Geç dollenme olmuş ola bilir benimde öyle şu an 37hafta olmam gerek ama 35+58 haftamdayım ama ultrason da 5 hafta 3 günlük benim gibi yasayip bebeğini gören varmi sağlıklı doğum yapan varmı
Inşallah öyledir çarşambaya aldım randevuyu başka hastaneGeç dollenme olmuş ola bilir benimde öyle şu an 37hafta olmam gerek ama 35+5
7 ya da 8hafta da kalp atışını duyarsınız inşallah vajinal bakınca daha net görülüyor.Inşallah öyledir çarşambaya aldım randevuyu başka hastane
Bakmadı doktor üstten baktı hic bir şey soylemedi haftaya gel bakarız dedi hani 8 cinci hafta ya yeni girmiştim benim hesaplarıma göre ultrason da 5 hafta3 gunluk7 ya da 8hafta da kalp atışını duyarsınız inşallah vajinal bakınca daha net görülüyor.
Geç döllenme olmuş olabilir ben sekizinci haftada gördüm bebeği sonra hafta düzenlemesi yaptılar8 haftamdayım ama ultrason da 5 hafta 3 günlük benim gibi yasayip bebeğini gören varmi sağlıklı doğum yapan varmı
Bu kez gidince vajinal bakılmasını iste benim 8haftada bile vajinaldan zor kalbini duyduk üstden zaten duyulmuyordu zayıftım kiloluda degildim yani.Vajinal bakınca daha net daha büyük gözüküyor.Bakmadı doktor üstten baktı hic bir şey soylemedi haftaya gel bakarız dedi hani i hafta ya yeni girmiştim benim hesaplarıma göre ultrason da 5 hafta3 gunluk
Benim hesaplarıma göre 8 haftalık yeni girdim ama doktor bana 5 haftalık gözüküyo diyor o yüzden korku var hayırlısı bakalımBu kez gidince vajinal bakılmasını iste benim 8haftada bile vajinaldan zor kalbini duyduk üstden zaten duyulmuyordu zayıftım kiloluda degildim yani.Vajinal bakınca daha net daha büyük gözüküyor.
Regl 14. Günü mu yumurtluyorsunuz yoksa daha geç mi? Adete göre hesaplanıyor ama eğer siz adetinizin 19. Günü falan yumurtluyorsaniz 1 hafta eksik çıkar. Üstüne bir de geç döllenme olduysa bir hafta da öyle eksik çıkar. Bu durum pcoslarda görülebilir öyle bir durumunuz varsa yani.Benim hesaplarıma göre 8 haftalık yeni girdim ama doktor bana 5 haftalık gözüküyo diyor o yüzden korku var hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ben yani bir hafta olsa anlarımda yumurtlama takibi yapmadım ben 2 hafta 3 günlük bir gerileme var inşallah çıkar bebek Allahtan ümit kesilmez o yüzden umutluyum ama pcoslu değilim adet düzenim var ama 4 ay önce iki hafta olmadım doktor adet söktürücü verdi kullandım öyle oldum iki haftayı geçiyordu artık ilaçdan 4 gün sonra oldum sadece böyle bi durumun olmuştuRegl 14. Günü mu yumurtluyorsunuz yoksa daha geç mi? Adete göre hesaplanıyor ama eğer siz adetinizin 19. Günü falan yumurtluyorsaniz 1 hafta eksik çıkar. Üstüne bir de geç döllenme olduysa bir hafta da öyle eksik çıkar. Bu durum pcoslarda görülebilir öyle bir durumunuz varsa yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarim sağlıkla ilerlerBilmiyorum ben yani bir hafta olsa anlarımda yumurtlama takibi yapmadım ben 2 hafta 3 günlük bir gerileme var inşallah çıkar bebek Allahtan ümit kesilmez o yüzden umutluyum ama pcoslu değilim adet düzenim var ama 4 ay önce iki hafta olmadım doktor adet söktürücü verdi kullandım öyle oldum iki haftayı geçiyordu artık ilaçdan 4 gün sonra oldum sadece böyle bi durumun olmuştu
AminHakkınızda hayırlısı olsun umarim sağlıkla ilerler
Canim bebek gorunmusmuydu bende suan 8 haftaligim ama 6 gosterdi bebekde gorunmedi gec dollenme olabilir dedi ama 20 gun once ilk muayenede 5 hafta gostermisdi kese kucukduGeç dollenme olmuş ola bilir benimde öyle şu an 37hafta olmam gerek ama 35+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?