• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamiş bayanlarrrr

arzuuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
47
1
86
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim inanılmaz bir duygu bu haftalarda neler yaşadığınızı çok merak ediyorum, haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez allahın izniyle, nasıl bir duygu anlatır mısınız :49:

ben 7.haftadayım 47 günlük yani... ama ultrasonda görmediğim için korkuyorum perşembe günü randevum var bir görseydim....
bazı tanıdıklarımda kesesi olmuş çocuk oluşmamış yada kimyasal gebelikmiş falan duydukça korkuyorum...bu nasıl bir psikoloji anlamadım.....

bulantılarım ve halsizliğim o kadar çok ki sadece dua ediyorum bu ay çabucak geçsin diye...bebğim zeytin kadarmış...zeytinim diye seviyor eşim...çok güzel bir his...Rabbim herkese nasip etsin...birde şu bulantılar olmasa :49:

haklısın canım evet benimde bulantılarım oluyor ama okadar çok değil sürekli halsiz haldeyim yada uykulu, ben keseyi ilk doktora gittiğimde gördü biraz zor göründü ama karnımdan baktı ultrasonla endişe etme seninkide görünecektir canım 20-25 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarına bakıcaz allahın izniyle zaman bi geçsede bende kalp atışlarını duyabilsem

şuan hastanedeyim:(
iki gündür kahverengi leke geldi
doktor 3 gün yatmama karar verdi
bugün hiç gelmedi ama...artık çıkmak istiyoeum çook sıkıldım
birde doktor yerleşme kanaması çocuğun calı ve herşey normal dedi
bu normal değilmi ki...
3 gün niye :(((

bende 5+4 de aynı sorunu yaşadım progestan kullanıyorum ve tuvalet harici ilk 1 hafta 10 gün yataktan hiç kalkmadım gittiğim kontrolde doktor istirahata devam dedi şuan 8+4 deyim şimdi biraz dolanıyorum ama yinede iş falan yapmıyorum hastaneden çıksanda dikkat et derim çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
şuan hastanedeyim:(
iki gündür kahverengi leke geldi
doktor 3 gün yatmama karar verdi
bugün hiç gelmedi ama...artık çıkmak istiyoeum çook sıkıldım
birde doktor yerleşme kanaması çocuğun calı ve herşey normal dedi
bu normal değilmi ki...
3 gün niye :(((

canım çok geçmiş olsun haklısın ama demekki doktor kontrolünde olman gerekiyormuş en azından bebeğin sağlıklı bu iyi bir haber tatlım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

haklısın arzuuum iyi yönden bakmak lazım...ben galiba doktorumu sevmiyorum dün çıktım hastaneden...doktorun bir dediği bir dediğini tutmuyor...o yüzden artık ona gitmeyeceğğm...
son 30 saatte hiç olmadı...çok şükür..:)))) beyaza döndü akııntım...
Allah hepimizin bebişlerini korusun....
bu arada midesi bulanan arkadaşlar varsa...benim çok fazlaydı yazmıştım buraya ...bana bir hamile arkadaş sakız çiğnememi önerdi...sakız midemdeki gazı çıkarıyor...ve artık hiç bulantım kalmadı...3-4 günde bir ancak bulantı oluyor...deneyin kesinlelikle tavsiye ederim...:49:

7+1 deyim bugün doktora gittik :) çok heyecanlıydı:) içim kıpır kıpır kalp atışlarını duyamadım ama 3hafta sonraki kontrolde duyacakmısım. Herhangi bir tehlikem yokmuş Eşim hop oturup hop kalkıyo :D :D

haklısın arzuuum iyi yönden bakmak lazım...ben galiba doktorumu sevmiyorum dün çıktım hastaneden...doktorun bir dediği bir dediğini tutmuyor...o yüzden artık ona gitmeyeceğğm...
son 30 saatte hiç olmadı...çok şükür..:)))) beyaza döndü akııntım...
Allah hepimizin bebişlerini korusun....
bu arada midesi bulanan arkadaşlar varsa...benim çok fazlaydı yazmıştım buraya ...bana bir hamile arkadaş sakız çiğnememi önerdi...sakız midemdeki gazı çıkarıyor...ve artık hiç bulantım kalmadı...3-4 günde bir ancak bulantı oluyor...deneyin kesinlelikle tavsiye ederim...:49:

evet canım doktor çok önemli bu dönemde inş iyi ve deneyimli birine denk gelirsin;) bu arada çok sevindim herşeyin normal olmasına allah bebişlerimizi korusun ve kucağımıza almaya nasip etsin inşallah

Back