Kizlar bu cuma gunu kina gecem var insallah, ve ben kina yakilirken degisik bir organizasyon olsun istiyorum, kinam kucuk bir salonda arkadaslarim, benim ailem, mustakbel esim ve onun yakin ailesi arasinda olacak, kina gecesi organizasyonu bana ait, normalde kina yakilacagi zaman kirmizi esarp dagitilir tum genc kizlara ve ellerinde mumlar, gelin kiz ve damat ortaya oturur, genc kizlar etrafinda doner ve kina yakilir, ama ben degisik bisey olsun istitorum, fikir verin lutfen aklima bisey gelmiyor
valla canım aynı dertten muzdaribim. benimde ağustos'da. eğer maddi imkanın varsa zenn, dansöz getirtebilirsin :) ya da organizatör tutabilirsin daha uygun bişeyler dersen kına yakıldıktan sonra arkadaşlarınla birlikte dilek fenerleri uçurabilirisin.
Ben yurt disindayim, kinam kucuk bir salonda olacak ama ben kina yakilirken biraz degisiklik istiyorum, mesela kina turkusu yuksek yuksek tepelre istemiorum cunku bana hic aglatici gelmio, gelin dediginde kinasinda aglar :) guzel kina turkusu bilen varmi? Yada hangi sehirlerde kina nasil yakilir? Degisik adetleri olan var mi ki?