8 haftalik hamileyim ve akinti yok

Kizlar lütfen yardimci olun 2 gündür çok kuruyum akintim vardi azda olsa niye kesildiki bu durumu yasayan varmi

Ben de 8+2'deyim canım akıntım hala devam edio çıldırıcam kaşıntı da yapıo tabii. Ama hamilelikten kaynaklanıyormuş, enfeksiyonlara karşı rahmin korunmasına yönelikmiş bu akıntı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaşıntı varsa doktora git. Bi idrar tahliline bakılsın. Akıntı normal ama kaşıntı olmamalı..

Bnmki niye yokki o zaman kasinti yapiyorsa enfeksiyon vardır dikkat et

Hergün iç çamaşırı değiştireceksin. Asla ıslak kalmayacaksın. Kaşıntıya izin verme.

Sürekli günlük pedimi de değiştiriyorum, sık sık duş alıyorum elimden geldiğince hijyenik olmaya bakıyorum ama dışardayken zor oluo tabii

Ediyor gibi uykusuzluk goguslerde dolgunluk. Progestana bagli belki de bulanti.

Belirtilerinin devam etmesi iyi haber bence. Çünkü benim önceki düşüklerimde hamilelik belirtilerim bıçak gibi kesilmişti sabah uyandığımda ve bi terslik olduğunu ordan anlamıştım. Yine de doktoruna bi danış bakalım ne diicek

Elinden geldiğince kuru kal. İlerki zamanlarda çok fazla olmaz zaten. Benim de ilk zamanlarda daha çok vardı. Şimdi az. Hayırlı olsun bebekleriniz :)

Ayy çok sevindim bende 8+4 um simdi . inşallah boyle güzel haberler vermek banada nasip olur

Ayy çok sevindim bende 8+4 um simdi . inşallah boyle güzel haberler vermek banada nasip olur

İnşallah canım. Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏 kanama olmadığı sürece herşey normal demektir dedi dr, pozitif düşün en önemlisi bu diyor. Sen de güzel haber vereceksin eminim

Amin balim amiiin inşallah tek umudum o benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…