Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 haftalık hamileyim ama oldukça kilo aldım normal mi acaba kocaman bi göbeğim oldu şişkinlik mi kilo mu anlayamadım şimdi böylseysem 7 ay sonra ne hale gelcem bilmişyorummm
8 haftalık hamileyim ama oldukça kilo aldım normal mi acaba kocaman bi göbeğim oldu şişkinlik mi kilo mu anlayamadım şimdi böylseysem 7 ay sonra ne hale gelcem bilmişyorummm
canım tebrik ederim ama bunları dert etme benim bi arkadaşım 98 kg ile hamile kaldı. 108 kg ile bitirdi şimdi eski kilosundan daha düşük. çok rahatsız ediyorsa bi diyetisyenle görüş yardımcı olur size yada doktoruna sor böyle olması normal mi diye
AYNI ŞEY BENDE DE OLUYO YA olmaması için napsak adet gecikmesinden dolayı şişkinlikmi oluyo acaba.ama ilerki aylarda o şişlik kalmıyo merak etme.ama ilk 3 ay düz karınla gezenlere imreniyorum