Slm kızlar 8 hafatlık hamileyim ben kalp atısı yok doktor bana kesenin bozulmaya başladını söyle ben 3 4 güne kadar kanamam olucana söyledi kürtaj olmamı önerdi bu durumu yaşıyan varmı yada bilen böyle oluptq daha sonra kalp atışı olan varmı lütfen yardım edin!!!
Slm kızlar 8 hafatlık hamileyim ben kalp atısı yok doktor bana kesenin bozulmaya başladını söyle ben 3 4 güne kadar kanamam olucana söyledi kürtaj olmamı önerdi bu durumu yaşıyan varmı yada bilen böyle oluptq daha sonra kalp atışı olan varmı lütfen yardım edin!!!
Benim 5 haftalıkken kese şekilsiz bir hafta bekleyelim dediler 6. Haftada kese bozulmaya başlamış kalp atışı yok diye kürtaja aldılar hcg değeri 2000lerdeyken kalp atışı duyarız dedi doktorum benim duyulmadı eğer kese bozulmaya başladıysa ve doktorunuz alalım diyorsa doktorunuzu dinleyin derim doktorumun bana söylediği bi kaç hafta daha beklesek de sağlıksız bir gebelik dedi Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Benim 5 haftalıkken kese şekilsiz bir hafta bekleyelim dediler 6. Haftada kese bozulmaya başlamış kalp atışı yok diye kürtaja aldılar hcg değeri 2000lerdeyken kalp atışı duyarız dedi doktorum benim duyulmadı eğer kese bozulmaya başladıysa ve doktorunuz alalım diyorsa doktorunuzu dinleyin derim doktorumun bana söylediği bi kaç hafta daha beklesek de sağlıksız bir gebelik dedi Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimi
Benim 5 haftalıkken kese şekilsiz bir hafta bekleyelim dediler 6. Haftada kese bozulmaya başlamış kalp atışı yok diye kürtaja aldılar hcg değeri 2000lerdeyken kalp atışı duyarız dedi doktorum benim duyulmadı eğer kese bozulmaya başladıysa ve doktorunuz alalım diyorsa doktorunuzu dinleyin derim doktorumun bana söylediği bi kaç hafta daha beklesek de sağlıksız bir gebelik dedi Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Merhaba canım benimde dün ilk defa kalp atışları dinlenecekti malesef duyamadık 2 gün kan verdim kan değerim yükseliyor ama istenilen kadar yükselmedi benek gelişmiş dedi ancak ya kalp atışı vardı durdu dedi yada henüz başlamadı dedi kana göre alıp alınmayacağını söyledi bugün alınacak diye aradı Dr bende devlete eandevu aldım birde oraya göstermek istedim en azından içim rahat eder diye