Gebeliğe Hazırlık 8 haftalik, kese var bebek görünmüyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sade_Bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
297
852
33
Merhaba arkadaslar,

Cok moralim bozuk. Ilk defa anne olma duygusuyla hasir besirken bugün moralim bozuldu.

Doktor kese var, hamilesiniz ama bebegi göremiyorum dedi.
Kan aldi yarin telefon acip degerlerini ögrenmek icin telefon acacagim. Eger deger yüksekse hastaneye gidip ameliyat olmam gerekiyormus.

Acaba baska bir kadin dogum dokturuna daha mi gitsem? Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilemiyorum.

Lütfen dua edin 🙏

Böyle durumlarda kesinlikle tek bir doktora gözükmekle kalma. Başka bir doktora daha gözük mutlaka. Belki o görebilir. İnşallah bebiş gösterir kendini canım.

Merhaba arkadaslar,

Cok moralim bozuk. Ilk defa anne olma duygusuyla hasir besirken bugün moralim bozuldu.

Kan aldi yarin telefon acip degerlerini ögrenmek icin telefon acacagim. Eger deger yüksekse hastaneye gidip ameliyat olmam gerekiyormus.

Acaba baska bir kadin dogum dokturuna daha mi gitsem? Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilemiyorum.

Lütfen dua edin 🙏
Gebelik belirtileriniz varmı bulantı vs

Normalde 8 haftalik olmam gerek hCG degerim bugün 1228 cikti. Sanirim ya gec döllenme var yada düsük. Yarin hastaneye gidip tekrar bir soracagim son durumu.

Bu arada bugün hafif kanamam basladi. Daha cok böyle eski tortu kan kalintisi gibi. Kahverengimsi adet kani ama lekelenme sayilir. Ancak rengi gitgide dahada kirmizilasiyor sanki.

Bu arada bugün hafif kanamam basladi. Daha cok böyle eski tortu kan kalintisi gibi. Kahverengimsi adet kani ama lekelenme sayilir. Ancak rengi gitgide dahada kirmizilasiyor sanki.
Dış gebelik riskide söz konusu tortulu kanama leke eşlik ediyorsa geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar,

Lütfen dua edin 🙏
Benim bir velim yaşadı sizin gibi 7. Haftada bebek yoktu cuma günü gel alalım demişti doktor. Ben yeni doğum yaptığim için bana sormuştu ne yapmalıyım diye. Başka bir doktora mutlaka git dedim gitti o da aynısını söyledi sonuç o bebis dünyaya geldi 2 aylık oldu. İçini ferah tut dua et rabbim ne derse o olur inşallah bebeğinin bu dünyada rızkı vardır. 🤲

Ben de 8 haftalık hamileydim beta HCG 4000 küsürlerdeydi hatta 2 kese oluşmuştu ama bebek göremediler ben başka doktorlara gideyim derken 10. Haftaya kadar gelmiş oldum ama beta HCG düştü bu arada boş gebelik iş. Mecbur kürtaj oldum

Eğer kanaman devam ederse dusuk yapıyorsun ama devam etmiyorsa mutlaka başka doktorlara görün çünkü bazısı bebeği görmüyor bazısı görüyor ultrasondan kaynaklanıyor ayrıca adete göre önemli değil kese sonradan olusmuS olabilir . Dikkatli olmak lazım

Kanamam normal regl gibi degil. Arada parcacikli adet kaniyor lavoboda ama ped kirmizilasmiyor. Anlamadim gitti. Bu hafta tekrar kadin doktoruna gidecegim. Dünki hcg degerim 1090 cikti. Laboratuardan laboratura degerler degisiyormus sanirim. Düsük mü yapiyorum, hamilemiyim halen anlamadim.

Eğer kanaman devam ederse dusuk yapıyorsun ama devam etmiyorsa mutlaka başka doktorlara görün çünkü bazısı bebeği görmüyor bazısı görüyor ultrasondan kaynaklanıyor ayrıca adete göre önemli değil kese sonradan olusmuS olabilir . Dikkatli olmak lazım
Bir pedi doldurmayacak şekilde gelen kanamadan korkmayın demisti benim doktorum

Kanamam normal regl gibi degil. Arada parcacikli adet kaniyor lavoboda ama ped kirmizilasmiyor. Anlamadim gitti. Bu hafta tekrar kadin doktoruna gidecegim. Dünki hcg degerim 1090 cikti. Laboratuardan laboratura degerler degisiyormus sanirim. Düsük mü yapiyorum, hamilemiyim halen anlamadim.
Nasıl oldun canım, iyi misin?

Back
X