Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldim esimi ise yolladim alisveris yaptim ve geldim
hic bi is yapasim yok bi camasir attim valla bu ara yine saldim cayira mevlam kayira
aysecim su poleni nasil iciyordun canim bi bilgi versen gecen gün türkbakkalinda buldum bi polen ama onda istah acici felan yaziyor gerci yorgunluga iyi geliyorda yaziyordu ama nasil kullanilacagi yazmiyo bir bilgi verebilirmisin canim

ayşecim gözün aydın cnmm annen gelmış tayın mı cıktı hayırdır taşınma falann

sabah çok küçük bir parça patatesli börek
zeytin
1 bardak şekersiz çay
4 çatal kızarmış patates 1/2kk peynir

ara
1dilim karpuz
öglen
1/2 pr.pilav
salata
yogurt küçük bir tabak kabak yemegii
(köy biberi ve kabak kızarttım 1 tane almadım)
karpuz
1çatal irmik helvası

akşama da hafif bir şeyler yemeyi düşünüyorum bakalım

yarın tartı günü pek umudum yok bu haftadan bakalım ne cıkar

reyhancım toz polen benim aldım 1 çay kaşığı içiyorum yarı aç karına tok karına içersen kg almaya fayda sağlıyormuş o yüzden ya açken yada yarı açken 1 çay kaşığını suyla yutuyorum.

gulma sabah kızartma yemişsin cıss kaçamak yapmışsın.kızarmanın azı da çoğu da zarar kesinlikle vazçeilmesi gereken bir besin.

annecim geldi biraz uyuyor şimdi.kalkınca eve bakmaya gideceğiz.bende çok yorgunum uykum

sayım gece başlayacaktır... bugün dişçiye gittim ölüyorum yorgunluktan
geçmiş olsun canım yaa bende bıktım dişçilerden birazdan yine gidecem çarşamba yine rezeksiyon ameliyatım var
eeee kolay gelsin ozaman canim benim spor bu ara baya saldim ben ya bi ara ne güzel yapiyordum off offf
ama benim genelde bir iletisim problemim var ya ya bende sorun yada karsimdakilerde anlamadim
ahhh canım benim emin ol sende sorun yok sorun o kaka cadılarda

hoş geldin canımayy bu bebişleri ayakya sallama olayına bayılırım
hoooop diye bir günde almadıkki o kiloları bir günde verelim dimi ama yavaş yavaş gitsin geri gelmesin
kolay gelsin tatlım yaaa allah yardımcın olsun keşke yakın olaydık yardım ederdik
esprilibri arkadaş takımıza renk verir tai kaptanımız ne der bileem ama ben sana hoş geldin diyoruuuuummmm
ayseee uruzzzz nuvandaaa gerberaaa handeryaaa batuhanımmm nerdesinizzz???:92:
ahanda burdayyyyııımmmm
allah kabul etsin canım akşamı hafif tutarsın umarım gerçi bütün gün aç kalınca zor oluyoooo

aaaa aaaaaaa sizide boş bırakmaya gelmiyo heee ne ooo tehditler felanben her gün geliyorum bikeremm ama dişçiler beni bırakmıyo kiiiitamam tamam ı'm sorry bi dha olmaz

gözün aydın tatlım aaayyyy ne sevinmişsindirbi deee polen iştahını açmıyo mu yaawwww:26::26::26:

hiç vitamin yok,protein,kalsiyum,et,süt,yoğurt,sebze,meyve yok..bunlar çok önemli canım listeni gözden geçir bence..

Haklisiniz ama bu her zaman boyle degil,bugun oldu.zeytin peynir vazgecemedigim seyler ama dun zeytini kacirdim biraz,bugun de denge gunuydu.Zaten su siralr regl duzensizligi beni cok fena bozdu,bakalim eger biraz daha gecerse yine dr a gidecegim.

inanirim canim yorgunluk vardir tabiki simdi sende kolay degil
ayrica tesekkür ederim cevabin icin

tesekkür ederim canim benim

Ancak gelebildim foruma, herkes iyi gördüğüm kadarıyla :)

Ayşecim gözümü korkuttun valla, herkes yerini sağlama alsın diyorsun

Bu konuda çok haklısın, daha fazla paylaşım yapılması lazım ve bunu sağlamak için ufak uyarılar yapmakta fayda var :)

Canım sen buradayke sorayım, daha önce söylediklerin dışında bu haftaki liste üzerinde yapmam gereken herhangi bir değişiklik var mı? :26:

yaa birşey söyliyimmi acayip demoralize olmuş durumdayım konsantrem felan tamamen gitmiş durumda kendimi durduramadan yiyorum yemekten pişman olsamda yiyorum yine yaaa sporda yapmıyorum kaç gündür kendimi çok yorgun hissediyorum belimde acayip ağrıyooo verdiğim kiloları tekrar almıyım ben yaaa hadi kızlar beni motive edin şu 2 kiloyuda veriyim artıkn yetti 5 aydır gerçi böyle giderse ben çok verip verip geri alırım gibi geliyor yaaa ooooooooooofff

öyle uruzcum.takımın gidişatı için gerekli bu uyarılar hatta bazı takımlar daha da katı diyebilir bu hususta öyle de olması gerekiyor yoksa takım amacından uzaklaşıyor.
uruzcum başka bir değişiklik yok canım ben sabah kg yazarım taşınmaya başlamadan.

ahh şeymacım ah içimizde mezun olmaya en yakın olan sensin canım bunu düşün, o kadar kg verdin şurda kaldı 2-3 kg onu da verirsin sen canım yazda geldi ne güzel incecik geçireceksin yazı onu düşün istediğin kıyafetleri alacaksın vs bunları düşün tatlım.evet takım boş gördüğün gibi yeni eve netim bağlanır bağlanmaz paylaşımda az bulunanları listeden çıkaracğım bu tabiki tamamen kopmak anlamına gelmiyor istediği zaman yazabilirler yine aynı devam edebilirler ama daha istekli olacak olan daha çok paylaşımda bulunacak olan arkadaşları bekletmek hakısızlık oluyo...

ayşecimm kız valla öglen tuttum kendımı yemedimm 1 lokma almadım bu buyuk bır basarıı benım için zaten aksam yine salatalık domatese talim ettim cezaverdim kendimee bu gun yuruş yapmadım çünkü belin incindi galiba biraz ağrim var krem falan sürdüm ama bakalım gecer inş..

kimsecıkler yokk neredesinizz bakalımm:82::82:

aysenin dedigi gibi en yakin sensin su an mezun olmaya canim biraz daha sabir biliyorum bazen insan kendini yorkun hissediyor ve aklina gelen ilk sey yemek oluyor ama ne güzel giyineceksin yazda bunlari düsün eminim kendi kendine motive olacaksin canim hadi bunu yapabilirsin sen
gecmis olsun ayrica bel agrisi cok kötü bisey insallah atlatirsin hemencik

gecmis olsun canim benim insallah krem felan fayda eder

gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…