• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon 8. Seans ve Tüylerim Hala Bitmedi

floyd_boddah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
97
29
88
Merhabalar , izmirde arven güzellik salonu diye bir güzellik merkezine 8 ay önce lazere başladım diod ütüleme cihazı kullanıldığını söylendi ve bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne gittim. Beyaz tenliyim tüy yapım sert ve kalın aralarda alma işlemi uygulamadım sadece geçen ay jilet yapmak zorunda kaldım sorunum şu ki tüylerim hala azalmadı hatta neredeyse dökülmedi bile , 10 seaans olarak 1400 lira para verdim ve %80 bitme garantili dendi benim hala tüylerimde azalma olmadı ben bu parayı tüketici mahkemesinden geri alabilir miyim veya 10 seansa kadar dökülür mü , denize bile gidemiyorum bu durum yüzünden çünkü tüylerim 2 güne tekrar çıkıyor.

Bende yaptırdım sınırsız dediler bide 4 bölge 1100 du uygun diye gittim 1 buçuk senedır gidiyorum yine ayni sadece ayı kurtariyorum 1 ay götürüyor ağda gibi cihaz çok önemli gerçekten fazla araştırmadan uygun diye gittim sözleşme yaptılar bana mecbur kaldım en iyi cihaz alex çok etkili diğerleri hiç bir işe yaramıyor bence arkda sizin gibi parasini almaya uğraşıyor kaç aydır hormon bozukluğundan azalma olmadı demisler hormon testi yaptırman lazım sonra doktordan rapor alıyosun bi sorun olmadığına ve tuylerin aynı çıktığına dair sonra tüketici mahkemesine başvuruyosun bi dene istersen arkadasim kaç ay oldu bekliyorum daha diyor

Merhabalar , izmirde arven güzellik salonu diye bir güzellik merkezine 8 ay önce lazere başladım diod ütüleme cihazı kullanıldığını söylendi ve bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne gittim. Beyaz tenliyim tüy yapım sert ve kalın aralarda alma işlemi uygulamadım sadece geçen ay jilet yapmak zorunda kaldım sorunum şu ki tüylerim hala azalmadı hatta neredeyse dökülmedi bile , 10 seaans olarak 1400 lira para verdim ve %80 bitme garantili dendi benim hala tüylerimde azalma olmadı ben bu parayı tüketici mahkemesinden geri alabilir miyim veya 10 seansa kadar dökülür mü , denize bile gidemiyorum bu durum yüzünden çünkü tüylerim 2 güne tekrar çıkıyor.
Ah ahh neden arastirmadan gidiyorsunuz ki. Teniniz beyaz tuyleriniz siyahmis. Diod vucut tuylerinde ise yaramiyor maalesef. Alexandrite lazer yaptirmalisiniz. Ben 6 seansta %90 sonuc aldim diyebilirim. Diod yuz tuylerinde daha etkilidir.

Back