Oh gerçekten rahatladım canım o kadar çok korkmuştumki internette yazılanlardan sonra çok teşekkür ederim yorumun için inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızcanım benimde sadece mide bulantısı vardı,kusma hiç olmadı 9+3 şu anda iki haftadır mide bulandım yok buğün kontrole gittim sorun yok.sakin ol stres yok
Evet haklısın canım herkesin hamileliği bir değil benimde bugün başlayan hafif bel ağrım var gerçekten bu dönemde insan çok evham yapıyor ister istemezinşallah canım benim,korkma herkesin bünyesi farklı oluyor.benmde alt karın ağrısı oluyor sürekli hiç geçmiyor.onu sordum buğün normal korkma dedi adet sancısı gibiyse sorun yok dedi.
haklsın canım benim daha önce 3 düğüm var ilk defa bu kadar ilerledi. hem korkuyorum hemde çok umutluyum.Allahım sağlıcakla getirsin inşallahEvet haklısın canım herkesin hamileliği bir değil benimde bugün başlayan hafif bel ağrım var gerçekten bu dönemde insan çok evham yapıyor ister istemez
Benimde iki kaybım var siz genetik testleri falan yaptırdınızmı canım sorun ne çıktıinşallah canım benim,korkma herkesin bünyesi farklı oluyor.benmde alt karın ağrısı oluyor sürekli hiç geçmiyor.onu sordum buğün normal korkma dedi adet sancısı gibiyse sorun yok dedi.
evet canım 2021 de kaybımda yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıstı bende. ama onlar tüp bebek ti doktor sağlıksız embriyo olabilir dedi.bu doğal yolla oldu inşallah gelicek bu sefer:)Benimde iki kaybım var siz genetik testleri falan yaptırdınızmı canım sorun ne çıktı
Hadi inşallah canım bende sonki kürtajımda genetik test yaptırdım eşimde ve bende sorun çıkmadı bebekte genetik bozukluk çıkmıştı bide kan pohtılaşmasına yatkınlık çıktı şu an coraspin ve oksapar kullanıyorum inşallah bu sefer hayırlı sağlıllk bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizievet canım 2021 de kaybımda yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıstı bende. ama onlar tüp bebek ti doktor sağlıksız embriyo olabilir dedi.bu doğal yolla oldu inşallah gelicek bu sefer:)
inşallah canım benim bende iğne ve ilaç kullanyıorum .progeston kullanıyorum fitil olarak. folik asit d vitamini vs:)Hadi inşallah canım bende sonki kürtajımda genetik test yaptırdım eşimde ve bende sorun çıkmadı bebekte genetik bozukluk çıkmıştı bide kan pohtılaşmasına yatkınlık çıktı şu an coraspin ve oksapar kullanıyorum inşallah bu sefer hayırlı sağlıllk bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi
Aynen saydıklarının hepsini bende kullanıyorum canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmışinşallah canım benim bende iğne ve ilaç kullanyıorum .progeston kullanıyorum fitil olarak. folik asit d vitamini vs:)
aynen canım en hayırlısını o bilir.Aynen saydıklarının hepsini bende kullanıyorum canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış
Merhaba durumunuzu merak ettim insallah gebelik devam ediyordur benimde 2 gundur gogus hassasiyetim gecti cok az geceleri bulanti yasardim o da gecti cok korkuyorum kontrolum yarin bugun acile gitmeyi dusunuyorumAynen saydıklarının hepsini bende kullanıyorum canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış
Evet çok şükür bir sorun sıkıntı yok sonrasında bulantılarım geri geldi zaten korkmayın o haftalarda belirtiler bir gidiyor bir geliyor ama siz yinede içiniz rahat etsin diye doktora görünebilirsinizMerhaba durumunuzu merak ettim insallah gebelik devam ediyordur benimde 2 gundur gogus hassasiyetim gecti cok az geceleri bulanti yasardim o da gecti cok korkuyorum kontrolum yarin bugun acile gitmeyi dusunuyorum
Bende dayanamadim gorundum cok sukur bende de sikinti yok doktor normal dediEvet çok şükür bir sorun sıkıntı yok sonrasında bulantılarım geri geldi zaten korkmayın o haftalarda belirtiler bir gidiyor bir geliyor ama siz yinede içiniz rahat etsin diye doktora görünebilirsiniz
Çok şükürBende dayanamadim gorundum cok sukur bende de sikinti yok doktor normal dedi
Merhaba, bu yazdıklarınizdan sonra ne yaptınızKızlar 8+6 hamileyim benimde bugün belirtilerim azaldı bulantım azaldı göğüs hassasiyeti azaldı çok korkuyorum tedirgin oldum doktora gitmeme daha 5 gün var korkmalı mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?