Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar sonunda karar verdim.8 kasım revizyon ameliyat oluyorum ve dr.um emre ilhan....
çok zor bi bekleyiş tekrar aynı stresi yaşamak kötü.umarım bu defa herşey yolunda gider.
LÜTFEN DUA EDİN BENİM İÇİN...
al benden de okadar:)ben de sekiz kasımda ameliyat oluyorum..umarım hepimizinki güzel geçer,yüzümüzü güldürür..doğal olsun da
slm kızlar sonunda karar verdim.8 kasım revizyon ameliyat oluyorum ve dr.um emre ilhan....
çok zor bi bekleyiş tekrar aynı stresi yaşamak kötü.umarım bu defa herşey yolunda gider.
LÜTFEN DUA EDİN BENİM İÇİN...
canim simdiden cok gecmis olsun, dualarim seninle..
umarim cok basarili bir ameliyat olur ve bir daha revizyon falan filan ismini bile duyman gerekmez..
pozitif kalmaya calis, ameliyati dusunme..
şimdiden geçmiş olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz:)
zuzulaya katiliyorum..hic endiseye gerek yok guzelim..önce ALLAH a sonra emre beye guven hic bisicikler olmas:) mucukss...
evet kızlar 8 kasım da emre beye ameliyat oldummm.tekrar aynı şeyleri yaşamak çok sıkıntılı.en kötüsü de burundan nefes alamamak ve şişmek(ama bunu da atlattım sayılır artık.c.tesi tonponlar alıncak,atel çıkıcak ve nefes alabilicem inşallah.sabırsızlıkla bekliorum c.tesiyi