Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

169 kg 70.8 kg ve 23 yaşındayım..
1 oğlum var..hamilelik öncesi 65 kg dım doğumda ve doğumdan sonra 89 a kadar çıktım..ara ara gayretlerle 71 e kadar düştüm..tekrar hamile kalmak için acilen kilo vermek istiyorum..en kısa sürede takıma girip,azimli arkadaşlarla tanışmak istiyorum..
arkadaşlarıma başarlar diliyorum..

haftaiçi 69.6 yı görmüştüm:59:bugün 70.3 geldim olsun 700 gr çok iyi bence:66:..her hafta 700 gr versem daha ne:10:

buhaftada 700 gr verdim..69.6yım uruzcum bilgilerine sunarım:42:

Canım her zaman olduğu gibi listen yine harika, afiyet şeker olsun :16:

Daha önce hoşgeldin dedim mi bilmiyorum, büyük ihtimalle dememişimdir çünkü geldiğini daha yeni fark ettim :9: Hoşgeldin, sefalar getirdin Gulma :71:

Gün içinde ne kadar yürüyorsun ki bu kadar beline vurdu canım? :26: Eğer vücut postüründe bir dengesizlik varsa, dik değil de eğik duruyorsan fazla yürüyüş de eklenince şiddetli bel ağrısını neden olabilir.

hoş buldum cnm benımm saol
en az 30 dk olmak uzere gidebildigi yere kadar çoktandır yürüyorum ama bugun bellı oldu agrımın sebebı regl oldumm biraz da incindi sanırım çok ağrıdı bugün bir şeyim yok şükürr

ama oruç ta yattı benim niyette etmıştin ne güzell:5::5:

tosbaa hızıyla başladık bakalım :31:

1 killo yaz degil ki canim ne güzel ilerliyorsun valla:16:

uruzcum benim kayıtta bi yanlışlık olmuştu..ayşede biliyor..daha önceki sayfalarda da var..
3 haziran______71.0
10 haziran_____70.3
17 haziran_____69.6:65:yavaş ama iyi gidiyorum,en azından gidiyorum..

tebrik ederim canim

ortim daha iyi olmana sevindim canim:16:

ama oruç ta yattı benim niyette etmıştin ne güzell:5::5:[/QUOTE]

Aynen ben de regl oldum ,tam iki aydir olmuyordum ama cok sevindim bugun.cok fazla siskinlik yapti,bel agrisi,bas agrisi.Allah a sukur gecti.Ben de niyet edecektim ama kismet degilmis.

Son düzenleme:
Ben yemek isimi bitirdim arkadaslar
SABAH;
iki dilim ekmek en ince dilim kesilmis hali ile
kk yarisi peynir
zytin( sayisini hatirlamiyrm)
iki kasik marmelat
cay

OGLEN;
barbunya salatasi iki servis kasigi
4 tane az yagli mercimekli kofte
tursu
cay
elma
IKINDI
1 KASE yagsiz yogurt corbasi
1 tane yulaf

AKSAM:
2,5 Dilim ekmek
zeytin
cilbir (yagsiz) yumurta ve yogurt sadece
cay (demliyorum daha icmedim:)))

KACAMAK:Oglumun biskuvisinden ufacik isirdim:17:

Tekrarrrrr merhabaaa..

Gece çok yorgundum yazamadım az kalsın yerimizden oluyormuşuz yawwww:37:

Ayşecim şu aralar seninle aynı şeyleri yaşıyoruz canım ablam taşınıyor 2 çocukla ev topluyoruz,yeni ev dubleks ve yıkılıp baştan yapıldı herşeyi her yer harç,inşaat pisliği vs.. kaç gündür canımız çıktı temizleyeceğiz diye valla ellerim ferihanın annesinin ellerine döndü:9: orada kalınca da çocuklar klavyeyi bozmuşlar size yazamadım

veee dün de iş görüşmesine gittim bana göre görüşme fena değildi sanki hbr bekliyorum bakalım kocaman holding gibi bir şirket çok iyi bilg.kullanan,işletme mezunu eleman arıyorlarmış (yani bennn:86:) Çok fazla iş deneyimim yok ama onların istediği tüm kurslara gittim bilgisayarlı muhasebe,işletmenlik,web tasarım vs.. bakalım hangi birime uygun görürlerse artık..hayırlısıysa olsun kızlar ,en çok oğluşumu düşünüyorum kreş eylülde başlayacak o zamana kadar ne yaparız meçhul anane,babane takılcak yavrum..

işte böyle bir kaç gündür çok koşuşturma ile geçti o yüzden çok paylaşım yapamadım bi daha olmas kaptancım:54: sana da Allah kolaylık versin canım zor işler valla Allahtan Rukiye abla gelmiş sanırım gözün aydın slm söyle sen işlerini hallet biz burdayız..

[]

Derya cokk iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah ben de istedigim rakami gorurum.

Tsk ederim Senacım (doğru yazdım dimi?) uzun zamanda verdim ama sağlam gidiyorum bakalım hedef ne zaman tutacak bugünlerde iyice inceldiğimi hissediyorum inanılmaz hoşuma gidiyor yıllardır dolapta beklettiğim pantolonlar falan hepsi üzerime oluyor(kıyamamıştım vermeye iyiki vermemişim :)) bu motiveyle ben bu yaz hedefi görmeyi düşünüyorum inşallah zaten çok zayıf olma gibi bir niyetim yok ben azıcık balıketli seviyorum eşim de asla zayıf sevmez ona kalsa şimdi bile çok iyiyim ama bana yetmessss!
umarım hepimiz bir an önce idealimizdeki kiloya ineriz senacım yavaş yavaş ama sağlam gidelim..

Tsk ederim Senacım (doğru yazdım dimi?) uzun zamanda verdim ama sağlam gidiyorum bakalım hedef ne zaman tutacak bugünlerde iyice inceldiğimi hissediyorum inanılmaz hoşuma gidiyor yıllardır dolapta beklettiğim pantolonlar falan hepsi üzerime oluyor(kıyamamıştım vermeye iyiki vermemişim :)) bu motiveyle ben bu yaz hedefi görmeyi düşünüyorum inşallah zaten çok zayıf olma gibi bir niyetim yok ben azıcık balıketli seviyorum eşim de asla zayıf sevmez ona kalsa şimdi bile çok iyiyim ama bana yetmessss!
umarım hepimiz bir an önce idealimizdeki kiloya ineriz senacım yavaş yavaş ama sağlam gidelim..

Aynen ben de oyle derya vermedim bazi kiyafetlerimi, nisan da giydigim kiyafetim vardi o bile duruyor. Ama bu sene kadar kendimi bu kilolar yuzunden kotu hissetmemistim. :(( belim agriyor ve pko tedavim var. Ozellikle pko kilo verince duzeliyormus. Motivasyona cok ihtiyac duyuyor insan. Senin azmini gorunce masallah dedim. 6 rakamlarini gormussun, ben de ins gorurum.

Back