aysenin dedigi gibi en yakin sensin su an mezun olmaya canim biraz daha sabir biliyorum bazen insan kendini yorkun hissediyor ve aklina gelen ilk sey yemek oluyor ama ne güzel giyineceksin yazda bunlari düsün eminim kendi kendine motive olacaksin canim hadi bunu yapabilirsin sen
gecmis olsun ayrica bel agrisi cok kötü bisey insallah atlatirsin hemencik
gecmis olsun canim benim insallah krem felan fayda eder
gecmis
saolasın reyhancım..
bu gun yürüyş yattı...çok yürüdükçe ayakları belım ıflasın eşiğine geldi inş.bir şey olaz fıtık falan cıkar dıye korkuyorum ayak parmagım uyuşuk dr. gıttım ayakkabıdan dedı inş. ayaım belıme vurmamıştır ondan korkuyorum
insallah canim sykma canini bacagina vurmuyorsa bas parmagin gercekten ayakkabidan olmus olabilir dikkat et kendine
fitik kolay bisey degil fazla yorma kendini yada süpeleniyorsan bir röntgene felan git canim
haha cok ıyı fıkır
neyse cnm iyi geceler ben kaçıyorumm
menüm
sabah
3 kasik menemen
1 kepek ekmegi
salatalik
kk peynir
1 bardak cay
ara
1 dilim karpuz
öglen
1 tabak yagsiz spagetti
1 kase yogurt
ara
3 erik
2 kayisi
aksam
1 dilim biftek
2 kasik pilav
bol salata
3 litre su
5 mil leslie
saolasın reyhancım..
bu gun yürüyş yattı...çok yürüdükçe ayakları belım ıflasın eşiğine geldi inş.bir şey olaz fıtık falan cıkar dıye korkuyorum ayak parmagım uyuşuk dr. gıttım ayakkabıdan dedı inş. ayaım belıme vurmamıştır ondan korkuyorum
allah kabul etsin canim
bencede biraz az yiyorsun canim 1200 kalori civari en az al bi süre sonra kilo vermen durmasin tatlim
ayrica bu yulaf ne yaaa
65 e insem bile benimm icin cok iyi.en con 75 i gormustum,kiyafet bile almiyorum ki kilo verdikten sonra alirim diye,sonrasinda insallah[]
[
Derya cokk iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah ben de istedigim rakami gorurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?