- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
-
- Konu Sahibi lightpinklady
Yok ben illa gecsin yeter artik demiyorum. Bulanti bu kadar erken gecer mi,normal mi bundan dolayi endise ediyorum. Cunku bebegin kalbi durmus olabilir gibi seyler okudum. Ondan evham yapiyorum. Sizinki normal bence,bulantilarin surmesi yani...Oooo çok göreceli bir soru.
Ben de bunu defalarca herkese sordum, 8. hafta biter dediler bitmedi, o zaman kesin 12. hafta biter dediler bitmedi, bak 16. hafta da kesin yani lamı cimi yok dediler bitmedi ama azaldı, 18. haftada da o sabah akşam süren bulantı bitti, resmen 18. haftama girdiğim gün bıçak gibi kesildi ama hamileliğim süresince ara ara yokladı, bazı şeylerden tiksintim devam etti, ağız tadım doğumdan sonra yerine geldi.
18. haftama kadar 9 kilodan fazla verdim çünkü su bile içemedim, sonrasında da 3-4 kilo ancak aldım. Yani bulantı kişiden kişiye değişiyor, sık dişini yapacak bişey yok....
Hamileyken mide bulantısı ve istifra etme gibi şikâyetlerim hic olması. En başından en sonuna kadar rahat rahat hamilelik geçirdim.
Fakat arkadaşım bulantılarından hastaneden eve gelemedi hep serumlarla ayakta kaldı.
Yani herkesin bir olmuyor. Her bünye ve hamilelik farklı boşuna bunları düşünüp kendinizi üzmeyin.
Hamileliginizin tadını çıkarın.
Canım inş iyidir. Eğer kafana taktıysan , doktoruna bir görün istersen. Çok fazla okuyup,araştırınca da ister istemez fazla kuruyor insan. İşin ehline danışmak en iyisiHaklisiniz.. Benim de iste hic olmasaydi dert etmiycektim ama,yaklasik 3haftadir olup da 3gundr pek birsey olmamasi garibime gitti. Yani bukadar erken mi kesilir diye...
Korkuyorum insallah bebegim iyidir