Kizlar lütfen yardimci olun2 gündür çok kuruyum akintim vardi azda olsa niye kesildiki bu durumu yasayan varmi
Ben de 8+2'deyim canım akıntım hala devam edio çıldırıcam kaşıntı da yapıo tabii. Ama hamilelikten kaynaklanıyormuş, enfeksiyonlara karşı rahmin korunmasına yönelikmiş bu akıntı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de 8+2'deyim canım akıntım hala devam edio çıldırıcam kaşıntı da yapıo tabii. Ama hamilelikten kaynaklanıyormuş, enfeksiyonlara karşı rahmin korunmasına yönelikmiş bu akıntı.
Bnmki niye yokki o zamankasinti yapiyorsa enfeksiyon vardır dikkat et
Kaşıntı varsa doktora git. Bi idrar tahliline bakılsın. Akıntı normal ama kaşıntı olmamalı..
Yok testler temiz çıktı ıslanınca bende kaşıntı oluo sanırım. Diğer hamilelik belirtilerin devam edio mu peki?
Bakıldı canım temiz çıktı çok şükür. Islaklıktan oluyor sanırım
Hergün iç çamaşırı değiştireceksin. Asla ıslak kalmayacaksın. Kaşıntıya izin verme.
Ediyor gibi uykusuzluk goguslerde dolgunluk. Progestana bagli belki de bulanti.
Sürekli günlük pedimi de değiştiriyorum, sık sık duş alıyorum elimden geldiğince hijyenik olmaya bakıyorum ama dışardayken zor oluo tabii
Elinden geldiğince kuru kal. İlerki zamanlarda çok fazla olmaz zaten. Benim de ilk zamanlarda daha çok vardı. Şimdi az. Hayırlı olsun bebekleriniz :)
29 una gideceğim kontroledua edin nolur
Benim kontrolüm de yarın dua edelim birbirimize 🙏
Naptin esracim gittinmi kontrole. Güzel haberler ver insallah
Naptin esracim gittinmi kontrole. Güzel haberler ver insallah
Canım doktordan çıktım. Herşey normal. 8+3'teyiz, 1.82 cm olmuş minnağımız, kalp atışlarını da gördük. İnşallah tamamına erdirir Rabbim 🙏
Ayy çok sevindim bende 8+4 um simdi . inşallah boyle güzel haberler vermek banada nasip olur
İnşallah canım. Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏 kanama olmadığı sürece herşey normal demektir dedi dr, pozitif düşün en önemlisi bu diyor. Sen de güzel haber vereceksin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?