- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
çalışan velileri , sınav zorunluluğu olmayan ilkokul öğrencilerini ve daha yetişmeyen konuları düşündükce bende cok uygun bulmuyorum..Dersler bitti, Sınavlar bitti. Tatil Olmasında bir sakınca görmüyorum.
Ayın 5'inde son bir finalim var, eğer bunu ertelerlerse yemin ederim, elime toz biberli su tabancası alıp Yök'e doğru yürüyeceğim!
Size 30 derece sıcaklıkta bile etkili olan Perwoll'ü öneririmAyın 5'inde son bir finalim var, eğer bunu ertelerlerse yemin ederim, elime toz biberli su tabancası alıp Yök'e doğru yürüyeceğim!
iyi de meb neden tatil oluyor. zaten sapır sacma tatıllerle gectı bu sene. cok yazık..
Tamam ya tamam..Sabahin 6 'sinda okulda olucaz biz gorevli olarak belki de gece yarisina kadar surecek oylarin teslimidir falan.Ertesi gun dinlenmeyelim mi ? :)
Size 30 derece sıcaklıkta bile etkili olan Perwoll'ü öneririm
Tamam ya tamam..
benım kızı sırtıma bağlar getiririm işe
Şu an çok sinirli olduğum için anlayamadım. :/
Perwoll onlara bir hediye olmaz mı?
seçimler okullarda yapıldığı ve öğretmenler seçimde görevli olduğu ve oy sayımları geç saatlere kadar sürdüğü ve de okulların hazırlanması için.iyi de meb neden tatil oluyor. zaten sapır sacma tatıllerle gectı bu sene. cok yazık..