- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Dr kürtah rahme zarar veriyor dedi o nedenle önce hapla deneyelim dedi kanama baslasi bakalim hayirlisiTabletin adı ne canım birde kaç haftalık neden kürtaj olmadın ilaç senin tercihin
Bende hala beklemedeyim pazartesi olacak kürtaj büyük ihtimalle ama beni beklemek yedi bitirdi ne kadar güçlü olmaya çalışsam da kahroluyir içimde birseyler birde kürtaj olacağım gün kayinvalidemler gelecek şehir dışından ilk defa bizim eveDr kürtah rahme zarar veriyor dedi o nedenle önce hapla deneyelim dedi kanama baslasi bakalim hayirlisi
Cytotec ilacin adi turkiyede yasakmis
Canim cok uzuldum basin sagolsunHastaneden geldim kalb atisi yok
Dr tablet verdi gece yatarken vajinal koymam icin
Eve geldim kanama basladi bile cok ugrastirmaz insAllah
Canim biliyorum cok zor bi surec ama umudunu kaybetmemeye calis insallah hersey yoluna girer bebegin sana donerBende hala beklemedeyim pazartesi olacak kürtaj büyük ihtimalle ama beni beklemek yedi bitirdi ne kadar güçlü olmaya çalışsam da kahroluyir içimde birseyler birde kürtaj olacağım gün kayinvalidemler gelecek şehir dışından ilk defa bizim eve
Gecmis olsun canim senin ilk kaybinmiydi arastirma yapilacakmiBebegimi aldilar kizlar tahliye sorunsuz gecti zaten hicbisey duymadim doktor 2 adet korunmami istedi sadece sonrasinda insallah yine hayirli haberler verebilirim size.. @hiras canim ben de uzun bi bekleme suresi gecirdim radyolojide de bakildi en sonunda keske bi umut olsaydi bebegim gorunuyodu benim ama malesef gelisimi 2 haftada 1 mm bile ilerlemedi yani sorun sadece kalp atisi degildi oyle olsa elbette aylarca bile beklerdimsenin bebeginin yasamasina da cok sevindim Allah sana bagislasin insallah..
Canim hap istesen önce onla dene en azindan rahme zarar verilmez rahat gecerBende hala beklemedeyim pazartesi olacak kürtaj büyük ihtimalle ama beni beklemek yedi bitirdi ne kadar güçlü olmaya çalışsam da kahroluyir içimde birseyler birde kürtaj olacağım gün kayinvalidemler gelecek şehir dışından ilk defa bizim eve
Cok gecmis olsun cnm zaten psikolojik olarak yipratici bi surec bi de aci cekmissin fiziksel olarakGecmis olsun canim senin ilk kaybinmiydi arastirma yapilacakmi
Bana ilk 6 haftadan sonra arastirma yapilir dedi bekleme süresini konusmadik hapi koyduktan sonra 6 saat sancilandim bel karin agrisi cektim 6 saat sonunda
Kanama basladi 3 saat yogun oldu daha sobra normale döndü pazartesi kontrol edecekler insAllah
Bu ilk gebelik miydi seninBebegimi aldilar kizlar tahliye sorunsuz gecti zaten hicbisey duymadim doktor 2 adet korunmami istedi sadece sonrasinda insallah yine hayirli haberler verebilirim size.. @hiras canim ben de uzun bi bekleme suresi gecirdim radyolojide de bakildi en sonunda keske bi umut olsaydi bebegim gorunuyodu benim ama malesef gelisimi 2 haftada 1 mm bile ilerlemedi yani sorun sadece kalp atisi degildi oyle olsa elbette aylarca bile beklerdimsenin bebeginin yasamasina da cok sevindim Allah sana bagislasin insallah..
Allah sabır versin canım çok çok çok üzüldümBebegimi aldilar kizlar tahliye sorunsuz gecti zaten hicbisey duymadim doktor 2 adet korunmami istedi sadece sonrasinda insallah yine hayirli haberler verebilirim size.. @hiras canim ben de uzun bi bekleme suresi gecirdim radyolojide de bakildi en sonunda keske bi umut olsaydi bebegim gorunuyodu benim ama malesef gelisimi 2 haftada 1 mm bile ilerlemedi yani sorun sadece kalp atisi degildi oyle olsa elbette aylarca bile beklerdimsenin bebeginin yasamasina da cok sevindim Allah sana bagislasin insallah..
3. canımBu ilk gebelik miydi senin
Geçmiş olsun cnm inşallah kolayca toparlarsın tekrarKontrolum vardi bugun rahim kismen bosalmis az parca var ilac icerek onu da dusurucem
Cok sukur kolaylikla atlattim
CnmmBende bugün kürtaj oldum arkadaşlar
Gecmiş olsun cnm ilaç yokmu türkıyede beden direk kürtaj oluo rahım zarar görmüo bu şekildeBende bugün kürtaj oldum arkadaşlar
Direk ilaç yok türkiyede canım 3 ay korunma öneriyorlar o kadarGecmiş olsun cnm ilaç yokmu türkıyede beden direk kürtaj oluo rahım zarar görmüo bu şekilde