8.haftada kahverengi lekelenme

Salma27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
19
5
1
38
Merhaba benim gibi olan yada başından böyle bir olay geçmiş bayanlar varmı 8 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi kanamam oluyor ağrım yok doktora gidiyorum kuruntu yapıyorsun diyor kese içinde kanama olmadı sürece sorun olmaz dedi ama içim rahat değil

Merhaba benim gibi olan yada başından böyle bir olay geçmiş bayanlar varmı 8 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi kanamam oluyor ağrım yok doktora gidiyorum kuruntu yapıyorsun diyor kese içinde kanama olmadı sürece sorun olmaz dedi ama içim rahat değil
İçiniz rahat değilse başka doktra görünün

Benim de o haftalarda ve bazen kahverengi kanamam oldu.kesenin dışında kanama alanı vardı. Kendiliğinden geçti. Kırmızı olmadığı müddetçe sorun yok 😊

Doktorum çok iyi aslında ve tecrübeli herşeyi önceden söylüyor ve dediği gibi oluyor sadece benim kuruntum kanama korkutuyor

Çok teşekkür ederim böyle şeyleri duymak rahatlatıyor ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için korkum var aslında

Bende öyle kanama alanı yok olabilir diyorlar ama insan korkuyor naptın nasıl oldu hala devam mı ?

Bende öyle kanama alanı yok olabilir diyorlar ama insan korkuyor naptın nasıl oldu hala devam mı ?
Korkma inşallah bir şey olmaz hatta benden kan pıhtısı düştü hemen doktora gittim kesede kanama olmadıkça sıkıntı yapma kese dışında olan kanama donmuş hatta bir ay sonrasına randevu verdi

Korkma inşallah bir şey olmaz hatta benden kan pıhtısı düştü hemen doktora gittim kesede kanama olmadıkça sıkıntı yapma kese dışında olan kanama donmuş hatta bir ay sonrasına randevu verdi
Bende sonra kanama alanı çıktı kuzum cumartesiden beri böyle geliyor doktorum rapor verdi yatıyorum arada kasıklarımda kazınma gibi şeyler oluyor valla bilemedim ne zaman geçecek bana da kendisi iyi dediler ama işte insan üzülüyor görünce 😔

Bende aynı durumdayım naptınız

Merhaba bende 8.haftaligim bugun kahverengi kanamam basladi,sizinki durdumu acaba?

Doktor hastaneye yatış verdi yatmadım kan boşaldı 10. Haftada çalışan biri olduğum için oturma dinlenme şansım yok ama eskisi kadar yürümüyorum o kadar sıkıntı etmeyin bir şey Olmaz inşallah ilaçlardan ve iğneden sonra kanamam durdu kesede olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah

Doktor hastaneye yatış verdi yatmadım kan boşaldı 10. Haftada çalışan biri olduğum için oturma dinlenme şansım yok ama eskisi kadar yürümüyorum o kadar sıkıntı etmeyin bir şey Olmaz inşallah ilaçlardan ve iğneden sonra kanamam durdu kesede olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
Teşekkür ederim benimde rapor verdi kesiliyor gibi çok az kaldı gibi şimdide sanki belirtilerim kayboldu gibi hissediyorum ya pimpirikli biri olmaya başladım 😔bugün kontrolümüz var inşalllah iyidir

Teşekkür ederim benimde rapor verdi kesiliyor gibi çok az kaldı gibi şimdide sanki belirtilerim kayboldu gibi hissediyorum ya pimpirikli biri olmaya başladım 😔bugün kontrolümüz var inşalllah iyidir
Hiç canını sıkma kanama oturunca ve dinlenince geçiyormuş aslında sorun olan dış gebelik ve kimyasal gebelik onda kurtulma şansı yok bebeğin

Merhaba doktor ne dedi acaba iyidir inşallah bebeğiniz

Merhaba geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir benim de bugün kahverengimsi leke oldu ilk kez yarın dr görecek

Merhaba geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir benim de bugün kahverengimsi leke oldu ilk kez yarın dr görecek
Merhaba evet şükür geçti sıkıntı etmeyin inşallah sorun olmuyor ilaç ve iğne kullandım geçti hatta dinlenme oturma kesinlikle olmadı her sıkıntı edince kötü oluyor

Back
X