8 haftalık gebelik idrarda eser protein ne demek

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
493
84
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim idrar tahlilimde hem enfeksiyon çıktı hem hemde eser protein yazıyor. Protein çıkması kötü diye biliyorum. Erken haftalarda idrarda protein cıkan oldu mu doktorunuz ne yaptı? Akşama doktora gitmeyi düşünüyorum ama dayanamadım buraya da sormak istedim. İdrar tahlili verirkende akıntı bulaşmıştı o da sonucları etkiler mi sizce

benim 30. haftada çıktı . eser miktarda protein ve az bir enfeksiyonum vardı. tansiyon ölçümlerim normaldi. enfeksiyon kaynaklı protein çıkmış olabilir dedi. tek kullanımlık şase bi ilaç verdi. 10 gün geçti üzerinden şimdi sonuçlarım çıkmış . enfeksiyonda geçmiş proteinde negatif. sizinde bende ki gibi enfeksiyon kaynaklı muhtemelen. gebelikte enfeksiyon görülme sıklığı fazla. hiç endişe etmeyin . geçiyor. bol bol su için .

akıntı karışması sonucu etkiler. birde idrar tahlili verirken tavsiyem genital bölgenizin muhakkak temiz olması ve kuru olması. birde idarı verirken , ilk idrarınızı kaba koymayın . biraz yaptıktan sonra kaba doldurun . daha sağlıklı sonuç alınıyor bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…