• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 kilo fazlam var 1,5 ay içinde vermem gerekiyor beni yalnız bırakmayın:)

fatmanuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
38
0
36
İstanbul
evet bugün karar verdim,vericem ben bu kiloları artık tak etti kendim den bahsediyim yaşım 21 170 boyundayım 75 kiloyum herkez boyuma göre normal oldugumu söylesede var bi fazlalıgım hıssedıyorum,bir bucuk ay sonra abimin nişanı var abiye giyicem inşallah zayıflarım yardım edin sizlerde olur mu buraya günlük yediklerimi yazarım,kilo çizelgesini yapmayı bılmıyorum ondada yardımcı olursanız çok sevınırım, gelelim ne yedıgıme:)gerçi yemediğime desem daha iyidir,

bir haşlanmış yumurta,iki tane zeytin yarım litre su :)

evet bugün karar verdim,vericem ben bu kiloları artık tak etti kendim den bahsediyim yaşım 21 170 boyundayım 75 kiloyum herkez boyuma göre normal oldugumu söylesede var bi fazlalıgım hıssedıyorum,bir bucuk ay sonra abimin nişanı var abiye giyicem inşallah zayıflarım yardım edin sizlerde olur mu buraya günlük yediklerimi yazarım,kilo çizelgesini yapmayı bılmıyorum ondada yardımcı olursanız çok sevınırım, gelelim ne yedıgıme:)gerçi yemediğime desem daha iyidir,

bir haşlanmış yumurta,iki tane zeytin yarım litre su :)

Günaydın tatlım çok gencsin çokta guzelsindir ama daha da güzel olmak için hiçbir engelin yok umarım hedefine ulaşırsın ben iki ayda 9,5 kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım ve hergün deli gibi spor yaptım diyet işi sporsuz olmuyor...

Ceeee eeeeeee :30::30::30: Çok korktun mu komşumm :9::9::9::9::9: Seni takip ediceğim, çok iradeli görünüyorsun ve istediğinde çok bellii..Bakalım başarın nasıl son bulucak çok merak ediyorumm :71::71::71::71::71::71::71:

.

Selam. Bende 17 yasındayım sizin gibi 1.70 boyum var yaklasık 80 kiloyum ve 2 aya abimin nişanı var. Sizin mesajı okuyunca kendim yazmış gibi hissetim :D Bi kaç güne spor salonuna yazılmayı planlıyorum ve ardından diyet. Tam olarak diyeti nasıl yapmam gerekiyo sizce? :( :( ve istediğiniz kiloyu verdiniz mi?

Back