktım..ara ara gayretlerle 71 e kadar düştüm..tekrar hamile kalmak için acilen kilo vermek istiyorum..en kısa sürede takıma girip,azimli arkadaşlarla tanışmak istiyorum..
arkadaşlarıma başarlar diliyorum..
haftaiçi 69.6 yı görmüştümbugün 70.3 geldim olsun 700 gr çok iyi bence ..her hafta 700 gr versem daha ne
Canım her zaman olduğu gibi listen yine harika, afiyet şeker olsun
Daha önce hoşgeldin dedim mi bilmiyorum, büyük ihtimalle dememişimdir çünkü geldiğini daha yeni fark ettimHoşgeldin, sefalar getirdin Gulma
Gün içinde ne kadar yürüyorsun ki bu kadar beline vurdu canım? :26: Eğer vücut postüründe bir dengesizlik varsa, dik değil de eğik duruyorsan fazla yürüyüş de eklenince şiddetli bel ağrısını neden olabilir.
tosbaa hızıyla başladık bakalım
uruzcum benim kayıtta bi yanlışlık olmuştu..ayşede biliyor..daha önceki sayfalarda da var..
3 haziran______71.0
10 haziran_____70.3
17 haziran_____69.6yavaş ama iyi gidiyorum,en azından gidiyorum..
senacim listeye girmesende paylas bizimle kilonu canim
[]
Derya cokk iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah ben de istedigim rakami gorurum.
Tsk ederim Senacım (doğru yazdım dimi?) uzun zamanda verdim ama sağlam gidiyorum bakalım hedef ne zaman tutacak bugünlerde iyice inceldiğimi hissediyorum inanılmaz hoşuma gidiyor yıllardır dolapta beklettiğim pantolonlar falan hepsi üzerime oluyor(kıyamamıştım vermeye iyiki vermemişim :)) bu motiveyle ben bu yaz hedefi görmeyi düşünüyorum inşallah zaten çok zayıf olma gibi bir niyetim yok ben azıcık balıketli seviyorum eşim de asla zayıf sevmez ona kalsa şimdi bile çok iyiyim ama bana yetmessss!
umarım hepimiz bir an önce idealimizdeki kiloya ineriz senacım yavaş yavaş ama sağlam gidelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?