bebeğinin yaşamasına çok sevindim benimde tüp bwbek sonrası 8w da kanamam olmuştu 11w ya kadar devam etti ama bişey olmadı kızım 27 aylık şuanda ....yine hamileyim bu seerde kalp atışı yok bikaç gün bekleyip olmassa kürtaj yspçaklar allah sana meleğine sapasağlam kucağına almayı nasip etsinMerhabaa kizlarr..ben 8hafta 3 gunluk hamileyim suan..ve tam 8+0 gunumde kanamam basladi acilen doktora gittik.doktor buyuk ihtimal dusmustur dedi ama bi bakti benim minik mucizem orda duruyo hemde sapasaglam..kalp atislarida cok guzel..ama benim rahimimin arka tarafinda kanamam varmis..ama rahimib icinde degil disinda.bebege zarar vermio suan bu kanama ama devam ederse verebilir dedi doktor. Suan hastanedeyim ilac veriolar ve sadece wc ye kalkmama izin veriyolar..kanamam 1 gun surdu durdu..ama ben tekrar baslamasindan coook korkuyorumm..bugun ultrasonla bakicaklar icerdeki kanamada bitmismi diye..benimle ayni durumu yasayan arkadaslar varmi ??? Ayni kanamalari yasayipta bebegini saglikli bi sekilde dunyaya getiren ??? Bu arada kanamam tamda 2. Adet donemimde basladi.yani hamile olmasam o gun adet olmam gerekiodu normalde..bu bi tesadufmu sizce ??
merhaba eliza bende 8hafta 1 günlük iken şiddetli kanama ile hastaneye gittim progestandı sanırım fitil gibi kullanmamısöylemişti doktor bir ay kadar ve iğne yapmışlardı bebek tutunsun diye uzun istirahatler sonucunda oğluşum hala benmimle sapasağlam 28 haftalık olduk darısını başınaMerhabaa kizlarr..ben 8hafta 3 gunluk hamileyim suan..ve tam 8+0 gunumde kanamam basladi acilen doktora gittik.doktor buyuk ihtimal dusmustur dedi ama bi bakti benim minik mucizem orda duruyo hemde sapasaglam..kalp atislarida cok guzel..ama benim rahimimin arka tarafinda kanamam varmis..ama rahimib icinde degil disinda.bebege zarar vermio suan bu kanama ama devam ederse verebilir dedi doktor. Suan hastanedeyim ilac veriolar ve sadece wc ye kalkmama izin veriyolar..kanamam 1 gun surdu durdu..ama ben tekrar baslamasindan coook korkuyorumm..bugun ultrasonla bakicaklar icerdeki kanamada bitmismi diye..benimle ayni durumu yasayan arkadaslar varmi ??? Ayni kanamalari yasayipta bebegini saglikli bi sekilde dunyaya getiren ??? Bu arada kanamam tamda 2. Adet donemimde basladi.yani hamile olmasam o gun adet olmam gerekiodu normalde..bu bi tesadufmu sizce ??