• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık bebeğimi kaybettim

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
31
Merhaba bayanlar lütfen bana akıl verin yardımcı olun 8 haftalık hamileyim hamileydim demeliyim 6 haftamda doktora gittim kesen var bebeğini göremedim iki hata sonra gel dedi bugün gittiğimde karnımdan baktı bebegi göremedi alttan baktı bebegi gördü ama bebeğin kalb atışı yok bebeğin 6 haftalikta kalmış gelişmemiş seni kürtaja alıcam dedi yemek ye gel dedi eşimle ağlaya ağlaya eve geldik aradan yarım saat geçmeden başka doktora gittik o doktorda karnımdan baktı 2 aylık bir gebelikte karnında görünmeliydi bebeğin gelişmemiş o yüzden rahimde kalmış görünmüyor alınacak dedi bir arkadaşımda aradı aldırmadın demi sakın aldırma biraz daha bekle dedi belki atar kalbi belki geç döllenmiştir dedi herkes aldırma zehirlenirsin diyor bana bi akıl verin gidip aldirmalimiyim yoksa biraz daha bekliyim mi çok kötü durumdayım eşim daha kötü bir durumda benden beter oldu rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın diyecek söz bulamıyorum çok acı çok

Canım doktorun ikiside aynı şeyi söyledi öyle mi ..
Çok geçmiş olsun kuzum yaa ..

Canim cok uzucu biliyorum ama bu haftada kalp atisi mutlaka duyuluyo diye biliyorum ve bu karari esinle birlikte iyice dusunerek vermekisin cunki bu cok vicdani bir durum iki kez bebegimi kaybettim ve ikisindede tekvasima karar vermek zorunda kaldim ve nasil bir kararsizliktir iyi bilirim canindan canin gitmesine izin vermekmi yoksa saglikli olup tekrar deneyebilmekmi bu zor bir karar Allah yardimcin olsun insallah cnm ufff o gunlere gittim resmen :KK61:

6.haftadan sonra tekrar doktora göründünüz mü?
Benimde ikinci hamileliğimde kese vardı bebek görünmüyordu:( 7. Haftadan sonra göründü..
Ümit vermek istemiyorum herkeste farklılıklar gösterir..Her hamilelik bir olmaz..Ama benimde başıma geldi...
Rabbim yardımcınız olsun...Durumunuzu az çok anlıyorum...

Ben on haftaya kadar bekledim kalp atışları yoktu aldirdim mecbur beklemek daha çok yipratiyo insanı canim bende bisey olmadı kanamam falan ama sende olmaz diyemem herkesin vücudu farklı beta bakmadı mi bidaha doktor biz son çare betaya baktirdik gerilemiş 1000 puan kese bozuluyo alalım dedi doktor

Canim cok uzucu biliyorum ama bu haftada kalp atisi mutlaka duyuluyo diye biliyorum ve bu karari esinle birlikte iyice dusunerek vermekisin cunki bu cok vicdani bir durum iki kez bebegimi kaybettim ve ikisindede tekvasima karar vermek zorunda kaldim ve nasil bir kararsizliktir iyi bilirim canindan canin gitmesine izin vermekmi yoksa saglikli olup tekrar deneyebilmekmi bu zor bir karar Allah yardimcin olsun insallah cnm ufff o gunlere gittim resmen :KK61:
Gerçekten çok zor eşimde sen karar ver diyor hiç bişi demiyor herkes git aldır hemen senin sağlığın daha önemli bi bebek daha gelir ama sen bi daha gelemezsin diyorlar uyuyorum uyanmak istemiyorum çok canım yanıyor kalp atışını duymak için 2 hafta bekle heycanla doktor çağırsın diye bekle kalksın sana olmuş ölü bebekle gezmisin 2 haftadır desin :(

6.haftadan sonra tekrar doktora göründünüz mü?
Benimde ikinci hamileliğimde kese vardı bebek görünmüyordu:KK43: 7. Haftadan sonra göründü..
Ümit vermek istemiyorum herkeste farklılıklar gösterir..Her hamilelik bir olmaz..Ama benimde başıma geldi...
Rabbim yardımcınız olsun...Durumunuzu az çok anlıyorum...
6 haftada kese vardı bebek yok dedi doktor 8 haftada gel dedi gittiğimde karnımdan göremedi bebegi 8 haftalık bebek karnında olmalıydı dedi sonra alttan muayene etti bebek göründü ama kalp atışı yok ve 6 haftada gelişimi durmuş bu bebek 8 haftalık olmamış boyu çok küçük dedi

