8 m antreye çözümm üretmek isteyenlerr

nurlucennet

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
602
396
36
Arkadaslar evimin antresi 8 metre uzunlugunda ve yaklaşık 2 m eninde epey geniş yani mutfagımda baya buyuk . Yani halılar küçük geliyor kış boyu fayansa basmaktan hastalıgımız hiç eksık olmuyor.Acaba lamınant döşesem mi yoksa böyle devammı etsem kararsız kaldım. Mutfakta lamınantı kımı hiç önermıyor kımı kullanışlı dıyor.Üstelik böceklendıgini söyleyen oldu fakat lamınantın altına kullanılan adı her neyse ona böcek gelmeyecegını söyledi parkeci. Kafam karışık kullananlardan yada fikri olanlardan fikir istıyorum.
Şimdiden okuyup yanıtlayacak olanlara teşekkür ederim.

Mutfakta laminant gayet kullanışlı, hiç bir sorun olmuyor.. Ayrıca su geçirmeyenleride var, banyolara bile yaptırıyorlar..

Koridorum 5 metreden büyük. Hem mutfağım hem koridorum laminant. Hiç sorun yaşamadım. Bence bir düşünün.

kesinlikle laminant yaptırın. ben kiracı olmasam mutfak ve antreleri laminant yaptırırdım.
bir de 2 metre enindeki antreye 1,5 m eninde yolluk kestirin, eğer evinizde yoksa tabi.

evim şahanede hep su geçirmeyen parke yapıyorlardı. hatta halı da koymuyorlardı. mutfakta halı olmaz diyordu mimar selim yuhay.. doğrusu şık duruyor, evin havası daha sıcak görünüyor.

Benimde öyle yerler mutfakta ve antrede
Ben kalın halılardan aldım
4 metre kareliklerdendi sanırım
Bir mutfağa bir antreye, memnunum
Köşelerde tabi açık alanlar oluyor ama terlik giyiniyoruz

Sizde isterseniz hazır halılardan ya da kestirip benzer ölçüde kalın halılardan alabilirsiniz
Ben tadilatı ve masrafı sevmem, uğraşamam böyle iyi

Fayansın şık durdugunu söyleyenler var neresi şık duruyor anlamıyorum artı rengı mavi soguk görüntü verio.ayrıca fayansın derzleri temızlıkte problm. Lamınantta benım içime siniyor.

O zaman parke yapabilirsin. Ama herkesin bir tarzı var tabi. Ben halısız ev, mutfak düşünemiyorum. Banyomda bile açık alan çok sınırlıdır benim. Ev çıplakmış gibi gelir bana, halıları falan yıkatınca çok rahatsız oluyorum.
Parke ve çok güzel koridor dekorasyonları var. Çok şık şeyler.. Kapı önüne falan. Baya genişmiş, bence güzel değerlendirmeye çalış. En nihayetinde ilk giriş ve ilk intiba.

O zaman parke yapabilirsin. Ama herkesin bir tarzı var tabi. Ben halısız ev, mutfak düşünemiyorum. Banyomda bile açık alan çok sınırlıdır benim. Ev çıplakmış gibi gelir bana, halıları falan yıkatınca çok rahatsız oluyorum.
Parke ve çok güzel koridor dekorasyonları var. Çok şık şeyler.. Kapı önüne falan. Baya genişmiş, bence güzel değerlendirmeye çalış. En nihayetinde ilk giriş ve ilk intiba.
Evet degişik fıkır verdınız bana bı araştrayım. Lamınant yaptrsam da mutlaka hali kullanırım. Netten bi bakayım kolıdor için. Sagolun

5 yildir mutfagim laminant..su geçirmeyen degil..ilk cikanlardan..ben memnunum cokda şık duruyor..tezgah altina gelen yerde çocuklarım çok su döktükleri icin biraz acilma oldu göze batmiyor..ama siz su geçirmeyenlerden yaptirirsaniz daha kullanisli olur..

Bende antre ve mutfağı su geçirmez laminant düşünüyorum hatta banyo da olsa mı diye içimden geçiyo çok şık duruyo, ama laminant gibi duran fayanslar da var

Bende bütün evime parke yaptırdım, banyo hariç. Sudan etkilenmeyen parke plastikten oluyormuş, daha kalın, oda plastik olduğu için hava almıyormuş ve zamanla kokabilirmiş, Ahşap ama dayanıklı olanlarda uzun süre su basmasında kalmazsa kabarma olmaz dedi parkeci. Parkemden çok memenunun beyaz kırçıllı ne çizik ne toz kir belli ediyor..

Su
Bende antre ve mutfağı su geçirmez laminant düşünüyorum hatta banyo da olsa mı diye içimden geçiyo çok şık duruyo, ama laminant gibi duran fayanslar da var
Su gecirmez olanlar epey pahalıymış arkadasm ayrıca plastık oluyormuş kendisi koku yapıyormuş. Bırıncı sınıf parkeden döşettim hayırlı ugurlu olsun bizeee :KK66:

X