8 haftalık hamileyim ama hissetmiyorum

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
32
ben 8 haftalık hamileyim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum içimden bebeğe birsey oldu sanıyorum hani nasıl diyim kalbi filan atmıyor mu diye düşünüyorum korkuyorum hani böyle olan varmı siz hamile olduğunuzu hissediyormuşsunuz benim öyle basından beri çook mide bulantım da Yok suan da da Yok ara sıra ama tiksinme var sağ kasık ağrım var lekelenmem yok ama çok iğreniyorum insanalrdan özellikle

Merhaba bende 8+2 oldum bugün.. Hissetmemek cok normal. Anca 5 aylik Ken tekmeleri hissedersin dediler bana

Bende de Mide bulantisi yok ve buna sükretmeliyiz.. Sadece cok Kokan seyler olunca yumurta veya et gibi bol. Ekmek yada yanindaki makarna/pilav iyi yedigimde bastiriyor bulanmiyor Midem.. Kokulara karsi haassasim. Demekki sende öylesin ki insanlara yaklasamiyorsunn.. Asansör yada dar yerler sevmiyorum mesela agiz ter kokusu fln beynimi döndürüyor..

Benim. Karnim. Cok. Sismedi ama dokundugumda bi sertlik var eskiden göbegimm daha yumusak dokuluydu.

BENCE cok takmamalisin...

8.haftada bebeği hissetmezsin zaten. Hissediyorum diyenler bebek sanıyorlardır ama değil daha nohut kadar ya var ya yok :) Belirtileri kastediyorsan herkes aynı değil bende hiçbirşey hissetmiyordum 2.aydan sonra kusmalarım başlamıştı. Kuzenim 9 ay boyunca sadece karnı büyümüştü ne kusma ne mide yanması ne bulantı hiç birini yaşamadı ama 2.hamileliğinde de yaşamadığı belirti kalmadı :) Doktoruma sormuştum ben hiç hamile değilmişim gibi diye. Bana her hamilelik farklıdır, bir kadın 5 kere hamile kalsa 5i birbirinden farklı geçebilir demişti. Dert etme kendine yani sıkıntı yoktur :)

ben 8 haftalık hamileyim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum içimden bebeğe birsey oldu sanıyorum hani nasıl diyim kalbi filan atmıyor mu diye düşünüyorum korkuyorum hani böyle olan varmı siz hamile olduğunuzu hissediyormuşsunuz benim öyle basından beri çook mide bulantım da Yok suan da da Yok ara sıra ama tiksinme var sağ kasık ağrım var lekelenmem yok ama çok iğreniyorum insanalrdan özellikle
Hamileliği nasıl bir şey sanıyorsunuz ki :))

Başlığı okuyunca bir an aklıma 8 hafta önceki halim geldi.harfıen yaşadığım duygular ve ınanın psikolojık.Tum gebelerde yaşanan durum.Hissetmemeniz çok normal ben 16 haftalığım daha 1 hafta 10 gundur hissediyorum.Karnım hala çıkmadı dyebilirim.Bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor gelişimi çok çok iyi fakat dışarıda gören hamıle olduğumu anlamıyor.Bence keyfını çıkartın.Şimdi kendıme guluyorum ben.Inanın yersiz bunlar.ben şöyle motıve olarak kurtuldum.Dedim ki kan görmedğim sürece artık hiçbir korkuya ızın vermeyeceğim.Çok şükür zaman nasıl geçti anlamadım

ha bu arada o kasık ağrısı yerını kramplara ve rahim kasılmalarına bırakacak .10.haftadan sonra sırayla geliyor.birsure sonra bitiyor.herkez yasıyor onuda.

Hamile olduğumu unutmaktan öte haftada bir hamilelik testi yapıyorum çizgi renginde bi farklılık var mı diye bian önce sağlıklı bir şekilde atlatmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip olsun insallah :)

Hissetmen icin cok erken canim benim ben 19.haftada hafif hafif hisstmeye basladim 20 den sonra daha cok hissettm. Senin dedigin gibi bende unutuyordum hamileligimi . Bulantim falanda olmadi o yuzden sakin bi hamilelik yasadm

Merhaba bende 8+2 gün oldum aynı durum bende de var bazen diyorum keske tansiyon cihazı gibi ultrason cihazı evlerde olsa da bakı bakıversem :)

Canım merak etme bir sıkıntı yoktur bünyeye göre farklılık gösteriyordur. Dİlersen ben hamilelikte yaşadıklarımı hafta hafta anlatmaya çalışıyorum blog sitemde bakabilirsin. Hem anne hemde hemşire gözüyle işine yarar bilgiler vermiş oluyorum. Bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
X