- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 33
- 31
- Konu Sahibi Feslegen20
-
Malesef ikiside aynı şeyi söyledi hala kabullenemiyorum hani bi umut var mıdır acaba biraz daha beklesem mi diyorumCanım doktorun ikiside aynı şeyi söyledi öyle mi ..
Çok geçmiş olsun kuzum yaa ..
Gerçekten çok zor eşimde sen karar ver diyor hiç bişi demiyor herkes git aldır hemen senin sağlığın daha önemli bi bebek daha gelir ama sen bi daha gelemezsin diyorlar uyuyorum uyanmak istemiyorum çok canım yanıyor kalp atışını duymak için 2 hafta bekle heycanla doktor çağırsın diye bekle kalksın sana olmuş ölü bebekle gezmisin 2 haftadır desinCanim cok uzucu biliyorum ama bu haftada kalp atisi mutlaka duyuluyo diye biliyorum ve bu karari esinle birlikte iyice dusunerek vermekisin cunki bu cok vicdani bir durum iki kez bebegimi kaybettim ve ikisindede tekvasima karar vermek zorunda kaldim ve nasil bir kararsizliktir iyi bilirim canindan canin gitmesine izin vermekmi yoksa saglikli olup tekrar deneyebilmekmi bu zor bir karar Allah yardimcin olsun insallah cnm ufff o gunlere gittim resmen
6 haftada kese vardı bebek yok dedi doktor 8 haftada gel dedi gittiğimde karnımdan göremedi bebegi 8 haftalık bebek karnında olmalıydı dedi sonra alttan muayene etti bebek göründü ama kalp atışı yok ve 6 haftada gelişimi durmuş bu bebek 8 haftalık olmamış boyu çok küçük dedi6.haftadan sonra tekrar doktora göründünüz mü?
Benimde ikinci hamileliğimde kese vardı bebek görünmüyordu7. Haftadan sonra göründü..
Ümit vermek istemiyorum herkeste farklılıklar gösterir..Her hamilelik bir olmaz..Ama benimde başıma geldi...
Rabbim yardımcınız olsun...Durumunuzu az çok anlıyorum...
Hayır bakmadi 6 haftada gelişimi durmuş 8 haftalık olamamis dedi alıcam dedi betaya bakmadi hiç tahlil yapmadı zaten iki aylık bir gebeliğin karnında oluşması gerekiyordu dedi bende bi umut biraz beklesem mi dedim belki geriden geliyordur ne bilimBen on haftaya kadar bekledim kalp atışları yoktu aldirdim mecbur beklemek daha çok yipratiyo insanı canim bende bisey olmadı kanamam falan ama sende olmaz diyemem herkesin vücudu farklı beta bakmadı mi bidaha doktor biz son çare betaya baktirdik gerilemiş 1000 puan kese bozuluyo alalım dedi doktor
Zaten geç oluştuğu için küçük oluyor6 haftada kese vardı bebek yok dedi doktor 8 haftada gel dedi gittiğimde karnımdan göremedi bebegi 8 haftalık bebek karnında olmalıydı dedi sonra alttan muayene etti bebek göründü ama kalp atışı yok ve 6 haftada gelişimi durmuş bu bebek 8 haftalık olmamış boyu çok küçük dedi
Hakkinizda hayirlisi canim insallahGerçekten çok zor eşimde sen karar ver diyor hiç bişi demiyor herkes git aldır hemen senin sağlığın daha önemli bi bebek daha gelir ama sen bi daha gelemezsin diyorlar uyuyorum uyanmak istemiyorum çok canım yanıyor kalp atışını duymak için 2 hafta bekle heycanla doktor çağırsın diye bekle kalksın sana olmuş ölü bebekle gezmisin 2 haftadır desin
Bence biraz daha beklemesin.. Kendini çok iyi dinle kötü hissedersen doktora gidersin. Gebelik zehirlenmesi hemen olan bir sey değil. Geç döllenme olabilir çünkü daha hiç kalp atışı almamışsınız neye göre kalbi atmıyor belki henüz atmadı ama atacak. Sonradan dursa anlardım. Aldır derdim ama daha kalp atışı henüz alınmamış bir bebeğin hemen aldırılması bana doğru gelmiyor. 6 haftalıkken kesen kaç mm di?
Neresinde yazıyor ki anlamıyorum pekBence biraz daha beklemesin.. Kendini çok iyi dinle kötü hissedersen doktora gidersin. Gebelik zehirlenmesi hemen olan bir sey değil. Geç döllenme olabilir çünkü daha hiç kalp atışı almamışsınız neye göre kalbi atmıyor belki henüz atmadı ama atacak. Sonradan dursa anlardım. Aldır derdim ama daha kalp atışı henüz alınmamış bir bebeğin hemen aldırılması bana doğru gelmiyor. 6 haftalıkken kesen kaç mm di?
Crl diye bir deger yazar ultroson kağıdının altında orda yazar olcmesi lazim dr keseyi..6 haftalik kese genelde 10 mm civari yani 1 cm yakindir. .Daha azsa kese boyutun gec dollenme olabilir ki bu durumda bebeginin henuz kalp atiminin duyulmamasi normaldir..istersen ultrosonun fotosunu gonder ya da sen bilirsin..Neresinde yazıyor ki anlamıyorum pek
O zaman kan tahlili yaptırın beta-hcg ye baktırın...Bu arada doktor bana hiç kan tatili test falan yapmadı 8 haftada yapıcam dedi bebegi görüp kalp atışını duyunca yaparız dedi
Atmaya çalışıyorum ama yüklenmiyorCrl diye bir deger yazar ultroson kağıdının altında orda yazar olcmesi lazim dr keseyi..6 haftalik kese genelde 10 mm civari yani 1 cm yakindir. .Daha azsa kese boyutun gec dollenme olabilir ki bu durumda bebeginin henuz kalp atiminin duyulmamasi normaldir..istersen ultrosonun fotosunu gonder ya da sen bilirsin..
Yarın kan testi yaptiricam tekrarO zaman kan tahlili yaptırın beta-hcg ye baktırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?