8.haftada mide bulantısı azalıp sonradan kesilenler

ebrsngl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
38
8
36
28
8+5 haftalık hamileyim 4.haftadan itibaren mide bulantılarım vardı kusma yoktu ama bulantı yaşıyordum son 3 gündür bulantım giderek azaldı sizce normal bir durummu internette okuduklarım beni çok korkuttu daha öncesinde iki tane gebelik kaybım var zaten 8.haftada kalpleri durmuştu lütfen aynı şeyi yaşayanlar yorum yapabilirmi en son cumartesi günü doktora gittim ve herşey yolundaydı o akşam azalmaya başladı bulantım doktor randevum Salı günü her hafta ultrasonada girmek istemiyorum off aklıma çok takıldı

canım benimde sadece mide bulantısı vardı,kusma hiç olmadı 9+3 şu anda iki haftadır mide bulandım yok buğün kontrole gittim sorun yok.sakin ol stres yok

canım benimde sadece mide bulantısı vardı,kusma hiç olmadı 9+3 şu anda iki haftadır mide bulandım yok buğün kontrole gittim sorun yok.sakin ol stres yok
Oh gerçekten rahatladım canım o kadar çok korkmuştumki internette yazılanlardan sonra çok teşekkür ederim yorumun için inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

inşallah canım benim,korkma herkesin bünyesi farklı oluyor.benmde alt karın ağrısı oluyor sürekli hiç geçmiyor.onu sordum buğün normal korkma dedi adet sancısı gibiyse sorun yok dedi.

inşallah canım benim,korkma herkesin bünyesi farklı oluyor.benmde alt karın ağrısı oluyor sürekli hiç geçmiyor.onu sordum buğün normal korkma dedi adet sancısı gibiyse sorun yok dedi.
Evet haklısın canım herkesin hamileliği bir değil benimde bugün başlayan hafif bel ağrım var gerçekten bu dönemde insan çok evham yapıyor ister istemez

Evet haklısın canım herkesin hamileliği bir değil benimde bugün başlayan hafif bel ağrım var gerçekten bu dönemde insan çok evham yapıyor ister istemez
haklsın canım benim daha önce 3 düğüm var ilk defa bu kadar ilerledi. hem korkuyorum hemde çok umutluyum.Allahım sağlıcakla getirsin inşallah

Benimde iki kaybım var siz genetik testleri falan yaptırdınızmı canım sorun ne çıktı

Benimde iki kaybım var siz genetik testleri falan yaptırdınızmı canım sorun ne çıktı
evet canım 2021 de kaybımda yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıstı bende. ama onlar tüp bebek ti doktor sağlıksız embriyo olabilir dedi.bu doğal yolla oldu inşallah gelicek bu sefer:)

evet canım 2021 de kaybımda yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıstı bende. ama onlar tüp bebek ti doktor sağlıksız embriyo olabilir dedi.bu doğal yolla oldu inşallah gelicek bu sefer:)
Hadi inşallah canım bende sonki kürtajımda genetik test yaptırdım eşimde ve bende sorun çıkmadı bebekte genetik bozukluk çıkmıştı bide kan pohtılaşmasına yatkınlık çıktı şu an coraspin ve oksapar kullanıyorum inşallah bu sefer hayırlı sağlıllk bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi

Hadi inşallah canım bende sonki kürtajımda genetik test yaptırdım eşimde ve bende sorun çıkmadı bebekte genetik bozukluk çıkmıştı bide kan pohtılaşmasına yatkınlık çıktı şu an coraspin ve oksapar kullanıyorum inşallah bu sefer hayırlı sağlıllk bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi
inşallah canım benim bende iğne ve ilaç kullanyıorum .progeston kullanıyorum fitil olarak. folik asit d vitamini vs:)

Aynen saydıklarının hepsini bende kullanıyorum canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış
Merhaba durumunuzu merak ettim insallah gebelik devam ediyordur benimde 2 gundur gogus hassasiyetim gecti cok az geceleri bulanti yasardim o da gecti cok korkuyorum kontrolum yarin bugun acile gitmeyi dusunuyorum :(

Merhaba durumunuzu merak ettim insallah gebelik devam ediyordur benimde 2 gundur gogus hassasiyetim gecti cok az geceleri bulanti yasardim o da gecti cok korkuyorum kontrolum yarin bugun acile gitmeyi dusunuyorum :KK43:
Evet çok şükür bir sorun sıkıntı yok sonrasında bulantılarım geri geldi zaten korkmayın o haftalarda belirtiler bir gidiyor bir geliyor ama siz yinede içiniz rahat etsin diye doktora görünebilirsiniz

Evet çok şükür bir sorun sıkıntı yok sonrasında bulantılarım geri geldi zaten korkmayın o haftalarda belirtiler bir gidiyor bir geliyor ama siz yinede içiniz rahat etsin diye doktora görünebilirsiniz
Bende dayanamadim gorundum cok sukur bende de sikinti yok doktor normal dedi

Kızlar 8+6 hamileyim benimde bugün belirtilerim azaldı bulantım azaldı göğüs hassasiyeti azaldı çok korkuyorum tedirgin oldum doktora gitmeme daha 5 gün var korkmalı mıyım sizce

Back