geçmiş olsun enzimleri bilmiyorum ama tsh benim de yüksekti gebelikle birlikte öğrendim sağlık ocağında 5,6 çıkmıştı ertesi gün emin olmak için bi daha yaptırdım 8,5 çıktı ve ilaca başladım 20 gündür ilaç kullanıyorum düştü şu anda 2 civarında ilaçla normale dönüyor merak etme yani ama hamilelik boyunca kullanacakmışım inşallah sonrasında geçer...
Arkadaşlar aynı durumu yaşayan kimse yok mu lütfen biri bişey yazsın kafayı yemek üzereyim
Merhaba benimde gebeliğimin 8.haftasında karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı. sonucu bile değerlendiremeden bir hafta sonra bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Gerçi onunla alakası varmıdır bilemiyorum.. Dr.onunla ilgili birşey söylememişti. Hayırlısı olsun. Rabbim şifanı versin
Canım size de çok geçmiş olsun; Allah hayırlı evlat versin tekrar.. Çok korkuyorum ben de bebeğime bişey olcak diye 10 gün oldu hastanelerdeyim enzimlerim yükseliyor, teşhis koyamadılar. Sebebi anlaşılmadı henüz. İnşallah bana bağışlar Rabbim yavrumu... Siz daha sonra gittiniz mi doktora tedavi oldunuz mu.. Hani en azından bi teşhis koyamadılar mı
Saolasın.. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı versin inş.. O zaman kürtaj olduğum için çokta ilgilenemedim enzimlerle. Dr.da pek fazla önemsemedi ilaçlar yapabilir dedi. Sanırım folbiol böyle birşey yapıyor. Sonradanda bir daha kan tahlili yaptırmadım. Burada bir arkadaş daha önce böye birşey yazmıştı yazısını şurada ;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=98404&page=8551
dogaaalll06 isimli arkadaşla iletişime geç istersen.
İçini ferah tut Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çare yok. Bol Bol dua edeceğiz.
Rica ederim inşallah şifa bulursun. Artik her sey cok zor hamile kalmak ta hamileliği sürdürmek te. Saglikli bir gebeliğin takibini her Dr. Yapar önemli olan sorun ciktiginda Dr.un bu sorunun çözümünde iyi olabilmesi. O da gerçekten zor iyi Dr bulunmuyor pek piyasa da.kismetse bende tekrar degerlerime baktiracagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah sorun olmaz. Benim bir akrabam ilk hamile liginde sorun yasadi erken doğum yapti tansiyon sorunu vardi.doğumdan sonra baya hastanelerde kaldi tabi sonra iyilestiler çocuk büyüdü ve ikinciye hamile kaldi sonra Dr.lar aldirmasi gerektiğini söylediler ölürsün dediler kaç Dr ayni şeyi söyledi amacen son gittiği Dr Rabbim bilir ben aldir diyemem dedi ve çok saglikli bir doğum yapti anlayacagin kim ne derse desin allah bilir dr.lara güvenip bebeğine birşey yapma
Tansiyon ilk gebeliginde sonradan cikti ortaya ikinci gebelikte çok baski yapti Dr.lar aldir diye ama aldirmadi. Çok güzel bebeği maşallah tosun gibide oldu. Rabbim verecekse önüne geçilmez. Vermediğinde de vardır bir hayir diye düşün. Bol bol hayirlisi olsun diye dua er inşallah üzme kendine. Nerede yasiyorsun
Teşekkür ederim canım şükür iyiyim geçen hafta gittim doktora enzimlerimde düşme vardı daha da iyi oldum en azından psikolojim düzeldi.. Sen nasılsın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?