Ben on haftaya kadar bekledim kalp atışları yoktu aldirdim mecbur beklemek daha çok yipratiyo insanı canim bende bisey olmadı kanamam falan ama sende olmaz diyemem herkesin vücudu farklı beta bakmadı mi bidaha doktor biz son çare betaya baktirdik gerilemiş 1000 puan kese bozuluyo alalım dedi doktor
Hayır bakmadi 6 haftada gelişimi durmuş 8 haftalık olamamis dedi alıcam dedi betaya bakmadi hiç tahlil yapmadı zaten iki aylık bir gebeliğin karnında oluşması gerekiyordu dedi bende bi umut biraz beklesem mi dedim belki geriden geliyordur ne bilim :(

Bence biraz daha beklemesin.. Kendini çok iyi dinle kötü hissedersen doktora gidersin. Gebelik zehirlenmesi hemen olan bir sey değil. Geç döllenme olabilir çünkü daha hiç kalp atışı almamışsınız neye göre kalbi atmıyor belki henüz atmadı ama atacak. Sonradan dursa anlardım. Aldır derdim ama daha kalp atışı henüz alınmamış bir bebeğin hemen aldırılması bana doğru gelmiyor. 6 haftalıkken kesen kaç mm di?

6 haftada kese vardı bebek yok dedi doktor 8 haftada gel dedi gittiğimde karnımdan göremedi bebegi 8 haftalık bebek karnında olmalıydı dedi sonra alttan muayene etti bebek göründü ama kalp atışı yok ve 6 haftada gelişimi durmuş bu bebek 8 haftalık olmamış boyu çok küçük dedi
Zaten geç oluştuğu için küçük oluyor;)
Bebeğin kalp atışı da geç atabiliro_OÜmitlendirmek istemiyorum ama biraz daha bekleyin veya farklı doktora görünün..

Gerçekten çok zor eşimde sen karar ver diyor hiç bişi demiyor herkes git aldır hemen senin sağlığın daha önemli bi bebek daha gelir ama sen bi daha gelemezsin diyorlar uyuyorum uyanmak istemiyorum çok canım yanıyor kalp atışını duymak için 2 hafta bekle heycanla doktor çağırsın diye bekle kalksın sana olmuş ölü bebekle gezmisin 2 haftadır desin :KK43:
Hakkinizda hayirlisi canim insallah

Bence biraz daha beklemesin.. Kendini çok iyi dinle kötü hissedersen doktora gidersin. Gebelik zehirlenmesi hemen olan bir sey değil. Geç döllenme olabilir çünkü daha hiç kalp atışı almamışsınız neye göre kalbi atmıyor belki henüz atmadı ama atacak. Sonradan dursa anlardım. Aldır derdim ama daha kalp atışı henüz alınmamış bir bebeğin hemen aldırılması bana doğru gelmiyor. 6 haftalıkken kesen kaç mm di?
Neresinde yazıyor ki anlamıyorum pek

Bu arada doktor bana hiç kan tatili test falan yapmadı 8 haftada yapıcam dedi bebegi görüp kalp atışını duyunca yaparız dedi

Neresinde yazıyor ki anlamıyorum pek
Crl diye bir deger yazar ultroson kağıdının altında orda yazar olcmesi lazim dr keseyi..6 haftalik kese genelde 10 mm civari yani 1 cm yakindir. .Daha azsa kese boyutun gec dollenme olabilir ki bu durumda bebeginin henuz kalp atiminin duyulmamasi normaldir..istersen ultrosonun fotosunu gonder ya da sen bilirsin..

Bence de kan tahlili yaptırın beta hcg düşüyormu artıyor mu takip edin bi. Geç döllenme olabilir. Ama kendinizi her şeye hazırlayın yine de ben de ümit vermek istemem boşa.
Tabi bu sırada gebelik zehirlenmesine dikkat edin. Kendinizi dinleyin sürekli. Kötü hisseder hissetmez doktora gidin

Crl diye bir deger yazar ultroson kağıdının altında orda yazar olcmesi lazim dr keseyi..6 haftalik kese genelde 10 mm civari yani 1 cm yakindir. .Daha azsa kese boyutun gec dollenme olabilir ki bu durumda bebeginin henuz kalp atiminin duyulmamasi normaldir..istersen ultrosonun fotosunu gonder ya da sen bilirsin..
Atmaya çalışıyorum ama yüklenmiyor

Yüklendi

Eklentiler

• 20160315_165757-1-1.jpg
    20160315_165757-1-1.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 142
Back