Ahh kullanmam mı canım ya,bugün resmen ölüm korkusunu yaşadım.ilaçlarını düzenli kullan da tekrarlanmasın canım, çok geçmiş olsun
kız küsmeeee
Ahh kullanmam mı canım ya,bugün resmen ölüm korkusunu yaşadım.
Dikkat et canım kendine ya Allah korusun bisey olmasin sana.Sağol canım..
Birden nefes alamadım ve kısa süreli baygınlık gibi bişey geçirdim.
Nefes alamadığım için iyice panik oldum ve çırpınmaya başladım.
Kendime geldiğim de nefes alamama durumum devam ediyordu.
Hemen hastaneye gittik,ciğerlerim için buhar verildi birde serum takıldı.
Çok şükür iyiyim şuan.
katil aday adayım çok geçmiş olsunnnneden olmuş öyle bişey dedi mi doktor iyileştin şimdi dimi bi sıkıntı kalmadı
bende nasıl ayarlayacam kırılacakları biemiyorum :44:
görüştün mü hatun sen sevgilinlebenim iş bugun yattı, işleri uzun sürecekmiş annesine şöförlük yapacakmış falan, yine evdeyim yani, patlamasam bari sıkıntıdan
Bizimki de yalan oldu kuzum yarina insallah :/
hayallerimi yıktıın oysaki ben seni katilim olarak benimsenmiştimmm
en azından yarın ihimali var yavrum sizin, bizim bi daha onun izni olacak da falan filan.. neyse canımı sıkmayım daha fazla ben..
Napalim canim ya kendini kendimize üzülüyoruz böyle
aynen öyle şekerim, kendi kendimize üzülüyoruz işte..
Neyse konuyu degistirelim havamiz duzelsin biraz senin is ne oldu yok mu daha bi gelişme
kitap okuyor musunuz bakim kızlar
eveettttt
gerçi şuan hali hazırda okudugum bi kitap yok arayış içerisindeyim :44:
elimde 1984 var okuyamıyorum ya evde vakit yok iste de dikkatim dagılıyor
ben onume bakınca midem bulanıyor otobuste mınıbuste :)ben genelde minibuste gidip gelirken okuyorum kitabı. burdan çarşıya gidiş 20 dk, dönüşte bi o kadar. çalışırken iyi oluyordu, 2 haftada falan bi kitabı bitirebiliyordumşimdi elimde çok sevdigim türden bi kitap yok almak lazım, onun için de çalışmak lazım işte
ben onume bakınca midem bulanıyor otobuste mınıbuste :)
sanırım bu kitap sarmadı bir de beni eşimin de hediyesi
konusu ne ki kitabın :44:
ben de bişeylerle meşgul olmazsam midem bulanıyor. o yuzden uzun yolda mutlaka uyurum, kısa yolda da kitapla oyalıyorum kendimi
Bayilirim hemde canim katilim kocaman bi kutuphanem olsun istiyorum:)kitap okuyor musunuz bakim kızlar
pazartesi günü bi yerle görüşmeye gidecem bakalım, inşallah iyi sonuçlarla dönerim. eğer burası da olmazsa babamın bi arkadaşı var ondan yardım isteyecem artık, hiç sevmiyorum hatır gönül işini ama evde psikolojim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?