- 17 Ağustos 2015
- 602
- 396
- 36
-
- Konu Sahibi nurlucennet
Evet. Eger ıkısınıde yaptrrsam guzel bi bütünlük olacak.Su geçirmeyen laminant yaparsınız hem temiz olur hem sıcak olur,mutfakla birleştirilmiyomu antre
Kendi evimmKendi eviniz mi; kiracı mısınız? ona göre çözüm bulmak lazım.
O zaman parke yapabilirsin. Ama herkesin bir tarzı var tabi. Ben halısız ev, mutfak düşünemiyorum. Banyomda bile açık alan çok sınırlıdır benim. Ev çıplakmış gibi gelir bana, halıları falan yıkatınca çok rahatsız oluyorum.Kendi evimm
Evet. Eger ıkısınıde yaptrrsam guzel bi bütünlük olacak.
Evet degişik fıkır verdınız bana bı araştrayım. Lamınant yaptrsam da mutlaka hali kullanırım. Netten bi bakayım kolıdor için. SagolunO zaman parke yapabilirsin. Ama herkesin bir tarzı var tabi. Ben halısız ev, mutfak düşünemiyorum. Banyomda bile açık alan çok sınırlıdır benim. Ev çıplakmış gibi gelir bana, halıları falan yıkatınca çok rahatsız oluyorum.
Parke ve çok güzel koridor dekorasyonları var. Çok şık şeyler.. Kapı önüne falan. Baya genişmiş, bence güzel değerlendirmeye çalış. En nihayetinde ilk giriş ve ilk intiba.
Su gecirmez olanlar epey pahalıymış arkadasm ayrıca plastık oluyormuş kendisi koku yapıyormuş. Bırıncı sınıf parkeden döşettim hayırlı ugurlu olsun bizeeeBende antre ve mutfağı su geçirmez laminant düşünüyorum hatta banyo da olsa mı diye içimden geçiyo çok şık duruyo, ama laminant gibi duran fayanslar da var
Su
Su gecirmez olanlar epey pahalıymış arkadasm ayrıca plastık oluyormuş kendisi koku yapıyormuş. Bırıncı sınıf parkeden döşettim hayırlı ugurlu olsun bizeee