- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Hayırlısı boyleymis canım senin kanaman oldu mu benim nerdeyse hiç yokCnmmne diyceğimi bilemiyorum
Kürtajda olmuo fazla zaten iyi temizlenioHayırlısı boyleymis canım senin kanaman oldu mu benim nerdeyse hiç yok
Seninki si daha iyi böyle kötü oluyor 3 ay çok uzun zamanKürtajda olmuo fazla zaten iyi temizlenio
Benim ilacla oldugu icin 5. gun yogun kanama var
Kürtajda 3 ay korunma
Bu sekil ilactada bir adet yeterli
Sonuc baglanana kadar ben korunucam cnm bir kayip daha yasamak istememem acikcasiSeninki si daha iyi böyle kötü oluyor 3 ay çok uzun zaman
gecmis olsun guzelim yaaa cok sukur ben hic idrar yolu enfeksiyonu olmadim sonucu dört gozle bekliyorum baklaim Mevlam neylerse guzel eylerKızlar yazamadım.. 2 gün önce acillik oldum ağrılardan kürtajımda sorun çıkmadı idrar yollarımda ileri derecede enfeksiyon tespit edildi 5 gündür antibiyotikli olmama rağmen beni acillik edicek derecede ilerlemişbu önceden olabilir dedi bu kadar ilerlemesi normal değil dedi ve şimdi sıkı durun bebeği bu yüzden kaybetmiş olabilirmişim nolur herkes kendine çok dikkat etsin daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar özellikle doktorunuza bunu belirtin sık sık test yaptırın.. 5. haftada yapılar testlerim iyi çıkmıştı ama zaten bebeğimin gelişimi 6+2 de durmuş demekki ben o zamanlarda bu lanet hastalığa yakalanmışım lütfen dikkat edin
hic belli olmaz yuregini ferah tut guzelim yaa Rabbim buyuk olacagi varsa elinden birsey gelmioyr insaninMerhaba;
Bende çok endişeliyim, çünkü bende adet dönemime göre 7h 2g gebeyim fakat 6 h gözüküyor ve bebegimi 5.ci haftada ogrenmeme rağmen doktorum bana kalp atislarini duyar gibiyim dedi.
6.haftam da gittiğimde kalp atislarini duydum.
Fakat 7.haftada bebegimin kalp atislari 75 e dusmus doktorum pek ümitli konusmadi. Benim durumumda olanlar lütfen cevap yazin
Merhaba;
Bende çok endişeliyim, çünkü bende adet dönemime göre 7h 2g gebeyim fakat 6 h gözüküyor ve bebegimi 5.ci haftada ogrenmeme rağmen doktorum bana kalp atislarini duyar gibiyim dedi.
6.haftam da gittiğimde kalp atislarini duydum.
Fakat 7.haftada bebegimin kalp atislari 75 e dusmus doktorum pek ümitli konusmadi. Benim durumumda olanlar lütfen cevap yazin
hic belli olmaz yuregini ferah tut guzelim yaa Rabbim buyuk olacagi varsa elinden birsey gelmioyr insanin
Canım inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alır sağlıkla büyütürsün..Yaaa çok sağol dua edin bana nolur
canim bir gelisme varmi nasilsinCanım inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alır sağlıkla büyütürsün..
Çok zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsun
canim bir gelisme varmi nasilsin
Bebegimin kalbi durmuş. Hayirlisi boylemis. Rabbim kimseye yasatmasincanim bir gelisme varmi nasilsin
var ben benimki biraz karisik 11 haftalik olacakken 8 haftalik dendi 6. haftada gelismedi kalbi atmadi ve ilac la dusurulduMerhaba kimse yokmu bu sorunu yaşayan yardım lütfen
gecmis olsun cnm insAllah kimse yasamasin hayirlisi olsunBebegimin kalbi durmuş. Hayirlisi boylemis. Rabbim kimseye yasatmasin