8 haftalık bebeğimin kalbi durdu :((

Frddd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
38
2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve patoloji sonucum (enfekte ve nekrotik plasenta gestasyonel endometrium) yarın hastaneye sonucumu göstermeye gidicem, bu sonuc ile karşılaşıp ne demek oldugunu bilen varmı acaba, cok merak ettiğim için sormak istedim

Benimde on haftalik gebeligim sonlandi on bes gun once kalbi durmus bebegimin aldilar hemen. Cumartesi kurtaj oldum bugun kontrole gittim pataloji sonucunda olum sebebi cikmaz dedi doktor bana sadece oldugunu kanitlamak dedi bi nevi benim pataloji sonucunda bebek.anne karninda olup iltihap toplamis yaziyormus doktor oyle dedi . Arastirma icin bizi yonlendirdi

Çok üzüldüm( benim patoloji sonucu yukarıda yazıldığı gibi,bakalım ne diyecek doktor

Canım ilk önce geçmiş olsun ve allah bi daha yaşatmasın eşinin test yaptırması lazım morfoloji bozukluğu varsa yada dna hasar testi ne baktırmalısınız ki tekrar aynı kötü durumla karşılaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…