8 haftalık olup sağlıksız gebelik

ozdog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
165
49
28
24
Kızlar 8 haftalık olup kan değeri bi gün öncesine göre daha fazla çıkıp bekleyip başka Dr gidip olumlu sonuç alanlar varmı bana yardımcı olurmusunuz

Kan değeri derken ?
Kalp atışları duyulmadı beta hcg baktı normalde 2 kat yükselmesi gerekirken çok az yükselme olmuş zaten bi akşam verdim bi sabah verdim 24 saat bile olmamıştır bebek gelişmiş dedi kalp atışı yok dedi ya vardı durdu dedi yada daha oluşmadı dedi

Kese göründükten sonra betanın bi önemi kalmıyor derler.
8. Haftaya kadar bebek gelişmiş kalp duyulmaması normal kabul ediliyor .

İlk defa mı gidip kalp atışı dinleyecektınız ? Yoksa daha önce duydunuz muydu kalbînı

Dün gittim duymaya duyamadık hem alttan hem üsten yoktu kalp atışı bebek gelişmiş dedi ya kalbi durmuş dedi yada daha oluşmamış dedi betana bakacaz dedi eğer normal şekilde artıyorsa bekleyecez dedi 19 saatte de betam 107 artmış bende devlete randevu aldım devlete gidip bide göstereceğim en azından iyi kötü araştırma yaparlar diye düşünüyorum tek kanla kalmazlar

Devlet sizi anca yorar doktorların çat pat konuşmaları dengenizi bozar sorduğunuz sorulara da cevap alamazsınız . Bekleyın doktorunuzu . Eğer kalbî durduysa kürtaj gerekir çünkü sizi zehirler .

Devlet sizi anca yorar doktorların çat pat konuşmaları dengenizi bozar sorduğunuz sorulara da cevap alamazsınız . Bekleyın doktorunuzu . Eğer kalbî durduysa kürtaj gerekir çünkü sizi zehirler .
Artık bilmiyorum hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…